Şimdi Ara

Reeder İntel'li Tabletleri Güncelleme [FARKLI YÖNTEM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI BİLMİYORUM. DENEMEDİM. SORULARINIZI CEVAPLAMAYA ÇALIŞIRIM

Öncelikle söyleyim bazı sitelerden aldığım bilgiler ve kendi bilgilerimle bu konuyu hazırladım. VE BU YÜKLEME İŞLEMİ REEDER IN VERDİĞİNDEN FARKLIDIR HERHANGİ BİR ZARAR GELİRSE SORUMLULUK YÜKLEYENE AİTTİR.VE REEDER IN VERDİĞİ GÜNCELLEME YÖNTEMİ ÇALIŞMIYORSA BUNU DENEYİN.
    YÜKLEME İŞLEMİ GÜVENLİ GÖZÜKÜYOR.

Öncelikle buradan tabletinize uygun yazılımı indirin.http://reedertablet.com/reeder/yazilim/

İndirdiğiniz yazılımın uzantısının .zip olması lazım eğer değilse zip e çevirin. Direk uzantının ismini zip diye değiştirmeyin. İndirdiğiniz yazılımı bir klasöre çıkartın sonra zip ile sıkıştırın. O işlemleri yaptıktan sonra
    .zip uxantılı yasılım dosyanızı cihazınızın dahili depolamasına atın(klasörün içine filan atmayın)

Sonra kapatın tableti power+ses açma tuşlarına basılı tutun taki reeder logosu gelene kadar. Sonra ses açma kısma tuşlarıyla recovery nin üstüne gelip power tuşuna basın. Cihaz kapanıcak açılacak ve recovery menüsüne gelmiş olucaksınız. (cihazı kapatıp açmaya siz çalışmayın)

apply update from adb seçeneğine ses tuşlarıyla gelip, power tuşuna basın.

Cihazınızı USB kablo ile bilgisayara başlayın
    Blgisayarınızda en güncel adb dosyasının olduğundan emin olun eğer adb dosyası yoksa buradan indirebilirsiniz http://developer.android.com/sdk/index.html

Bilgisayarınızın komut satırını(cmd.exe) açın
    adb sideload <dosyanintamadi.zip>
    Şeklinde ki komutu çalıştırın

güncelleme paketi adb dosyası ile aynı dizinde olmalı

ÖRNEK KOMUT
    adb sideload reedera8i32gbkk.zip
    Cihazınız otomatik olarak yeniden başlayacak ve güncelleme gerçekleşecek.

VİDEO İSTEYENLER BUYURSUN https://www.youtube.com/watch?v=damDoq1xGNo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeveloperAli -- 16 Şubat 2015; 17:39:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun şu ki dediğin tuşlara bastığımda recovery menüsü gelmiyor iki satır yazı çıkıyor daha önce bahsettiğim. Bu durumu yarın reeder a ileticem . İlgin için sağol. Bu tablette tuşlarla format menüsüne girilmiyor sanırsam gelen bu yazıdan sonra da bişeylere basmak lazım çünkü waiting for fastboot command diyo yani bi komut bekliyo çözemedim.Normalde her tablette recovery menüsüne girilir bunda giremedim. Yarın bi çözüm bulurlar umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_24

sorun şu ki dediğin tuşlara bastığımda recovery menüsü gelmiyor iki satır yazı çıkıyor daha önce bahsettiğim. Bu durumu yarın reeder a ileticem . İlgin için sağol. Bu tablette tuşlarla format menüsüne girilmiyor sanırsam gelen bu yazıdan sonra da bişeylere basmak lazım çünkü waiting for fastboot command diyo yani bi komut bekliyo çözemedim.Normalde her tablette recovery menüsüne girilir bunda giremedim. Yarın bi çözüm bulurlar umarım

power+ses açma+ses kısma ya basıp denermisin olmazsa power+ses kısma dene
  • aha harbi geldi burdan sonrası da gelir allah razı olsun power + ses kısmaymış
  • quote:

aha harbi geldi burdan sonrası da gelir allah razı olsun power + ses kısmaymış

bi yandan sevindim bi yandan üzülüyorum ya benim tablet kaldı açılmıyo ne 4.4 yükleniyo ne 4.2 yükleniyo
  • quote:

aha harbi geldi burdan sonrası da gelir allah razı olsun power + ses kısmaymış

yapabildin mi

• hayır maalesef olmadı yükleme başladı sonunda şu hataları verdi

E:/ end of footer from /tmp/update.zip not 0xffff (file exists)

E:/ signature verification failed.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayır maalesef olmadı yükleme başladı sonunda şu hataları verdi

Sana başka bi yöntem söyleyeceğim olmazsa bundaki sorunu çözmeye çalışırız

reeder ın verdiği güncellemede tableti pc ne bağlarken power+ses kısma tuşlarına basarken pc ye tak ve taktıktan sonra bi 5 6 saniye daha tuşlara basılı tut olmazsa power+ses açma tuşlarına basarken pc ye tak ve taktıktan sonra bi 5 6 saniye daha tuşlara basılı tut

• denedim olmadı aslında senin dediğin şu yöntem iyi ilerledi %100 yükledi ama son anda hata çıktı işte o yöntemin videosunu da buldum : video
  • quote:

Orijinalden alıntı: 99sago99

quote:

reeder ın verdiği güncellemede tableti pc ne bağlarken power+ses kısma tuşlarına basarken pc ye tak ve taktıktan sonra bi 5 6 saniye daha tuşlara basılı tut olmazsa power+ses açma tuşlarına basarken pc ye tak ve taktıktan sonra bi 5 6 saniye daha tuşlara basılı tut

bu sorunu reeder temsilcisine sordum windows 7 veya 8 de dene dedi bence saçma vistada neden çaılşmasın

• quote:

denedim olmadı aslında senin dediğin şu yöntem iyi ilerledi %100 yükledi ama son anda hata çıktı işte o yöntemin videosunu da buldum : video

Hata neydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 99sago99

quote:

bu sorunu reeder temsilcisine sordum windows 7 veya 8 de dene dedi bence saçma vistada neden çaılşmasın

Vista da sorun çok oluyor servis haklı biraz da olsa

Ama bende yöntem bitmez merak etme

• quote:

hata bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.