Şimdi Ara

Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bırakmayacağız peşini 4.4 root demiştim ve onu ensesinden yakaladım ve rootladım . Root konusunda @GodisCoking hocamında yardımları var.

A8i 32 gb versiyonunda denenmiştir.16 gb versiyonu ve diğer reeder intel işlemcili 4.4.2 sürümlü tabletlerde de çalışacağını düşünüyorum.

Bir sorun olacağını sanmıyorum ama olursa sorumluluk benim değil. Sorularınızı sorun elimden geldiğince yardımcı olacağım.

Dosyalar;
    Bu linkteki :http://www.reedertablet.com/reeder/yazilim/reeder_a8i_32gb/4.4_tool&driver.rar

iSocUSB Driver ve IntelAndroidDrvSetup u kurun. Tabletiniz ne olursa olsun driverlar aynı benim dediklerimi kurun.

Root Araçları Masaüstüne çıkarın ve talimatlara uyun :http://www24.zippyshare.com/v/YPorpBl1/file.html

Anlatım

- Ayarlar/hakkında/derleme numarasına 7 8 kez basın ve geri gelin. Geliştirici seçeneklerine girin ve aktig edin sonrasında usb hata ayıklama modunu aktf edin.

- Tableti bilgisayara bağlayın.

- Çıkan soruyu resimdeki gibi yanıtlayınız.

- RAR'dan çıkardığınız 2 klasörden myKIT_BATCHv1.1.x isimli olanı açın. run-me.bat işlevini çalıştırın ve büyük harflerle ACCEPT yazıp enter tuşuna basın

- 2 yazıp enter tuşuna basın

- A1 yazıp enter tuşuna basın

- 2 yazıp enter tuşuna basın

- R2 yazıp enter tuşuna basın

- Büyük harflerle ACCEPT yazıp enter tuşuna basın. Yükleme işlemi başlayacaktır.

Yükleme işlemi başladığında
    bilgisayarda böyle

tablette şöyle bir görüntü ile karşılaşacaksınız

İşlem bittiğinde tablet açılacak ve root işlemi tamamlanacak. Bu işlem sonrasında google playden supersu yu güncelleyiniz

Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım Reeder A8i 4.4.2 Kitkat Root // Araçlar // Resimli Anlatım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.