Şimdi Ara

reebok.com.tr Seçili ürünlerde %50+ Axess'e özel Zubizu %20 indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
10.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erchank

Onlarda 45 numara
    şunu alayım dedim ama indirime dahil olmadı maalesef :( daha doğrusu % 50 indirim olmadı.

www.reebok.com.tr
    JET DASHRIDE 6.0 AYAKKABI
    https://www.reebok.com.tr/jet-dashride-60-ayakkabi_80314

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 15 Temmuz 2020; 15:20:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Fiyatlar uygun değil. Daha 2 hafta kadar önce boynerden aşağıdaki ayakkabıyı 205,10 TL'ye almışım.

https://www.reebok.com.tr/reebok-royal-turbo-impulse-ayakkabi_81612

hocam boynerdeki özel bir indirim miydi, combo filan mı yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/209-tl-boyner-reebok-ayakkabi-indirim-koduyla-154-tl--144142646

Yukarıda linkini vermiş olduğum kampanya ile almıştım. İndirimli fiyatlar üzerine sepette ekstra 30% indirim vardı . Eşe, çoluğa çocuğa 6 adet almıştım. 2 hafta değil 3 hafta önceymiş... Parça parça gönderdikleri için karıştırmışım. Son bir tanesi hala tedarik sürecinde...
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bende sepete ekledim bendede indirim çıkmadı. Linkini verdiğim ürünlerden bir tanesini denedim onlarda %50 indirim uyguladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

Bende sepete ekledim bendede indirim çıkmadı. Linkini verdiğim ürünlerden bir tanesini denedim onlarda %50 indirim uyguladı
    her üründe düşmüyor. yoksa % 50 bende de çıkıyordu bazı ürünlerde. içime sinen ayakkabı bir bu olmuştu. kısmet olmadı. % 50 de dururken % 35 vermek de ne bileyim enayi gibi oluyor. takipte kalacağım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    İndirim kısmındaki %50 olmayan tüm ürünler %50'ye tamamlanıyor benim hesapta.
  • Taksitli işlemde olmuyor galiba ben taksitli aldım .. şimdi gördüm bildirimde 77tl yansıyacak yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven55 -- 16 Temmuz 2020; 10:48:46 >
  • axess mobil uygulamasında ekranı yatırdıktan sonra zubizu qr kod ve altında 8 haneli kod var onu sepette girdiniz dimi? ben o şekilde kartımla ödeme yaptım %20 iadeyle alakalı bir bildirim gelmedi?
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Axess uygulamasını çevirip aldığım kodu girdim ve iade yattı bana bugün.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    peki siparişi oluşturunca hemen bildirim mi geldi hocam? iadenin karta yatması 2 iş günü evet onu biliyorum ama kampanyadan yararlanıp yararlanamadığımdan emin olamadım şu an. kampanyadan yararlandınız, 2 iş günü sonrasında yatacak şeklinde bir bildirim almadım. acaba reebok siparişi kargoya verince mi olur?
    Bana hemen anında bildirim gelmişti.

• reebok.com.tr Seçili ürünlerde %50+ Axess'e özel Zubizu %20 indirim

Ayakkabılar geldi, baya beğendim. Çok uyguna geldi. Umarım kullanımda da kalitesini gösterir.(Sawcut 7.0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 17 Temmuz 2020; 19:6:47 >
    Bana da bildirim gelmedi hatta taksitle aldığım için diye düşündüm ancak şimdi kontrol ettim yüzde 20 ekstreye yansımış bilginize...
    Bu indirimden bir kere yararlanabiliyoruz değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    Evet kampanya şartlarında öyle yazıyor.
  • 2 eşofman altı aldım toplam 210tl'ye geldi bir tanesi 210tl'yken piyasada yarın alırım buraya da eklerim ilk izlenimlerimi.
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, ben de şimdi kontrol ettim bugün 18:31'de %20 iade yansımış. Siparişin üstünden 24 saat geçtikten sonra yani.
  • Arkadaşlar reebok ayakkabı almadan iki kere düşünün derim. Reebok ayakkabılarının özellikle taban kısmı sorunlu bence. Kimde gördüysem özellikle koşu ve yürüyüş ayakkabı modellerinin tabanları hep içe basık ya da yamulmuş oluyor. Hiç rahat ayakkabı değil. Ben bi tane astroride aldım oradan biliyorum. Nike'ın gözünü seveyim. Downshifter 'ım canavar gibi ayakkabı..

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Ayakkabılar geldi, baya beğendim. Çok uyguna geldi. Umarım kullanımda da kalitesini gösterir.(Sawcut 7.0)
    hocam bunu kaça aldınız. sitede göremedim.
  • Büyük C B kullanıcısına yanıt
    255 TL'ye geldi hocam. Kalmamış maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.