Şimdi Ara

REDUCE NEDİR NASIL YAPILIR:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere herkes pazarı gezer kafasına vede kesesine göre item arar ama genelde bu itemlerde ya sizin int'iniz yada başka herhangi bir statt ınız bu itemi elinize almaya müsade etmez yetersiz gelir.
    O halde yapmamız geeken nedir tabiiki reduce.reducenin türkçe açıklaması:indirmek tir.
    Genelde itemlere baktığımız zaman int yada str sinin yanında şöyle bir ibare görürüz.
    örneğin:

Curret Durability: 10000
    Recuired Strenght:145(reduce)

işte burdaki reduce yazısı eğer kırmızı ise o zaman reducelemeye müsaittir demek oluyor yani bunu siz diyelim ki STR niz 140 ve yetersiz o zaman bu itemi elinize alabilirsiniz.

Nasıl Olacak Ama:

Öncelikle itemi satın almalıyız ama kırmızı olmasına mutlaka dikkat edin.
    ardından da maradonda arvill var orada duran bir dede var oan gideceğiz ve üst sıralarda idi sanırım reduce kağıdı var onu alacağız ve arvill e tıklayacağız.Şimdi rduce yi gerçekleştirmek için NP nizin 501 olması gerek
    ust upgradeyi değil onun altında bulunan şıkkı tıklayacağız.bir tarafa itemimizi diğer kısma da reduce kağıdımızı koyacğız ok deyip devam edince elimizde reduceli bir item almış oluruz.
    kısa not: reduceli itemler upgrade edilemez.

YANLIŞIM VARSA LÜTFEN DÜZELTİN YADA TAMAMLAYIN BEN BÖYLE BİLİYORDUM YAZDIM.

• Açıklaman güzel olmuş fakat yanlışların var. Ancvillde upgrade seçerken ikinciyi seçmeyeceğiz. İkinci takılar için compound kısmıdır. 1. seçip reduce scrool ile reduce yapabiliriz. Ayrıca reduceli itemlar upgrade edilebilir. Fakat damage eklenemez. Yada ben ekleyemiyorum. Eğer bi itema damege upgrade i yapılmışsa reduce yapılamaz. Aynı şekilde reduce yapılmışsa Damage upgrade i yapılamaz. Bişey daha ben hiç yanında reduce yazıpta tekrar reduce yapılabilen item görmedim. Eğer item upgrade e müsaitse ve yanında reduce yazmıyorsa reduce basılabilir. Fakat reduce yazıyosa o zaten reduce yapılmıştır. İkinci kez reduce basamayız.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: legend79

Açıklaman güzel olmuş fakat yanlışların var. Ancvillde upgrade seçerken ikinciyi seçmeyeceğiz. İkinci takılar için compound kısmıdır. 1. seçip reduce scrool ile reduce yapabiliriz. Ayrıca reduceli itemlar upgrade edilebilir. Fakat damage eklenemez. Yada ben ekleyemiyorum. Eğer bi itema damege upgrade i yapılmışsa reduce yapılamaz. Aynı şekilde reduce yapılmışsa Damage upgrade i yapılamaz. Bişey daha ben hiç yanında reduce yazıpta tekrar reduce yapılabilen item görmedim. Eğer item upgrade e müsaitse ve yanında reduce yazmıyorsa reduce basılabilir. Fakat reduce yazıyosa o zaten reduce yapılmıştır. İkinci kez reduce basamayız.

• benim bone claeverim vardi +4 yapmistim fakat kulanamayidum. reduce tecruem vardi ve icimde rahatti.. fakat reduce edileince itemin yanmadigini dusunuyodum.. malesef yanilmisim +4 claverim yandi itmi bence +1 ken reduce edin +8 alip reduce riskine girmeye degmez... yanlisim varsa duzeltsin ahalii....
  • Ya bonecleaver deyinc eaklıma geldi. Benim +5 bone cleaverim var reducesiz ve ben buna ne blessedla nede normal upgrade kağıdıyla +6 basamıyorum. Kabul etmiyo. Aynısını yaşayan yada nedenini bilen varmı?
    Acaba high Class itemlarda belli bi levelden sonra farklı bi kağıtmı gerekiyor upgrade için.
    quote:

Orjinalden alıntı: spartacus_ort

benim bone claeverim vardi +4 yapmistim fakat kulanamayidum. reduce tecruem vardi ve icimde rahatti.. fakat reduce edileince itemin yanmadigini dusunuyodum.. malesef yanilmisim +4 claverim yandi itmi bence +1 ken reduce edin +8 alip reduce riskine girmeye degmez... yanlisim varsa duzeltsin ahalii....
  • neden np nin 501 olması gerektiini anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.