Şimdi Ara

Redsn0w iOS 4.2.1 Jailbreak rehberi (GreenPoison RC5 Windows çıktı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
2
Favori
30.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

untethered jb ne zaman çıkar?

bekle bekle neymiş bu ya.. neyse yapcak bişey yok 4.3 ile birlikte çıkıcak büyük ihtimalle.

Orijinalden alıntı: batuhan0003

tekrar yaptım fakat düzelmedi sorun devam etmekte
    safari ve cydia çalışmıyor format mı atayım alete? ( ipod touch 4)

İlk jailbreakin ardından tekrar Redsn0w ile açıp "Just boot tethered now" seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

ve saglıklı çalışmıyor sabah kalktıgımdada cihazı kapttıp açmadım elmada takıldı :S restore ettim hiç geregi yok yani saglıklı bir sürüm çıokana kadar beklemeye devam
    [/center]
  • Bu mesajın silinmesini talep ediyorum. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturundTechnik -- 3 Mayıs 2020; 21:10:50 >
  • Normal JB her turlu oluyor ama JB Monte yani Untethered JB icin 4.2 Beta'si olmasi lazim elinizde. Bunun elinizde olmasi icin de Developer hesabinizin olmasi ve UDID nizi kaydetmeniz gerekmetkedir.

Ben iPad'de yaptim cok guzel de oldu :) Sorun yok

Ayrica BETA OLDUGUNDAN BILGISI OLMAYANLAR YAPMASIN

Orijinalden alıntı: NaturundTechnik

Merhabalar arkadaşlar. Adım adım yaptım işlemleri. Jailbreak oldu. Sonra hala ipadin 3.2'de olduğunu fark ettim. Tethered olarak yeniden başlatmam gerekiyormuş. Yaptım redsnow ile. İpad ananas logusuyla açıldı. Sonra ekran karıştı. Bütün yazılar garfikler kaydı. Zorla kapattım aleti. Bir daha herşeyi baştan yaptm olmadı. Yardımcı olurmusunuz.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. İpadi 4.2'ye güncellemeden direkt 3.2'iye jailbreak yapmaya çalışmışım. Alet kafayı yedi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturundTechnik -- 23 Ocak 2011; 16:11:10 >

Orijinalden alıntı: bodur
    Windows için stabil bir jailbreak çıkmadığı halde;niçin bu şekilde başlıklar atarak birşeylerin farkında olan insanların sinir katsayısını arttırıp sabrını zorluyorsunuz?

Valla sabrınız çok kolay zorlanıyormuş :) Ayrıca herhalde farkında değilsiniz yada tam olarak beceremediniz ama çoğu kişi stabil olarak kullanıyor.
  • yeni yükledim...telefon kendini restart atıp duruyor,restore de olmuyor,Kapattığında yeniden jb yapmak zorunda kalıyorsun! yapmayı düşünen varsa bulaşmasın derimm :=)

nasıl kurtulurum onu arıyorum şuan

www.basaksehirsigorta.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİBERTY SİGORTA
    yeni yükledim...telefon kendini restart atıp duruyor,restore de olmuyor,Kapattığında yeniden jb yapmak zorunda kalıyorsun! yapmayı düşünen varsa bulaşmasın derimm :=)

nasıl kurtulurum onu arıyorum şuan

iTunes'a bağlayıp Restore ederseniz telefonunuz orjinal haline döner. Kolay gelsin.
  • iphone 3194 hatası veriyor olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LİBERTY SİGORTA
    iphone 3194 hatası veriyor olmuyor

Firmware'inizi downgrade etmeye çalıştıysanız o hatayı verir. Şu an hangi firmware yüklüyse onu restore etmeyi deneyin. Kolay gelsin.
    Restore ile ilgili bilgi için:http://elmablog.com/iphone-ipod-touch-ve-ipad-icin-restore-etme-rehberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgur -- 24 Ocak 2011; 20:50:16 >

• şimdi de 1013 hatasını veriyor ! ! !

Kurtarıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİBERTY SİGORTA -- 24 Ocak 2011; 22:57:41 >

• ne zaman stabil çalışan bir jb çıkacak bilen var mı?

bundan 8 gün önce turkcell timden iphone4 aldım. cihazın yazılımı 4.2.1. ben güncelleme yapmadım.
    unlock ile ilgili bir sorunum yok cihaz turkcellden alınma olduğu için. ama jb işlemi için sıkıntı olur mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.