Şimdi Ara

Redragon K555-1 Indrah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar redragon k555-1 indrah klavye sahibiyim switchlerden bitanesinde sorun var. Klavyenin switchleri outemu blue switch ve trendyoldan 6 tane tedarik ettim. Klavyenin tuşları sökülüyor ama switchin sökülüp sökülmediğinden emin değilim. YouTube'da bazı modellerde aparatla switchleri söküyorlar ama k552 , k557 gibi ama bu modelde sökülüyormu bilmiyorum 1 tane switchi değiştirmem gerek. Switchler lehimlimi acaba ?




  • güncell..

  • Ne yaptın hocam tuş işini?


    Bir de özelliklerinin olduğu kendi sayfasında W,A,S,D tuşlarının değiştirilebilir olduğundan bahsedilmiş. Fakat benim kutumda, tuş altındaki blue switch mekanizmayı çıkarmak için bir aparat ve ekstra red, black swtich vb. filan gelmedi. Gelenler var mı acaba?




    Videodaki kırmızı tuş çıkarma aparatı var, fakat demirden, switch çıkarma aparatı yok, yedek switch de yok. Yedek olmasın, önemli değil fakat, swtich tırnaklarını videoda demir aparatın girdiği yerlerdeki tırnakları, dikkatlice bıçak yardımı ile az zorlayıp, yukarı çıkarmaya çalıştım fakat switch ler yerinden çıkmadı. Bir iki switch ile denedim, sonra bozulur diye bıraktım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?


    Twodooryoutube
    Switching between switches :) Outemu blue, red, brown and black included with the Redragon Pratyusa and other Redragon gaming keyboards.
    https://www.youtube.com/watch?v=4bl6nmShpGo&t=5s&ab_channel=Twodoor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 12 Şubat 2023; 20:56:48 >




  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

    Usta bu klavyenin bütün tuşları switchlerle beraber sökülüp takılabılıyor hotswap özelliği mevcut. Bozuk olan bir switchi aliexpressden getirttiğim aparatla söküp taktım. Yeterki switch sökme aparatın olsun. Klavyenın kutusundan çıkan aparat tuş sökmeye yarıyor sadece. :)

  • kilavuzgursel kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam, youtube üzerinden cevapladığın kişi benim. = ) Burayı geç gördün, ben 2-3 yere yazmıştım belki cevap gelir diye.

  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

    Ö.değil :)))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.