Şimdi Ara

Redpill Gibi Kavramlara Neden Karşıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kavramların aslında birilerinin toplumları kutuplaştırmak için kullandığı için karşıyım. 2000'lerin başında özgür kadın, kadınlar istediği gibi partner değiştirmeli, kadına karışılmaz gibi kavramlarla kadınların aklı bulandırıldı. Şimdi kadınlara karışılmazdan çok kadınlar A planı tutmadıysa B planı için yaşı büyük zengin birisini bulup metresi olmalı gibi sosyal medya paylaşımları yayılmaya başlandı.

Aslında bunun nedeni 2010 yıllarında tumblr üzerinden başlayıp twittera taşınmış olan özgür kadın hareketli ama kadınları özgürlükten çok daha fazla manipülatif ve daha fazla kendilerini obje haline getiren akımın kandırmacasıydı. Neyden bahsediyorum? Tumblr ve twitterda o zamanlar kadınlar istediği gibi birisiyle ilişki yaşayabilir denilerek daha fazla absürt şeyi normalleştirmeye çalıştılar. Burada kadınlar özgür olmamalı demiyorum yanlış anlamayın, kadınlar özgürlük gibi kavramlar altında nasıl kandırıldı bunu anlatmaya çalışıyorum.

Pozitif ayrımcılık, cinsiyetçi ayrımcılıkla beraber Dünya genelinde medyada adaletsiz bir propaganda başladı. 2017 Yıllarına geldiğimizde ise redpill, blackpill ve benzer kavramlar youtuber veya bazı psikologlar tarafından parlatılmaya başlandı. Çünkü zaten düzen kurulmuştu, kadınları doyumsuz hale getirenler yine kendileri gibi insanlar ve erkeklerin nefretini toplayarak bunu ticarileştirenlerde kendileri gibi insanlardı. Aynı dönemde ise bazı twitter hesaplarında özellikle evlilik gibi kavramların içinin boşaltılması için yapılan operasyonları gördüm. Özellikle bu işler için üniversite öğrencileriyle yaşıt kişiler seçiliyordu. Dedim ki bu işte terslik var bu insanlar çok eşliliği rıza yoluyla normalleştiriyor ama resmiyette tek kişiyle evlilerdi ve eğlence haz arayışında olduklarını söylüyorlardı.

Günümüzde feminizm ve redpill gibi kavramların tamamen birbiriyle aynı olarak görüyorum. İki tarafta radikal iki tarafında savunduğu şeylere bakıyorsun çoğu boş.

Feminizm ilk çıktığında genelde kadınların istihdama katılması ve akademik başarılar elde etmesi içindi bu olması gerekendi fakat sonradan çok çarpıtıldı. Redpill, bluepill, blackpill gibi kavramlar ise pozitif ayrımcılığa karşı ortaya atılmış tezlerdi. Bazıları diyecek ki yok sen onların kavramlarını bilmiyorsun. Gayette biliyorum. Bunların hepsi bir kaçış senaryosu için uyduruldu fakat içleri boş.

Toplum aslında kendi kendine bir canavar oluşturdu ve popüler diziler ile kafaları yıkamayı tercih etti. Bugün çoğu insanın narsist olmasının nedeni zaten bellidir. Beyinlerin kiraya verilmesidir.

Bana gelince, ben ne redpillciyim ne blackpillciyim ne feministim ne başka bir pillciyim. Tek planım grindlemek ve gelişime devam etmek. Çünkü bu bataklıkta aklınızı kaçırmamanın tek yolu bir şeyle meşguliyet edinmektir.

Aslında gözlemlediğim şey Dünya genelinde bir toplum mühendisliğiydi. Bugün neden ülkelere üreme vizesi veriliyor? Toplumların birliğini yıkmak içindi. Şimdi ise insanlar daha fazla radikalleşiyorlar çünkü koloniye başka bir koloniden gelen karıncayı almak istemiyorlar.

Toplumlar kendi çöküşlerini kendi elleriyle hazırladı ve bunu durdurmanın çok kolay bir yolu yok artık.

Bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 1 Ağustos 2025; 13:7:58 >

• 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evren 25 deneyini uyguladılar topluma

• blackpill al ve farkındalık kazan

• Bu ne ya bir de 2 saat paragraf döşenmiş bu zırvalara kafa yoracağına cinsiyet değiştir Knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Anonim D kullanıcısına yanıt
    Zeronun omuzlarını beğenen komşuları kadın değil erkek olabilir mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tantuniii kullanıcısına yanıt

sıkıntılı ifade hocam hiçbir komşu kadın omzun güzelmiş demez ya, erkektir o. Ya da arkadaş farklı bir kültürün semtinde yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.