Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
939.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam şaomi diye okunuyor

Aslında tasarim olarak mi 8 lite in mavisini gorunce cok beğenmiştim bende mavi istiyordum ama telefon dağılınca mecburen bi an once siparis vermek zorunda kaldim siyahta fena durmuyor. Varsin siyah olsun sorunsuz gelsin kullanalim da zaten piyasa ucmus hersey pahali elimizdekinin kiymetini bilicez mecburen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Aynen hocam şaomi diye okunuyor

Aslında tasarim olarak mi 8 lite in mavisini gorunce cok beğenmiştim bende mavi istiyordum ama telefon dağılınca mecburen bi an once siparis vermek zorunda kaldim siyahta fena durmuyor. Varsin siyah olsun sorunsuz gelsin kullanalim da zaten piyasa ucmus hersey pahali elimizdekinin kiymetini bilicez mecburen
    Hocam diğer renkler gelsin fiyatlar aynı olur acelem yok elimde Red mi note 4x var kullanıyorum hala gerçi telefonumdan çok memnunum ama çentikli geniş ekran ve kamera beni cezbetti bakalım önümde 1 ay var :)

• Telefonu alalı 1 gün oldu ama iphone'dan sonra geçince tatmin olamadım maalesef. Memnun etmedi beni. Fiyat öldürmeden almak isteyen olursa özelden görüşebiliriz. 1 günlük media markt cihazı.
  • Ram tipi nedir bu modelin? Aynı işlemciyi kullanan 8 lite ddr4x kullanıyor. Bu da mı aynı ram tipini kullanıyor? Var mı bilgisi olan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün ekran çizilince bundan önce kullandığım telefon Note 6 pronun ekranına bir bakayım dedim onda hiç çizik olmuş mu diye,en ufak bir şey gözükmüyor onu da ekran koruyucusuz kılıfsız kullandığım halde.Bunun ekranı haritaya döndü şimdiden küçük küçük kılcal çizikler var her yerde, hâlbuki gorilla glass 5 kullanılıyor bu modelde diye biliyorum, enteresan

• Hepsiburadaya mavi ithalatçı garantili geldi 2049tl ama 3gb ram 64gb rom yazıyor alamadim yaa 3/64 versiyon yokki neden 3gb ram 64 rom yaziyooor????

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

Hepsiburadaya mavi ithalatçı garantili geldi 2049tl ama 3gb ram 64gb rom yazıyor alamadim yaa 3/64 versiyon yokki neden 3gb ram 64 rom yaziyooor????
    Yanlış yazmış ayrıca siyah tr garantili ile aynı fiyat. Siyah alınmaz oradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    O saticidan siyah alinmaz zaten xiaomi tr garantili dururken ithalatçıya gerek yok Siyah alinacaksa tr garantili olani daha mantikli tabiki. Neptun mavisini ilkkez görüyorum hepsiburadada 2049tl 3gb ram 64 rom yaziyor görünce vazgeçtim riske giremem normalde 3/64 versiyonu yok telefonun. Ayni sikinti gittigidiyordada oldu mavisinde ordada 3gb ram yaziyordu. Mavinin albenisiyle 3gb ram versiyonu geçirmeye mi calisiyorlar anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna4141 -- 9 Nisan 2019; 0:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

O saticidan siyah alinmaz zaten xiaomi tr garantili dururken ithalatçıya gerek yok Siyah alinacaksa tr garantili olani daha mantikli tabiki. Neptun mavisini ilkkez görüyorum hepsiburadada 2049tl 3gb ram 64 rom yaziyor görünce vazgeçtim riske giremem normalde 3/64 versiyonu yok telefonun. Ayni sikinti gittigidiyordada oldu mavisinde ordada 3gb ram yaziyordu. Mavinin albenisiyle 3gb ram versiyonu geçirmeye mi calisiyorlar anlamadim.
    Dediğin olabilir ayrıca artmış fiyatlar. Almayın aldırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uçmuş hemen ithalatçı garantili maviyi 2200 yapmışlar. Şu telefonun en büyük özelliği bütün dünyada en uygun fiyata en iyi donanım olmasina rağmen ülkemizde tam tersi uygulanmaya çalışılıyor.
    Gerci milletin domatesinde soğanında bile fırsatçılık yapanlar varken elektronikte yapmamalarina şaşardım dogrusu

• hepsiburada stok tarihini 15 temmuz olarak güncellemiş

artık ıyıce suyunu cıkardılar bır telefon 10 gündür gelmez mi ya
  • Arkadaşlar hb dan xiaomi garantili diye redmi s2 aldım.faturada güncel dijital teknoloji diye bir firmaya ait.sirkecide bir yer,imei kayıtlı gözüküyor.kutuyu da açmadım xiaomi genpa ile çalışıyor diyorlar ne yapsam iademi yapsam

• ayavas kullanıcısına yanıt
    kvk garantili olan Xiaomi ler de var

burdan garanti sorgulama yapmayı deneyebilirsin

garanti sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 9 Nisan 2019; 10:14:59 >
  • gittigidiyorda kampanya var 1919 tl +75 maxi puan
  • bende almaya karar verdim. Xiaomi Türkiye Garantili - kvk - genpa . bunlardan hangisini tercih etmeliyim.Garanti fark eder mi , ne tavsiye edersiniz.
  • Ancestorman A kullanıcısına yanıt
    Baya uygun duruyor güvenilir mi acaba ? Genpa garantili demek ithalatçı garantisi değil dimi
  • Gittigidiyor'dan 1919 ve 75 TL maksipuan ile aldım GENPA garantili yazıyor

• xiaomi note 7 Xiaomi Türkiye tarafından tanıtıldıgı için bu model su anda Türkiye garantili satılıyor genpa da kvk da Türkiye garantisidir.

sahibinden de bireysel getirilip satılan var onlar ayrı su an için ithalatçı garantili satan firma su an için yok belki ileryen zamanlar da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 9 Nisan 2019; 11:2:35 >
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• 1919 tl ye 9 taksit genpa garantisiyle alınır mı peki. Güvenilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.