Şimdi Ara

Redmi Note 4 mü Mi A1/Mi 5X mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kararsız kaldım bu ikisi arasında. Hangisini neden tercih etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera + Malzeme kalitesi + Ses kalitesi + Type C = Mi A1
    Batarya performansı = Redmi Note 4 Global.

Batarya birinci kriterse Redmi Note 4 global seçin. Performans konusunda iki cihaz da aynı. Geriye kalan hemen her konuda Mi A1/5x daha üstün. Redmi Note 4'ün MTK işlemcili modelinde kamera kötü, ancak Snapdragon işlemcili olan Redmi Note 4x ve Redmi Note 4 global modellerinde kamera iş görür.
  • Ben note4 kullandım cihaz güzel ama kamerası çok kotu , mi5x muhtemelen daha iyidir o konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Batarya birinci kriterse Redmi Note 4 global seçin. Performans konusunda iki cihaz da aynı. Geriye kalan hemen her konuda Mi A1/5x daha üstün. Redmi Note 4'ün MTK işlemcili modelinde kamera kötü, ancak Snapdragon işlemcili olan Redmi Note 4x ve Redmi Note 4 global modellerinde kamera iş görür.
  • arada 220 lira fiyat farkı da var. a1 in tasarımı cok guzel ama 1300 civarı mi5 serisi varken de a1 alınmaz. bendeki mi5 de de ghost screen olustu ve sattım.mecburen bu ücgenin içinde redmi note 4 64 gb siparişi verdim gg dan 1029 lira+125 chippara ile.

Kararsızım arkadaşlar. Benim için batarya önemli ama mi a1'in de tasarımı çok hoş. Saf android vs. Fiyatları aynı bu arada güncel piyasada.

edit: Saf androidin akıcılığı, tasarımın güzelliği, kamera + ses kalitesinin etkisiyle mi a1 aldım. Bu kadar artıya batarya bile direnemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 3 Nisan 2018; 21:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.