Şimdi Ara

Redmi Note 3 Kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Redmi Note 3,Redmi Note 3 Pro için Flip Cover Kılıf ve Kapak Çeşitleri

Güncellendi..Son Kalanlar..

Msvii Flip Cover Kılıf-40 TL Siyah

Redmi Note 3 Kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 8 Şubat 2017; 0:54:48 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni modeller ve renkler eklenmiştir..
  • Akrilik olan kapak satılmıştır kalan stok:3 adet ipaky,3 adet tscase,1 adet msvii..
  • İstanbul,Kartal'da elden teslimat yapılır..Ptt Kargo şube teslim 6.5 TL adrese teslim 9 TL'dir..
  • Hocam akrilik alüminyum kılıf kaygan mı elde tutması kolay mı ve Koruyuculuğu nasıldır?

• Akrilik olanın aynısını bende kullanıyorum oldukça kaygan bir kapak elde tutarkan dikkatli olunması gerekiyor koruyuculuğu maksimum düzeyde zira kasası kalın alüminyum çerçeveden imal edilmiş kimilerine kaba ve kalın gelebilir cihazı düşürme olasılığında koruma sağlıyor..Elden kaymayacak ve tam koruma istiyorsanız flip cover tavsiye ederim keza yine elden kaymayacak estetik görünüm istiyorsanız ipaky tavsiye olunur..Kapakların koruma performansı plastik olanlardan çok iyi tek dezavantajı ekranın üzerine çıkıntılı bir objeye düşme olasılığı flipcoverlar kenarları çıkıntılı olduğundan cihazın ekranı ve kasasını tam koruyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    geçen yıl açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Akrilik olanın aynısını bende kullanıyorum oldukça kaygan bir kapak elde tutarkan dikkatli olunması gerekiyor koruyuculuğu maksimum düzeyde zira kasası kalın alüminyum çerçeveden imal edilmiş kimilerine kaba ve kalın gelebilir cihazı düşürme olasılığında koruma sağlıyor..Elden kaymayacak ve tam koruma istiyorsanız flip cover tavsiye ederim keza yine elden kaymayacak estetik görünüm istiyorsanız ipaky tavsiye olunur..Kapakların koruma performansı plastik olanlardan çok iyi tek dezavantajı ekranın üzerine çıkıntılı bir objeye düşme olasılığı flipcoverlar kenarları çıkıntılı olduğundan cihazın ekranı ve kasasını tam koruyor..

Hocam flip cover çok sevmiyorum. Kapağı rahatsız ediyor beni. Ben kaygan olmayan şık gözüken ve Koruyuculuğu da iyi olan uygun fiyatlı bir kılıf arıyorum. İpaky bu tanıma uygun anladığım kadarıyla. Ama fiyatlar da tuzlu be hocam. 😀

• İpaky fiyat güncellendi indirim uygulandı..
  • Hocam Premium seri flipcoverlar Çin'de bile pahalı örneğin Tscase kılıflar 9-10 dolar arası+takipli gönderi+kur farkı ile alınca yazdığım fiyat tuzlu görünebilir lakin elimdeki stok eriyince aksesuar işine devam etmeyi düşünmüyorum Premium aksesuar isteyenler oluyordu zira ucuz silikon kılıfları 1 dolardan aşağı temin edip 15 liraya satarak sürüm mantığını düşünmediğim için hatalıyım kaliteli kılıf ve kapaklar getirilmediği için kendimce risk alıp bir parti getirdim..Adını sanı belli olmayan markasız flipcover kılıflar bile 5-6 dolar bandında..
  • Bu aksam kartala gelip ipaky kilif alicam

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Tabiiki hocam..
  • Tscase son 2 adet kaldı..

-Tscase 1 adet Dark Grey ve 1 adet Gold
    -Msvii 1 adet Black
    -İpaky 2 adet Gold ve 1 adet Silver
  • kargosu ne tutuyor hocam bunların.
  • gcagatay kullanıcısına yanıt
    Ptt şube teslim 6.5 Adrese teslim 9 lira..Kargo yöntemini dilerse alıcı istediği firma ile isteyebilir..
  • Fiyatlar düştü..
  • 1 ay beklemek istemeyen varsa fiyatlar maliyetine fiyat kıyaslamak isteyen buyursun baksın aliexpress'e..Ucuz kapak ve kılıflar ganimet gibi ortalıkta kaliteli aksesuar isteyenler iletişime geçsin lütfen fiyatlarda pazarlık yok..
  • Kalanlar:

2 adet gold ipaky,1 adet siyah msmvii,1 adet gold tscase
  • Redmi Note 3 Pro için Gold renk İpaky Kılıf varmı elinizde ?
  • adu1905 A kullanıcısına yanıt
    elimde mevcut...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.