Şimdi Ara

Redmi Note 10s [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.226
Cevap
57
Favori
107.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hindistan romu benimki, doğru.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Aga beee...

Bende yemek yerken video izlemeyi cok severim cihazımı o yüzden guncellemedim hatta.

Simdilik güncelleme gelene kadar tarayıcı üzerinden video izlemeyi denediniz mi onda problem olacagını zannetmiyorum.

• Yurtdışında telefon kullanımı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Birkaç soru sormak istiyorum

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

Bak bu aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim. Tarayıcıdan muhtemelen sorun çıkarmaz.

Arabaya binmeden önce dinleyeceğim şarkıları sıraya koyup ayarlıyorum ama araba kullanırken Youtube donduğu için sık sık sağa çekip telefonu ayarlıyorum :):) Xiaomi eseriyle gurur duyabilir.

Hata her telefonda olabilir ama bunu 50 gündür düzeltmemek büyük bir beceriksizlik ve ilgisizliktir.

Youtube vanced da kullanabilirsiniz birde onu deneyin.

Bugün ayrı bir rezil durum yaşadım. Youtube yine dondu ve ben de programı tamamen kapattım. Telefonu cebime koydum ama telefondan videonun sesi gelmeye başladı. Youtube kapalı olduğu halde donan videonun sesi gelmeye başladı. Bir türlü düzeltemedim. Ya izlediğim video küfürlü bir video olsaydı ? Çevremde yaşayacağım sıkıntıyı düşünebiliyor musunuz ?

Xiaomi sizde hiç mi vicdan yok ? Şu yaptığınız işten hiç mi utanmıyorsunuz?

1000 yıl geçse bile bunlar bu sorunu çözemez. Bunlar bu sorunu halledemez. Telefonu satmaya karar verdim. Redmi telefon alacak olan bir tanıdığımı da başka bir model almaya ikna ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 2 Eylül 2022; 17:10:12 >
    Sizin yerinizde olsam muhtemelen bende satardim. Benim de zaten bu son xiaomi telefonum olur gittigi yere kadar gider yeni telefonlarina sacma sapan fiyat cekiyorlar kendilerini apple la ayni kefeye degil ustte görüyorlar hatta ama yazilim konusunda apple in tirnagi bile olamazlar.
    Realme 8 e bakin derim donanim olarak note 10s le cok benzerler veya hangi telefonu alirsaniz alin forumda anakonusunu acip uzun uzun okuyun trendyol yorumlari vs sizi yaniltir orda boyle seylerden bahsetmezler.

Eğer YouTube Premium'a geçtiyseniz videoyu durdurmadan ekranı kapatırsanız da video oynamaya devam eder. Müzik videolarının sadece sesini dinleyebilmek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Yani bu bir arıza değil, yeni bir özellik. Ben de bazen sadece müziği (görüntüsüz) dinlemek için ekranı kapatıyorum. Xiaomi'nin değil YouTube'un kontrolünde bu mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun kendi kendine sesi kısması delirtecek bir sorun kendim kısıyorum telefon kendi kendi 2-3 tık daha kısıyor veya sıfıra indiriyor.

• Baldbani kullanıcısına yanıt

Kulaklık takılıyken değil mi?

• evrenselbarish E kullanıcısına yanıt
    iki türlü

• Baldbani kullanıcısına yanıt

Benim telefonda öyle bir problem yok. Huawei tabletimde var. Kulaklık taktığımda sesi kısıyor. Açıyorum tekrar, üç beş dakika sonra tekrar kısıyor :)

Bende de yaptı aynısını bir tane öylesine 4 GB hafıza kartı taktım kamera ayarlarını dan ad karta kayıt aktif ettim bir kaç tane fotoğraf çektim baktım çekmemiş .sonra ad karta kaydetmeyi kapatınca galeriden yetki falan geliyor yapıyorum yine ayni bir kaç defa de eyince galeriden silebildim fotoğrafi siz cozebildiniz mi?

Galiba onlar resim koyuyor çünkü ben normal güneş ve dünya yı koydum yanık yok

Yıllardır Youtube Premium sahibiyim. Bahsettiğin özelliği biliyorum ve kullanıyorum. Benim dediğim şey bir özellik değil bir hata. Xiaomi düzelteceğini ifade etmişti ama ses seda yok. Beceremiyorlar sanırım.

Donma problemi de şöyle:

İbrahim Kartalyoutube
    3 Eylül 2022
    https://www.youtube.com/shorts/sk6D-1YQfLw
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt

WhatsApp sesini kastediyorsanız, henüz bulamadım çaresini. Ama sanırım WhatsApp ile YouTube problemi aynı. İkisinde de duraklama var. Güncelleme lazım.

• Benim bildiğim note 10 s fiyat performans telefonu sizin düşünceleriniz neler

Yok hocam sesle alakası yok SD kart ile galeri için

• Alemdar11 A kullanıcısına yanıt

Ona da çare bulamadım. Dosya yöneticisinden girip dosyayı olduğu gibi sd karta taşıyorum 😅

• Yani öyle yapılacak i zaman da bu telefon da SD karta kaydetme özelliği var da kaydetmiyor mu kart eski model bir kart hani markalı bir kart değil ondan mı acaba

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.