telefonu alalı oldu bayağı ancak bataryasını değiştirmek istiyorum. daha önce Bursa'da genpa bakıyordu ancak anlaşmaları bitmiş. Xiaomi yetkili sevisi bilen var mı hiç ? |
_____________________________ |
telefonu alalı oldu bayağı ancak bataryasını değiştirmek istiyorum. daha önce Bursa'da genpa bakıyordu ancak anlaşmaları bitmiş. Xiaomi yetkili sevisi bilen var mı hiç ? |
_____________________________ |
Rez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende çıktığı dönemde almak istemiştim imkan olmamıştı arada askere gittim işsiz kaldım vs çıktıktan nerdeyse 1.5 sene sonra alabilmiştim ilk maaşımla almıştım hatta ilanlarda en ucuza satan kişi benimle aynı şehirdeydi ortalama fiyatları 5k civarıyken 3.5k ya vermişti biraz şüphelenerek alsam da çok dürüst adammış nerdeyse 3 sene oldu alalı hiç problem yaşamadım umarım yaşamam da arada değiştirmeyi düşünsem de eski hevesim yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba cihazı ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum. şu aralar bluetooth ile ilgili problemler yaşıyorum format değil de komple yazılım atmak istiyorum cihaz tr den alınma nasıl bir yol izlemem lazım. yıllardır çok uzak kalmışım unuttum çoğu programı benimki 8 gb olan ve anlık yazılımı 14.0.2.0 |
|
Bugün telefonu şarj ederken, şarj kablosunun ucu yandı, kapkara oldu ve alev gibiydi kablo. Biraz daha geç fark etsem kötü sonuçlar olabilirmiş. Adaptörde bile yanık izi oluşmuş. Bunun dışında saatlerdir telefonun şarj girişi yanık kokuyor. 1 mm civarında girişte genişleme ve hafif eğrilik oluşmuş ve ufak bir kara nokta var. Başka kabloyla denedim şarj alıyor, pilde de şişilk gözükmüyor görünürde. Acaba telefondan mı kablodan mı oldu bu durduk yere? Kablo orijinal değil, adaptörü orijinal sadece. Ama kablo da baya kalın bir kabloydu. Farklı kablo ve aynı adaptörle saatlerdir deniyorum sorun yok. Yanık mevzusu inşallah telefondan kaynaklı değildir. Bu şekilde kullanmamın sakıncası olur mu? Son birkaç gündür mecburiyetten telefonda sürekli mobil veri + internet paylaşımı açık. Mobil veriyi pc'de kullanmam gerekiyordu, şarja takarken de hep açıktı; acaba bundan dolayı çok mu bataryaya yüklenildi de kablodan fazla akım falan çekti? Alakası olabilir mi? Çünkü paylaşım açıkken çok şarj yiyor (doğal olarak). Telefona hiç güncelleme yapmadım 4 senelik olacak, Miui 12,5 var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 2 Eylül 2025; 20:48:1 > |
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |