Şimdi Ara

Redmi airdots 127 TL BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-airdots-tws-bluetooth-basic-5-0-kulaklik-p-6676673?boutiqueId=367641

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 11 Kasım 2019; 20:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trendyol.com
    Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Basic 5.0 Kulaklık Mİ AİRDOTS TWS | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-airdots-tws-bluetooth-basic-5-0-kulaklik-p-6676673?boutiqueId=316800&merchantId=116242

127tl
  • Yandığı felan yok bir hafta önce %20 indirim yapan selfy koduyla 124e almıştım

• selamidir S kullanıcısına yanıt
    Herkes turk telekomlu degil h

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    Tükenmiş

• Herkesin 1 2tl si var ama
    Bkz:Donanım haber hediye çeki sayfası

• 50/15 kuponla uygun hale geliyor.

Trendyol.com
    Bingo Toz Çamaşır Deterjanı 9 Kg + Yumuşatıcı 5 Lt Lovely+Bulaşık Sıvısı 4 Kg+Yüzey Temizleyicisi 2,5 Lt 2000000105 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/bingo/toz-camasir-deterjani-9-kg-yumusatici-5-lt-lovely-bulasik-sivisi-4-kg-yuzey-temizleyicisi-2-5-lt-p-5776400?boutiqueId=361106&merchantId=107812

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 99 TL'YE 09/10/2019 Tarihinde aldım. Yanmıyor yani

• Yanmıyor ama takipteyim bunu.

Global versiyonu mu almalıyız , bunu mu ?

Konuşma da karşı tarafa ses gitme sorunu yoktur umarım.
  • O fiyata nasil aldiniz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HıdırOvic

99 TL'YE 09/10/2019 Tarihinde aldım. Yanmıyor yani
    Ses kalitesi nasil hocam yorumlarinizi alabilir miyiz?

• sürekli kopma yapıyordu, cepport servise verdim, 20 gündür ses seda yok. arıyorum ,sırası gelmemiş bakılacak diyorlar. altı üstü bir kulaklık 20 günde daha bakılmamışsa diyecek bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Yanmıyor ama takipteyim bunu.

Global versiyonu mu almalıyız , bunu mu ?

Konuşma da karşı tarafa ses gitme sorunu yoktur umarım.
    ses gitmeme sorunu yok ama bulunduğunuz ortamdaki tüm sesler karşı tarafa gidiyor. sıfır ses olan bir yerde konuşursanız sıkıntı yok.

• usstaa U kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor kazananlar kulubu ile alinabiliyordu. Sahsen aliexpressten anomoibuds capsule tavsiye ederim, sarki atlama vs de yapiyor tuslariyla incelemelerde de tavsiye ediliyor xiaomi yerine.

• Senceru kullanıcısına yanıt
    Gorusmede bu tur kulakliklarin hicbiri verimli degil ekstra uzayan mikrofonlulardan almaniz lazim. Eger gorusmede sorunsuz kullanmak istiyorsaniz kulakligin birini cikarip agziniza 15 20cm mesafede tutarak konusursaniz karsi taraf sizi daha iyi anliyor. Iki kulaklik da kulaginizda takiliyken ortam sesi daha cok gidiyor karsiya ve sesinizi duymakta zorlaniyorlar. Bu fiyatlardaki TWS kulakliklarin geneli bu sekilde.

• İncelemesini yapmıştım en büyük sıkıntılarından biri 2 kulaklık eşleşmesi bir kaç günde bir kopuyor sıfırlamadan düzelmiyor ve telefon görüşmesi sıkıntılı xiaomi haylou gt1 biraz daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Gorusmede bu tur kulakliklarin hicbiri verimli degil ekstra uzayan mikrofonlulardan almaniz lazim. Eger gorusmede sorunsuz kullanmak istiyorsaniz kulakligin birini cikarip agziniza 15 20cm mesafede tutarak konusursaniz karsi taraf sizi daha iyi anliyor. Iki kulaklik da kulaginizda takiliyken ortam sesi daha cok gidiyor karsiya ve sesinizi duymakta zorlaniyorlar. Bu fiyatlardaki TWS kulakliklarin geneli bu sekilde.
    airdots pro daha mantıklı o zaman
  • Ben 170 liraya aldım bu kulaklığı. Acil kulaklık ihtiyacım olduğundan bekleyemedim. Şimdi gayet güzel fiyatlara gelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receppal R kullanıcısına yanıt
    Bende cepporttan almıştım kopma sıkıntılarından dolayı gönderdim sıkıntı yok diye geri gönderdiler birde 6.5 lira kargoyu bizi ödetiyorlar . 99 lira olunca pek araştırmadan sipariş vermiştim sonra hepsiburada yorumlarını okuyunca benzer sıkıntıları başkalarınında yaşadığını gördüm. Açık alanda pek kopma olmazken evde çok kopma oluyor wifi sinyalleriyle çakışmadan dolayı ikiside 2.4 ghz olduğundan. Cihazı resetleyince kopma sıkıntıları azalıyor kopma oldukça arada resetliyorum şu sıralar fena değil birde yürürken telefonu sağ cebe koymak daha iyi oluyor. başka bir forumda da telefon 2.4 ghz wifi a bağlı iken kopma ile karşılaştığını söyleyen olmuş gerçi bu telefondan kaynaklı bir sıkıntı galiba veriyle girince sıkıntı olmuyormuş Başka arkadaşlarında işine yarar belki diye bu kadar uzun yazdım hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.