Şimdi Ara

Redmi airdots 127 TL BİTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GittiGidiyor indiriminden sonra 79 TL bekliyorum.

• urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık+şarj Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-50-kulakliksarj-kablosu-P391327682

n11'de de 129 tl şu an kuponla daha uyguna gelir

• Dış mekanda konuşma performansı sıfır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ghouL92 kullanıcısına yanıt
    Tukenmis bile.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    linki attığımda 4 ürün vardı o.O
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    İyi de bu kulaklık Bluetooth ile bağlanıyor. Wifi ile bağlantısi yokki. Hatta Bluetooth 5.0 ile bağlanıyor. Mi band 4 ve airdots kulaklığı birlikte bağlıyorum Bluetooth dan.

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    Kopma sıkıntısı yasiyormusun?

• Birkac hafta önce TTNet selfy indirimiyle 22 Ekim'de 124 TL (earbuds) ye aldım. Kulaklık özelliklerini merak edenler icin; Global versiyon bu yüzden airdots yerine kutuda earbuds yazıyor. Kutu içeriği farklı şöyle ki airdots içinde çince dokümanlar bulunuyor sertifikası CE değil CCC
    1. Ses kalitesi ortalama denenebilir. Basları biraz zayif, ses seviye kısıtlaması mevcut. En yüksek ses rahatsız edici değil.
    2. Eşleşme sorunu hiç yaşamadım. Fakat aktif olan sağ kulaklık önce sağ kulaklık bağlanıyor sonra sol kulaklık birkaç kez kısa süreli sol kulaklık bağlantısı koptu ama tekrar bağlandı. Bunun dışında belirgin bir sorun ile karşılaşmadım. Telefonum Xiaomi note 5 bundan dolayıdir belki.
    3. Şarj süresi kısa 2-3 saat kullanımda bitiyor kutusuna koyuyorsunuz tekrar şarj olmasını bekliyorsunuz kutusuyla 3 kez şarj olabiliyor.
    4. Telefon görüşmeleri en zayıf olduğu konulardan biri bağlantı kalitesinde ortam seslerinin baskinligi ve bazende anlamsız anlaşılmayan sesler cikmasi önemli sorunu

Özetle bence gün boyu sürekli, saatlerce kesintisiz müzik dinleyenler için ve kaliteli ses beklentisi olanlar için tatmin edici değil. Ayrıca sık telefon görüşmesi yapanlar için de can sıkıcı olabilir.
    Ama benim gibi gün içinde sabah işe giderken akşam dönüşte dinleyenler için ve çok özel ses beklentisi olmayanlar çok telefon görüşmesi yapmayanlar için ideal ve sonuç olarak fiyat performans ürünü sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincax -- 10 Kasım 2019; 8:34:45 >

• sincax S kullanıcısına yanıt
    aynı sebeblerden dolayı almısız neredeyse. Ayrıca ben üni ogrencısıyım ve yurtta takıyorum odada ne dısarı ses gidiyor ne ben duyuyorum milleti.
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    Dış mekanda telefonu sağ ön cebime koyarsam hiç kopma olmuyor. Sol cepte ara sıra kopuyor. Telefonu arka ceplere koyarsam sık sık kopmalar oluyor.

• Pro nasıl peki?

• Bu ürün su geçiriyor mu?

• urun.n11.com
    Xiaomi Airdots Earbuds Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık + Şarj Kablosu - n11.com
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-airdots-earbuds-tws-bluetooth-50-kulaklik-sarj-kablosu-P390338265

• 99 TL Di şimdi kupon olan hesap ararken kaçırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/xiaomi-airdots-earbuds-tws-bluetooth-50-kulaklik-sarj-kablosu-P390338265
    Hocam teşekkürler aldık 30/100 kuponla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Bende 100/10 vardi iyi fiyata almissin

• Merhabalar,

Elimde Mi Store'dan haftasonu alışveriş yaptığımda hediye edilmiş bir adet sıfır Airdots mevcut. Çentikli kulaklık kullandığım için ihtiyacım yok.

Kutusunun kapağını bile açmadım, şahsen açılmış bir kutuyu ben satın almazdım hijyenik sebeplerle..

İstanbul içi elden teslim ederim, kafamda herhangi bir fiyat yok, isteyen mesaj yazsın konuşur anlaşırız.
  • Selfy bitmedi mi? Tekrar kullanılıyor mu? 10 gündür boşuna mı bitti sanıyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selfy olayı bitti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.