Şimdi Ara

Redmi 8 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yarın sabah anneme Redmi 8 alacağım, 64/4 GB ROM. 1400 lira fiyatı var. Sizce alternatif daha iyi bir ürün var mı, yoksa bu cihaz alınır mı? 1500 liraya Full HD+, Snapdragon 660, Amoled ekranlı, 4K video çeken General Mobile 9 Pro buldum ama yorumlar kafamı karıştırdı.

Alınacak cihaz YouTube ve WhatsApp ağırlıklı kullanılacak. Tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel, arkadaşlar.

• Yazıklar olsun, forum ölmüş.

• 8a modeli var bende 2gb/32 lik olan versiyonu, 8'in 3/32 32'lik versiyonu alıp geçin. general mobile bulaşma hocam, hayli hayli işini görür bu telefon annenizin. 2.5 günü deviriyorum şarz olarak
  • Gm 9 prodan yana kullandım tercihimi, pişman değilim. Sd439 giriş seviye işlemci. Ben telefonu alalı 3 gün oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruaF1912

8a modeli var bende 2gb/32 lik olan versiyonu, 8'in 3/32 32'lik versiyonu alıp geçin. general mobile bulaşma hocam, hayli hayli işini görür bu telefon annenizin. 2.5 günü deviriyorum şarz olarak
    Teşekkür ederim yorumunuz için hocam. 64/4 vardı ama alamadık, A101’e gelmiş fakat toptancılar almış hepsini. Hâlâ arayıştayım ne alsam diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Gm 9 prodan yana kullandım tercihimi, pişman değilim. Sd439 giriş seviye işlemci. Ben telefonu alalı 3 gün oldu.
    Kâğıt üzerinde güzel görünüyor özellikleri ama çoğu kişi olumsuz yorum yapmış hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.