Şimdi Ara

REDLİNE ENERJİ İÇECEĞİ 1 TL (DİA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
13.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün Ankara çağdaştan buzzer enerji içeceği aldım 1 liraya red bull çakması.800 dü taurin oranı.etkiliydi sanki dersane öğrencisiyim son derse girerken gözler açıldı biraz daha :D
  • kipanın da kendi adıyla bi enerji içeceği var bundan daha iyi oldugu kesin sık sık 1 tl ye satılıyor kipalarda.en azından taurin falan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

internette facebook sayfalarına yükledikleri kutu buydu

taurine kafein ve vitaminler eklendiyse urune sıcak fırsattır 1 tlden stok bile yapılabılır

hatta bende bu gun bir kasa alayım
    tesekkurler guncel bilgi icin

REDLİNE ENERJİ İÇECEĞİ 1 TL (DİA)

Ne demek :)

Paylaşım için buradayız.. Ucuz mal alırken içeriğini kesin kıyaslarım ki ucuz alıp kazıklanmayayım..

• kipanın da var redbullun tenekesine benzeyen, makromarkette day and night diye var arada bir 1 tl ye düşüyor ben ikisini de içtim bildiğin burn yani bi farkı yok..

bu arada bizim bakkalda burn+1 lt coca cola 3 tl diyor herkesi bizim bakkala beklerim haber vereyim dedim ;)
  • kaliteli bir enerji içeceği. bir çok enerji içeceği çıktı son zamanlarda bir çoğu merdiven altı üretimi. bir gezinince nette Türkiye de enerji piyasasında 3 firma gösteriliyor. Bunlarda Redbull, burn ve redline dir. Redbull yurt dışından geldiği için pahalıdır. burn cocacola nın ürünü satışlarının tutmasının sebebide dağıtımını en uç noktalara kadar sağlamasından kaynaklıdır. Redline Kristal kola nın balıkesir fabrikasında ürettiği yeni ürünüdür. yerli üretim olduğu içinde fiyatı gayet normaldir.

taulin için bilinen yanlışlıkların açıklaması : Taurin vücutta doğal olarak oluşan bir aminoasittir. Merkezi sinir sisteminin gelişmesinde ve hücre sıvılarının düzene girmesinde önemli rol oynar. Ayrıca, taurin hücre zarlarının fonksiyonel yapılarının gelişmesine ve antioksidan özelliklerinin kısmi olarak korunmasına yardımcı olur. Çalışmalar göstermiştir ki, içeriğinde taurin olan içeceklerin etkisi diğerlerine oranla daha güçlü ve kalıcıdır. Taurin ve kafein birleştiğinde ise uyarıcı ve canlandırıcı özellikleri açığa çıkar. Aynı zamanda taurin kas yapısındaki yenilenmeye ve vücuttaki zehirlerin atılmasına yardımcı olur.

Taurin beyin ve sinir sistemindeki kalsiyum ve potasyum dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Taurin merkezi sinir sisteminde anksiyete önleyici özellikler taşımaktadır. Taurin dinlenme durumundaki enerji harcama potansiyelini uyararak obezite rahatsızlığında da katkıda bulunabilmektedir. Taurin eksikliği obezite ile bir arada bulunabilmekte ve bu kısır döngü obezitenin kalıcı hale gelmesine neden olmaktadır.

http://www.facebook.com/redlineenerji

• böyle ucuzlara güvenip nasıl alıp içiyorsunuz ya
  • Arkadaşlar ben Taurinin boğa spermi diye biliyorum ...O yüzden sağlıksız buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

Arkadaşlar ben Taurinin boğa spermi diye biliyorum ...O yüzden sağlıksız buluyorum

Yok insan spermi.... google diye bir şey var yaaa..

Taurin, yarı esansiyel methiyonin ve sistinden türetilen sülfür türevi bir aminoasittir. Vücutta doğal olarak bulunur.

Vücuttaki nörolojik fonksiyonları ve nörolojik iletişim mekanizmasını kuvvetlendirir ve düzenleyerek antioksidan özellikler gösterir. Beyin hasarından sonra vücutta taurin seviyeleri artırılır bunun nedeni nörolojik olarak koruyucu olması ve nörolojik canlandırıcı etkilere sahip olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: netten

Arkadaşlar ben Taurinin boğa spermi diye biliyorum ...O yüzden sağlıksız buluyorum

Yok insan spermi.... google diye bir şey var yaaa..

Taurin, yarı esansiyel methiyonin ve sistinden türetilen sülfür türevi bir aminoasittir. Vücutta doğal olarak bulunur.

Vücuttaki nörolojik fonksiyonları ve nörolojik iletişim mekanizmasını kuvvetlendirir ve düzenleyerek antioksidan özellikler gösterir. Beyin hasarından sonra vücutta taurin seviyeleri artırılır bunun nedeni nörolojik olarak koruyucu olması ve nörolojik canlandırıcı etkilere sahip olmasıdır.

Kardeş tamam google diye bişey var ama ben bu içeceği satan bi firmanın çalışanıyla sohbet etmiştim...
    O bana böyle bir bilgi aktarmıştı bende öyle kalmıştı googleda araştırdım hatta üzerinde tartışmlar bile yapılmış,
    Taurinin açılımıda boğa kelimesinin latincesinden türemiş ben sadece öyle biliyordum..

• Metro'da 1 litrelik enerji içeceği var, üstelik yıllardır 2tl, onu alın da herkes rahatlasın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONLİNEMORUK

kaliteli bir enerji içeceği. bir çok enerji içeceği çıktı son zamanlarda bir çoğu merdiven altı üretimi. bir gezinince nette Türkiye de enerji piyasasında 3 firma gösteriliyor. Bunlarda Redbull, burn ve redline dir. Redbull yurt dışından geldiği için pahalıdır. burn cocacola nın ürünü satışlarının tutmasının sebebide dağıtımını en uç noktalara kadar sağlamasından kaynaklıdır. Redline Kristal kola nın balıkesir fabrikasında ürettiği yeni ürünüdür. yerli üretim olduğu içinde fiyatı gayet normaldir.

taulin için bilinen yanlışlıkların açıklaması : Taurin vücutta doğal olarak oluşan bir aminoasittir. Merkezi sinir sisteminin gelişmesinde ve hücre sıvılarının düzene girmesinde önemli rol oynar. Ayrıca, taurin hücre zarlarının fonksiyonel yapılarının gelişmesine ve antioksidan özelliklerinin kısmi olarak korunmasına yardımcı olur. Çalışmalar göstermiştir ki, içeriğinde taurin olan içeceklerin etkisi diğerlerine oranla daha güçlü ve kalıcıdır. Taurin ve kafein birleştiğinde ise uyarıcı ve canlandırıcı özellikleri açığa çıkar. Aynı zamanda taurin kas yapısındaki yenilenmeye ve vücuttaki zehirlerin atılmasına yardımcı olur.

Taurin beyin ve sinir sistemindeki kalsiyum ve potasyum dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Taurin merkezi sinir sisteminde anksiyete önleyici özellikler taşımaktadır. Taurin dinlenme durumundaki enerji harcama potansiyelini uyararak obezite rahatsızlığında da katkıda bulunabilmektedir. Taurin eksikliği obezite ile bir arada bulunabilmekte ve bu kısır döngü obezitenin kalıcı hale gelmesine neden olmaktadır.

http://www.facebook.com/redlineenerji

http://roycedrink.com/
    http://roycedrink.com/index.php/iletisim/
    http://roycedrink.com/index.php/merak-ettikleriniz/
    http://www.21food.com/showroom/176280/aboutus/park-gida--royce-energy-drinks.html

• Ne marka olursa olsun...İçlerinde yüzlerce; adını bile okuyamayacağınız madde var ve hepsi de vücuda zararlı...
  • sayın BèRuTTì;
    Yeterli bilgiye sahip olmadan yalan yanlış bilgilerle konuşmayalım lütfen. Kristal turkiyedeki en kaliteli ve en büyük üretim tesislerinden birisine sahiptir. Halen Kiler gibi çeşitli marketlerde kendi markasıyla satılmaktadır. genellikle başka markalar için üretim yapmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hosjackal -- 22 Şubat 2012; 0:59:07 >
  • RedBurL daha güzel bir isim olurdu, redbull ile burn arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

alın ama vodkayla falan karıştırmayın

alkol kullanmıyorum ben ama votka enerji diye birşey var enerji içeceğinde de karıştırmayın yazar bu tezat niye?

çok tehlikeli bir eylemdir kafein ile alkolü karıştırma, vel hasıl amele gibi 3-4 kutu bira içmeden tek bardakta zum yapar adamı red bull+votka olayın özü bu ama tehlikesi her daim vardır.
  • Black 28 gerçekten diğerlerinden farklı bir içecek dağıtıcınlarından birisi kendisi getirip ikram etti ürün iddia edilene göre tamamen doğal,içimi gerçekten çok güzel hiç yapay değil ancak redbull dan daha pahalı.Aslında bu tür içeceklerin hepsi sert kahve etkisi yaratmakta yani bir nevi uyku kaçıran içecek olarak düşünebilirsiniz.
  • quote:

quote:

alkol kullanmıyorum ben ama votka enerji diye birşey var enerji içeceğinde de karıştırmayın yazar bu tezat niye?

zararlı alkol ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

quote:

quote:

zararlı alkol ile

zararlı olduğundan değil.
    Enerji içeceklerinde bolca bulunan kafein kan-beyin bariyerini açıp alkolün daha çabuk etki etmesini ve etkinin uzun sürmesini sağlar.

•  REDLİNE ENERJİ İÇECEĞİ 1 TL (DİA)

• enerji iceceklerinin uzerindeki uyari:

alkol ile birlikte tuketildiginde ani kalp durmasina sebep olabilir.

yani ölebilirsiniz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.