Şimdi Ara

REDLİNE ENERJİ İÇECEĞİ 1 TL (DİA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
13.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gördüm aldım bir tane redline enerji içeceği dia kart ile 1 tl gerçekten digerlerinden hiç bir farkı yok çok güzel haber vereyim dedim :)

• Kristal kola uretiyor. Bilgi vereyim istedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Kristal kola uretiyor. Bilgi vereyim istedim..

yani? iyi mi kötü mu

• teşekkürler aldım bende...
  • alın ama vodkayla falan karıştırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

alın ama vodkayla falan karıştırmayın

alkol kullanmıyorum ben ama votka enerji diye birşey var enerji içeceğinde de karıştırmayın yazar bu tezat niye?

• yav geçen bi yerden başka bi marka aldım fruktoz şurubu doldurmuşlar içine karaciğerin midenin canına okuyor resmen almadan içeriğini iyice okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 17 Şubat 2012; 21:09:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Kristal kola uretiyor. Bilgi vereyim istedim..

yani? iyi mi kötü mu

İçeriğini burn ile kıyasladım. Hepsi aynı gibiydi ama oranı falan nedir bilmem tabiki..

Kristal kötü marka değildir..
  • Arkadaşlar bunları bilmem ama 28 BLACK içtikten sonra diğer enerji içecekleri hakkında düşüncelerim farklılaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

Arkadaşlar bunları bilmem ama 28 BLACK içtikten sonra diğer enerji içecekleri hakkında düşüncelerim farklılaştı

28 black ne demek yahu ? 28 kutu değil di mi ?
  • Marka uydu alici ismi olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Arkadaşlar bunları bilmem ama 28 BLACK içtikten sonra diğer enerji içecekleri hakkında düşüncelerim farklılaştı

Hocam 28 black Gün 28 saat anlamında googlede arat istersen bi incele taurin içermeyen sayılı hatta tek içecek ...
    Reklam amaçlı demeyim ama bu bambaşka bişey gariptir sadece market olarak Macrocenter ler satıyorlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Hocam 28 black Gün 28 saat anlamında googlede arat istersen bi incele taurin içermeyen sayılı hatta tek içecek ...
    Reklam amaçlı demeyim ama bu bambaşka bişey gariptir sadece market olarak Macrocenter ler satıyorlar...

Hadi ya ? Tehlikeli bir şeye benziyor sanırım.

• Hocam yazdıklarımdan tehlikeli anlamını nasıl çıkardın merak ettim
    Ben çok içtim ama bi tehlike görmedim taurin hakkında araştırma yap istersen taurin içermiyor..
    Diğerleri bu tehlikeli maddeyi içeriyor
  • Ya garip dedin 28 saat dedin tırstım bende.
  • ıcındekılerı okuyun
    ne kafeın var
    ne vıtamın
    ne taurın

enerjı ıcecegınde olması gerken hıcbısey goremedım
    enerjı ıcecegı kutusunda gazoz

REDLİNE ENERJİ İÇECEĞİ 1 TL (DİA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 18 Şubat 2012; 0:45:22 >
  • adanada satılıyor buzzer diye enerji içeceği 1tl denemiştim tadı redbulla baya benziyor ama daha şekerli ve aromalı gibi yoklukta gider

taurin vs. vardı içinde sizin orlarda da satılıyorsa buzzerı tavsiye ederim
  • quote:

Hocam yazdıklarımdan tehlikeli anlamını nasıl çıkardın merak ettim
    Ben çok içtim ama bi tehlike görmedim taurin hakkında araştırma yap istersen taurin içermiyor..
    Diğerleri bu tehlikeli maddeyi içeriyor

http://tr.wikipedia.org/wiki/Taurin

"""
    Taurin, yarı esansiyel methiyonin ve sistinden türetilen sülfür türevi bir aminoasittir. Vücutta doğal olarak bulunur.
    Vücuttaki nörolojik fonksiyonları ve nörolojik iletişim mekanizmasını kuvvetlendirir ve düzenleyerek antioksidan özellikler gösterir. Beyin hasarından sonra vücutta taurin seviyeleri artırılır bunun nedeni nörolojik olarak koruyucu olması ve nörolojik canlandırıcı etkilere sahip olmasıdır.
    Özellikleri [değiştir]

Yeni bir taurin türevi olan 2-(1-phenylethyl)-aminoethanesulfonyl-2-propylamide hydrochloride in spinal cord yaralanması olan fare modellerinde nörokoruyucu (Neuroprotector) etkileri bilimsel olarak ispatlanmıştır. Taurin, sistein ile birlikte prematür çocuklar için esansiyel amino asittir.
    Taurin alımı tip1 ve tip 2 diyabetin önlenmesinde oldukca etkilidir. Vücutta beyin ve ciğer taurin sentezinden sorumlu en önemli iki organdır. Bu organların akut ya da kronik sorunları vücuttaki taurin seviyelerini etkileyebilmektedir.
    Etkileri [değiştir]

Taurin beyin ve sinir sistemindeki kalsiyum ve potasyum dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Taurin merkezi sinir sisteminde anksiyete önleyici özellikler taşımaktadır. Taurin dinlenme durumundaki enerji harcama potansiyelini uyararak obezite rahatsızlığında da katkıda bulunabilmektedir. Taurin eksikliği obezite ile bir arada bulunabilmekte ve bu kısır döngü obezitenin kalıcı hale gelmesine neden olmaktadır. Taurin kardiyak aritmilerden korunmada ve serbest radikal hasarının önlenmesinde elzemdir. Taurin kemik metabolizmasını olumlu etkileyerek vücutta osteoblast üretimini artırarak özellikle parçalı olmayan kırıkların hızlı iyileşmesinde gereklidir. Antihipertansif özelliklerinden dolayı koroner risk ve enfarktüs tehlikesini azaltmaktadır. Hücre bazında koruyucu özelliklerinden dolayı vücdun hertürlü egzersize dayanım ve mukavemetini artırır.
    Pankreatit durumunda elde edilen histopatolojik bulgulara göre taurin kullanımı önemli iyileştirmeler sağlamaktadır. Özellikle çinko ile birlikte oksijensizlik durumlarına karşı nöron korur.
    Kullanımı [değiştir]

Taurin enerji içeceklerinin hemen hemen hepsinde mevcuttur. Ancak yapılan son araştırmalara göre tamamen tehlikesiz olduğu saptanamamıştır.

"""

çok tehlikeli değil gibi ama kesin de değil ... sözde cep telefonu sinyallari sorunu gibi bi belirsizlik var ama sonuçta vücutta da normalde bulunan madde diyor başta...

• haklısınızda taurin
    kafein
    vitamin
    ve mineral icermeyincede

enerji icecegi degil

gazoz oluyor urunun adı ;)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.