Şimdi Ara

Reditte Dp ile dalga geçiliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2fr6a6/how_dark_passage_prepares_for_worlds/

Diyor ki herkes kore takımları ile antreman yaparken dp euw ranked teamde tokatlanıyor (bilerek yeniliyor dp tabi taktikleri ortaya çıkmasın diye trollüyorlar haberleri yok bu eziqlerin yhaa)

• Holy'nin yayınında reddite falan bakın diyorlardı chatte demekki buymuş bide reosta reddit linki attı holy baya güldü
  • çok taktikleri var eminim. 442 oynayacaklar çaktırmıyolar
  • Kimse zaten fazla bir şey beklemiyor ama ikinci bir Mineski vakasına hazır olalım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: forq1ven

Kimse zaten fazla bir şey beklemiyor ama ikinci bir Mineski vakasına hazır olalım bence

Anlat benim gibi cahiller var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freljord

quote:

Orijinalden alıntı: forq1ven

Kimse zaten fazla bir şey beklemiyor ama ikinci bir Mineski vakasına hazır olalım bence

Anlat benim gibi cahiller var.

3. sezon finallerinde grupları sıfır galibiyetle bitirmişlerdi
  • Reddit LoL bölümü zekasını bir kez daha kanıtlamış.

"Diğer takımlar" dedikleri herifler kaç sezondur oynayan profesyonel takımlar. Cidden TSM ile DP'ın hazırlıklarının bir olacağını falan düşünüyorsa beynini çıkarsın bedeni daha fazla işkence görmesin.
    Ayrıca "Bunlar gidip SKT T1 gidemiyor anlamıyorum .s.s" yapan adam da ne kadar reklamcılık ne kadar pazarlama bildiğini belli ediyor sanırım kendi kendine.

Çoğunuz bilirsiniz DP fanboyu falan değilim hatta umurumda bile olmaz ama konu o kadar saçma ki yazmadan duramadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abı ben bu bılerek yapılma ısıne ınanıyorum kım ne derse desın ya bu skorlar narunun phoniex in c meth in skorları degıl sankı ya
  • Dalga geçilmesi saçma, DP diğer takımlar gibi büyük bir organizasyon değil bu nedenle henüz Kore'ye gitmemiş olabilirler. Ama şu geçen 30-0 mevzusunda taktik göstermiyorlar diye bana hakaret eden zeki arkadaşlar vardı, gördünüz mü taktiği? Bunda da stream mı varmış? Ağlayın şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 8 Eylül 2014; 5:12:23 >
  • DP değil bu Kardeşler Passage yanlış olmasın.
  • Bunlar hep taktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol forumlarının zeka düzeyi her yerde aynı heralde. tekrar tiksindim şu oyunu oynayan güruhtan. kimse zaten wildcard takımlarından başarı beklemiyordur wcde.
    bu süper lig şampiyonunun şampiyon liginde ezilince premier ligin 10su sizden iyi hue hue hue demek kadar saçma değilde ne. sevmediğim dpye şuan sempati duymaya başladım. umarım şansları yaver giderde 0 çekip milletin ağzına laf vermezler

laf meclisten dışarı reddit yorumlarına ithafen yazdım bu yorumu. dhnin zeka seviyesini hepimiz biliyoruz zaten söz söylemeye gerek yok
  • Yalnız farkında mısınız? Adamlar hep acayip, onları oynarken hiç görmediğimiz karakterler almışlar. Bu birkaç oyun olarak gösterilebilinir bence. Tüm maç geçmişine bakmak en doğrusu.

Maç geçmişlerine baktım. Cidden çok kötü değiller. Hatta 80 wine 30 lose gibi bir durumları var ranked teamde. Yenildikleri maçlarda kendi şampiyon havuzunda olmayan karakterleri denemişler mesela riven(mid) gibi. Orada iki yenilgi paylaşmışsın ama 3 win almışlar onu paylaşan yok. Siz de çok meraklısınız kendinizi ezdirtmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 8 Eylül 2014; 15:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbolumuza da laf atmislar.. they always fill up yaziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.