Şimdi Ara

redegit 3 sn sonra kapanıyo acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anasayfamahttp://www.populariskultura.com/ adında sinir bozucu bir sayfa yerleşti ve redegit açılmıyor sayfayı değiştiremiyorum durduk yere bu sayfa açıldı ne olduysa..cwhsredder gibi proları dendim fakat bi sonuç yok lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

• wınxp kullanıyor isen o zaman sunları yap ve kilitli olan varsayılan açılış sayfanı değiş..

başlat + çalıştır + gpedit.msc + kullanıcı yapılandırması + windows bileşenleri + internet explorer + giriş sayfası ayarlarını devreden çıkar seçeneğini devre dışı bırak o zaman oradaki adresi değiştirmek istersenm değiştire bilirsin.

tabi wınxp altı bir işletim sistemi kullanıyorsan o zaman regedit te halletmen lazım işi eğer wın98 veya me kullanıyorsan o zaman buraya yaz onuda tarif edelim sana..

bende arkadaşlara katılıyorum firefox kullan bence bilgisayarında bulunsun alternatif tarayıcı brovser olarak..

alıntıdır forumdan lütfn aramayapın önce...
  • teşekkür ederim çok işe yaradı düzeldi saol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

teşekkür ederim çok işe yaradı düzeldi saol...

bir şey değil bende forumdan arattım açılış sayfası problemi diye bende yeni öğrendim yani
  • canın sağolsun ilgilenmiş olman bile yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 17 Mayıs 2007; 23:58:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.