Şimdi Ara

Red Drake Nasıl Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben red drake almak istiyorum. Fakat nasıl alındığını bulamadım anlatırsanız sevinirim.

• 85 level isen gidiyosun. 16 justice ile 200-300 arasında repu veren şeylerden alıyosun, dalaranda bulunuyolar. Sonra 1300 gold olması lazım. Quest yaparak da reputation kasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

85 level isen gidiyosun. 16 justice ile 200-300 arasında repu veren şeylerden alıyosun, dalaranda bulunuyolar. Sonra 1300 gold olması lazım. Quest yaparak da reputation kasabilirsin.

Exalted olarakmı alabiliyorum ? 85 im
  • Evet Wyrmrest Accord'a exalted olacaksın.
    http://www.wowhead.com/faction=1091
  • Bu dalarandaki npcyi ben bulamadım arkadaşlar guardlara tıkladığımızda nasıl aratmamız gerekiyor ? .
  • Auction house robotunun orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Bu dalarandaki npcyi ben bulamadım arkadaşlar guardlara tıkladığımızda nasıl aratmamız gerekiyor ? .

Hocam bende yeni aldım hazırda justice vardı.
    Eğer Horde isen burasıhttp://www.wowhead.com/npc=35495
    Ally isen burasıhttp://www.wowhead.com/npc=35494
    Burayqa gidip Wyrmrest Commendation Badge alıyosun 575 repu geliyo tanesini 16 justice a alıyosun exalted oluyosun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitetsu

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Bu dalarandaki npcyi ben bulamadım arkadaşlar guardlara tıkladığımızda nasıl aratmamız gerekiyor ? .

Hocam bende yeni aldım hazırda justice vardı.
    Eğer Horde isen burasıhttp://www.wowhead.com/npc=35495
    Ally isen burasıhttp://www.wowhead.com/npc=35494
    Burayqa gidip Wyrmrest Commendation Badge alıyosun 575 repu geliyo tanesini 16 justice a alıyosun exalted oluyosun.

Buldum teşekkürler ^^

• Ben daily yaparak exalted oldum sonra almak icin para biriktiriken justice ile rep satildigini gordum sinirden cildirdim ve almadim mountu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. dün aldım red drake'yi Wyrmrest Tempest'tan. 1400 gold. sanırım en kolay alınan drake bu:) exalted olmak çok kolay oluyor fast rep ile.

fakat bu fast rap işi sons of hodir'de işe yaramıyor sanırım. fast rep ile exalted olsan bile mammoth'ları alabilmek için quest zincirini tamamlamak gerekiyor. e ne anladım ben öyle exalted'dan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ampirik yansıma

merhaba. dün aldım red drake'yi Wyrmrest Tempest'tan. 1400 gold. sanırım en kolay alınan drake bu:) exalted olmak çok kolay oluyor fast rep ile.

fakat bu fast rap işi sons of hodir'de işe yaramıyor sanırım. fast rep ile exalted olsan bile mammoth'ları alabilmek için quest zincirini tamamlamak gerekiyor. e ne anladım ben öyle exalted'dan:)

Ahh blizzard ahh milleti boyle kolaya alistiriyosun sonra ilk seferde miziyolar iste Bizim gunahimiz neydi justice ile rep kasmak mi olur? Bi zahmet yapi verin questlerinide yahu

• Sons of Hodir'in mountu olduğunu söylediğiniz iyi oldu, hesabı açtırınca alırım ben de hiç haberim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

merhaba. dün aldım red drake'yi Wyrmrest Tempest'tan. 1400 gold. sanırım en kolay alınan drake bu:) exalted olmak çok kolay oluyor fast rep ile.

Ahh blizzard ahh milleti boyle kolaya alistiriyosun sonra ilk seferde miziyolar iste Bizim gunahimiz neydi justice ile rep kasmak mi olur? Bi zahmet yapi verin questlerinide yahu
    mızıklanmak değil de, madem exalted reward'ları alamayacağız, o zaman sons of hodir'in fast rap'e eklenmesi saçma değil mi? yoksa ben görev yapmayı severim, zamanım oldukça tamamlarım görev zincirini problem değil. ama fast rap için harcadığım jp'ler ne olacak? yazık değil mi onlara

• quote:

quote:

quote:

mızıklanmak değil de, madem exalted reward'ları alamayacağız, o zaman sons of hodir'in fast rap'e eklenmesi saçma değil mi? yoksa ben görev yapmayı severim, zamanım oldukça tamamlarım görev zincirini problem değil. ama fast rap için harcadığım jp'ler ne olacak? yazık değil mi onlara

Hodir'in şu anki eşiti Therazane olması lazım,mountlarının oluşu tabi ki işin ekstrası. Mount değil de sadece rep kasanlar için hodir'e kolaylık getirilmiş bence iyi oldu şu an o mountlar için epey üşeniyorum Quartermaster'ı açtırmak için büyük ihtimal fazla quest yapmıyorsundur ondan sonra git al zaten Dua et Therazane gibi iki saat rep kasmıyorsun daha ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 18 Haziran 2012; 14:54:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Degil zira eskiden sadece daily ile rep kasabildigin dusunulurse zaman aliyordu. Sen hergun gidip daily yapmaktan kurtuluyorsun daha ne olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.