Şimdi Ara

Red dead redemption Unique Code

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok büyük yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle oyunu sıfır ve jelatinli aldığımı belirteyim. Oynayanlar bilir oyun kutusunun içinden bir kağıt çıkıyor (emin değilim sanırım her kutuda yok ama bende çıktı) ve bu kağıtta war horsa,gold gun ve deadly eye outwith gibi özellikleri olan bir kod bulunuyor. Örnek olarak vereyim kod şöyle bişey CG47-DS5W-WG4G-FDY6.
    Bu kodu oyuna girip downloadable content kısmına girdikten sonra tuşu ile R* yazısına bastıktan sonra yazıyorum. Ve ALERT diye koca bir yazı ve altta bu kod daha önce kullanılmış gibi bişey yazıyor ve sonunda try again yani tekrar deneyin diyor. Aslında yanlış bi kod girdiğimde başka bi yazı, kendi kodumu yani doğru kodu girdiğimde ise başka bir yazı yazıyor. Sanırım kullanılmış yazıyor yani. Ama bu konuyu internette yabancı sitelerde bayağı araştırdım ve herkes rocktstar sunucusunun yoğun olduğu için bu hatayı verdiğini dile getiriyor. Ama mesaj oyunun çıktığı tarihte yani mayıs gibi atılmış. Son 1 yıla ait böyle bir mesaj bulamadım. Lütfen yardım edin yapabileceğim hiç bir şey yok mu ????

• PSN adresiniz kaçıncı bölge oyun kaçıncı bölge.İkisinin aynı olması lazım yoksa hata verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

PSN adresiniz kaçıncı bölge oyun kaçıncı bölge.İkisinin aynı olması lazım yoksa hata verir.

Hocam oyunun kaçıncı bölge olduğu hakkında hiç bir fikrim yok nasıl öğrenebilirim ? Ama şöyle bir şey var çok rahat bir şekilde multiplayerde online olarak takılıyorum. 2 tane psn adresim var 1. si Türk onu kullanmıyorum diğeri ise us onu kullanıyorum ve ikisindede denememe rağmen (hemde denemelerim 50 yi geçmiştir) hiç bir işe yaramıyor.
  • Oyun kutusunun arkasında dünya üzerinde 2 rakamı var ise oyun PAL dır.Yoksa NTSC dir.Farklı bölgelerin PSN adreslerine rağmen hata vermesi çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doany

quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

PSN adresiniz kaçıncı bölge oyun kaçıncı bölge.İkisinin aynı olması lazım yoksa hata verir.

Hocam oyunun kaçıncı bölge olduğu hakkında hiç bir fikrim yok nasıl öğrenebilirim ? Ama şöyle bir şey var çok rahat bir şekilde multiplayerde online olarak takılıyorum. 2 tane psn adresim var 1. si Türk onu kullanmıyorum diğeri ise us onu kullanıyorum ve ikisindede denememe rağmen (hemde denemelerim 50 yi geçmiştir) hiç bir işe yaramıyor.

oyunun arkasını çevir arkada dualshock3un yanında pal fılan yazar ordan bak
  • Ürün pal ve 2. bölgeymiş şimdi baktım eğer beklerseniz internet bağlantısını kesip ps3 bağlayacam ve hatanın tam olarak ne olduğunu yazıcam
  • quote:

Ürün pal ve 2. bölgeymiş şimdi baktım eğer beklerseniz internet bağlantısını kesip ps3 bağlayacam ve hatanın tam olarak ne olduğunu yazıcam

yukarda yazmışsın sunucuların ya yoğunluğundandır yada kullanılmıştır gerçekten.oyunu spot mu aldın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Referans
    7 yıl önce açıldı
    RED DEAD REDEMPTİON 2 KEY
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Ürün pal ve 2. bölgeymiş şimdi baktım eğer beklerseniz internet bağlantısını kesip ps3 bağlayacam ve hatanın tam olarak ne olduğunu yazıcam

yukarda yazmışsın sunucuların ya yoğunluğundandır yada kullanılmıştır gerçekten.oyunu spot mu aldın

Hocam oyunu sıfır bir şekilde mağzadan aldım jelatini açılmamış resmen sıfır gıcır gıcır oyundu. Neyse hata mesajını yazıyorum.

ALERT

The R* Code you entered has already been redeemed.Please check your code and try again.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam oyunu sıfır bir şekilde mağzadan aldım jelatini açılmamış resmen sıfır gıcır gıcır oyundu. Neyse hata mesajını yazıyorum.

ALERT

The R* Code you entered has already been redeemed.Please check your code and try again.

teknosa felan mı aldın bu arada soylıyım spotçulara guven olmaz adamlar ikinci eli bile jelatinleyip sıfır diye yutturuyor haberin olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

ALERT

teknosa felan mı aldın bu arada soylıyım spotçulara guven olmaz adamlar ikinci eli bile jelatinleyip sıfır diye yutturuyor haberin olsun

Aslında mağaza dediğim sahibinden.com o sitede red dead redemption diye aratıp sıfır ürün ve mağazadan seçeneğini seçtim ve get ürünlü olanından aldım. Ürünün 2. el olmadığı çok bariz belli cd de bir tane toz bile yok çiziği geçtim yani sıfır ürün belli zaten satan adamın profili de gayet düzgündü neyse nerden aldığımı boşverinde şu hata mesajında tam oalrak ne yazıyor ve çözümü nedir bilen varmı ??

• Kod kullanılmış demiyor mu mesajda?Ben öyle anladım.

Düzeltme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 14 Aralık 2011; 19:15:24 >
  • Hocam yapmayın yav yokmu çözümü kimsenin başına gelmedimi ?
  • Bazı kodların son kullanım tarihleri olabiliyor. Yazdığınız kodun sayfasında böyle birşey belirtilmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Bazı kodların son kullanım tarihleri olabiliyor. Yazdığınız kodun sayfasında böyle birşey belirtilmiş mi?

Hocam sanırım öyle çünkü sayfanın altında 30 days notice may not be available to all ısaers falan fıstık yazıyor. Allah kahretsin ya ama bide şöyle bi sayfa var alttahttp://support.rockstargames.com son kullanma tarihi geçse naparsam yapayım kullanamayacakmıyım bu kodu ?
  • Dediğim gibi tam bir tarih yazması lazım kod sayfasında tabi varsa. Oyunu aldığınızda PS3 şeritli miydi? Oyun pal 2.bölge ama kodu yazdığınız hesap 2. bölge mi? Daha da aklıma birşey gelmiyor. Belirttiğiniz link ise R* destek adresi. En son çare oraya başvurun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Dediğim gibi tam bir tarih yazması lazım kod sayfasında tabi varsa. Oyunu aldığınızda PS3 şeritli miydi? Oyun pal 2.bölge ama kodu yazdığınız hesap 2. bölge mi? Daha da aklıma birşey gelmiyor. Belirttiğiniz link ise R* destek adresi. En son çare oraya başvurun derim.

Hesabımın 2. bölge olup olmadığını nasıl anlarım ve yeni psn hesap alırken 2. bölge seçeneği nerde ben göremedim de ???
  • Lütfen cevap verin arkadaşlar..
  • Konu ölmesin kalbimizde yaşamasın.. Lütfen yardım !!!
  • Kodun kullanilmis.
  • kod kullanılmış 2. el oyunu sıfır diye jelatinleyip yollamışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.