Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
261.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyunda liar's dice oynarken aldığım zevki heyecanı başka bir şey de alamadım. Aaa birde ayı avına çıkmak vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Şu oyunda liar's dice oynarken aldığım zevki heyecanı başka bir şey de alamadım. Aaa birde ayı avına çıkmak vardı

aynen liar's dice oynamayı öğreniyorum pokeride öğrensem bir de
  • Ben de tum, hepsini bu oyundan öğrendim xD
  • bu oyunda öldürdüğümüz kişiden para alabiliyormuyuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34psycho

bu oyunda öldürdüğümüz kişiden para alabiliyormuyuz???

üzerine git e bas.

bu arada daha oyun çıkmadan izlediğim videolarda gördüğüm değişik öldürme stilleri vardı ben sadece birden yaklaşıp kafasına sıkma hareketini yapabiliyorum diğerleri nasıl yapılıyor bilen varmı?
  • karnına falanda sıkılıyor galiba benim en sevdiğim şey ip atıp atla sürükleye sürükleye raylara götürmek ama bağlamıyorum ipe adamı raya getiriyorum treni bekliyorum zaten ip kopuyor tren ezince,,,, ama bu yani seri bir öldürme değil zevk amaçlı
  • çok daha farklı hareketler vardı videoda dostum öyle hatırlıyorum ben gerçi izleyeli baya oldu
  • Single playerda eğer kurbana yeteri kadar yakınsanız tabanca veya swed-off shotgun ile execution animasyonları var. Silahı karnına veya sırtına dayayıp "draaanz" şeklinden bahsediliyor zanırım. Çok farklı bir şekil görmedim, dediğim gibi sadece karnından veya sırtından infaz durumu...
  • bu oyunun grafiklerinde bir sorun mu var? Kz3 ve uc2 oynadıktan sonra zombie videosunu izledim. Şuan olmamış diyorum bu grafiklere
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

bu oyunun grafiklerinde bir sorun mu var? Kz3 ve uc2 oynadıktan sonra zombie videosunu izledim. Şuan olmamış diyorum bu grafiklere

oo kz3 oynadıktan sonra? nasıldı kz3 . şaka bi yana bende senin gibi düşünüyorum ama oyunun grafikler idare eder bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

bu oyunun grafiklerinde bir sorun mu var? Kz3 ve uc2 oynadıktan sonra zombie videosunu izledim. Şuan olmamış diyorum bu grafiklere

oo kz3 oynadıktan sonra? nasıldı kz3 . şaka bi yana bende senin gibi düşünüyorum ama oyunun grafikler idare eder bence.

elim sürçtü kz2 olacaktı. Klavyeye yazarken bakmamanın sonucu işte
  • bencede grafikler abartıldıgı kadar iyi değil ama güzel. manzaralar falan hele çok güzel bence.
    oyunu 1 saat önce bitirdim . sonu çok canyakıcıydı ya ağlayasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

bencede grafikler abartıldıgı kadar iyi değil ama güzel. manzaralar falan hele çok güzel bence.

Aynen ya Bir de o sahnede çalan müzik çok dramatikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

quote:

bencede grafikler abartıldıgı kadar iyi değil ama güzel. manzaralar falan hele çok güzel bence.

en güzeli meksikaya geçince calan muzikti bence(far away) tam olarak havaya sokan bir müzik seçilmiş

• Arkadaşlar bugün sabah oyunu açtım.Güncelleme yaptı makina.Sonra oyuna başladım sağ analogla sol analoğun kontrolleri yer değiştirmiş.Bir türlü düzeltemedim.Nasıl düzeltebiliriz bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiertr

quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

quote:

en güzeli meksikaya geçince calan muzikti bence(far away) tam olarak havaya sokan bir müzik seçilmiş

Herkeste de Meksika'ya geçerken Far Away çalmış. Bende ise ne Xbox'ta ne de Ps3'te Meksika'ya geçerken Far Away falan çalmadı Allah Allah ya.

• red dead redemption 1.05 güncellemsinde dikkat ettiyseniz ONline modda girişte güncellemye gidilmiş 3 seçenek sunulmuş NORMAL modda başlama HARDCORE MODDA başlamak veya freiend mod var aynı şekilde single playerda başlamadan önce RED DEAD REDEMPTİON A GİRİŞ VAR
    VE ALT SEÇENEKTE İSE UNDEAD NİGHTMARE hikaye modu var demekki ekim 26 da undead nightmareyi indirdigimzde single moda girmeden sorucak oyun bize HANGİ hikaye moduna girelim diye çok güsel olmuş ama sanırım serverlarda çalışma yapıyor rockstar undead nightmare çıkışı yaklaştıgı için birden tüm oyuncular oyundan atılıyor yada ilk online mod a girerken freeroamda dakikalarca beklemenize rağmen serverla giremiyorsunuz ve oyunu kapatıp yeniden başlatmanız gerekiyor .
  • arkadaşlar aklıma bir şey takıldı size sormak istiyorum mesela bir yerden bir yere gitmek için hızlı şekilde gitmek istiğimizde kamp ateşi falan yakıyormusuz ben bunu anlamadım ve hiç yapmadım bu olayı bana anlatırmısınız acaba
  • Update ile yeni eklenmiş Normal,Hardcore ve Friendly kısımlarını gördüm ama Undead Nightmare bölümünü göremedim,tam olarak nerde?UK PSN Çarşamba günleri güncelleniyor,çıksa da oynasak şu DLC yi.Boyutu da diğerleri gibi küçük olmayacak herhalde,ara videolar filan var.

Kamp ateşi,kit menüsünden seçip dağ,bayır vs. olmayan düz arazide kuruyorsun.Sonra haritadan gitmek istediğin yeri işaretiyorsun ve işaretlediğin yere git seçeneğini seçiyorsun.Böylece o noktaya kadar at üstünde gitmeden,çabucak ışınlanmış oluyorsun.(Not.Oyun içi zaman ilerliyor,yani çok uzak bir mesafeyi işaretlediğin zaman öğlen ise oraya ulaştığında gece olmuş oluyor)
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.