Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
261.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 gündür evde hd film izlememi bile engelledi meret
  • dün doğum günümdü arkadaş bana 179 tlye mw2 almış bestbuy dan.fişini aldım gidip rdr ile değiştircem bugün veya yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

dün doğum günümdü arkadaş bana 179 tlye mw2 almış bestbuy dan.fişini aldım gidip rdr ile değiştircem bugün veya yarın

vay arkadaşa bak fişini almışın o fiyata bence başka bişey al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

dün doğum günümdü arkadaş bana 179 tlye mw2 almış bestbuy dan.fişini aldım gidip rdr ile değiştircem bugün veya yarın

vay arkadaşa bak fişini almışın o fiyata bence başka bişey al

.valla şaşırdım bende.yok alıcam rdr.kafaya taktım mı alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Arkadaşlar ben şu düello olayını bir türlü beceremiyorum. Nasıl yapıldığını anlatabilecek kimse var mı? Adamla karşılıklı duruyorum nişan alıyorum, kendiliğinden dead eye açılıyor, o sırada adamı x ile işaretliyorum yandaki mavi ve kırmızı sütunlar da yükseliyor ama ateş edemiyorum, adam beni vuruyor.

Hocam ekranda draw yazana kadar bir şeye basma. Draw yazdıktan sonra biraz bekle, bekleyeceğin süreyi kendin ayarla. Ne kadar beklersen o kadar zoom yapar yani nokta atışı kolaylaşır. Tabii fazla beklersen de vurulursun. İşte belirlediğin zamanda L2'ye bas ve tut. Bastığında altta crosshair çıkacak, onu adamın üstünde neresine vurmak istiyorsan getir. En zor kısmı şimdi başlıyor. Cross hair yaklaşık olarak saniyede bir kırmızıdan beyaza dönüyor. Tam beyaza döndüğü anda yani en küçük halinde R2 yapacaksın. Kırmızıda yaparsan atışın boşa gider. Yandaki mavi barı doldurana kadar beyazlarda R2 yap. Dolduktan sonra ya Dead eye biter, bitmezse de beklersin. Önemli olan barı önce doldurmak. Bir de disarm olayı var ama onu ben hala yapamıyorum. 1-2 kere şansa yaptım, bidaha da olmadı. Bir ara denerim belki tekrar. Haydi kolay gelsin.

• LR diye bölüm var 3 tane şişe var karşıda o şişenin birine sıkıyorum içki içen adam konuşuyor beceremedim bu bölümü yardım lütfen
  • %75'teyim ne yapacağımı bilemiyorum yada daha yapılacak bişeyler varmı varsa tam çözüm felan link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HBK-

LR diye bölüm var 3 tane şişe var karşıda o şişenin birine sıkıyorum içki içen adam konuşuyor beceremedim bu bölümü yardım lütfen

dead eye yi açıp 3 şişeyi işaretleyip vurcaksın..
  • @HBK Bir şeyi 2 kere deneyip yapamayınca direk buraya gelme. Hem oyunun zevki kaçar hem de burayı gereksiz mesajlarla doldurmuş olursun. 10-20 kere dene, yapamıyorsan öyle gel. Zaten oyun genel olarak kolay, birkaç denemede her şeyi halledebilirsin.

@Ikehttp://reddead.wikia.com/wiki/100%25_Completion
  • masterm1nd çok teşekkür ederim. Bu akşam deneyim bakalım başarılı olurum herhalde. Disarm dediğin olay nedir bu arada?
  • Tıpkı savaşta dead eye açıp karşındakilerin silahlarını vurabildiğin gibi düelloda da vurabiliyorsun. Bu sayede adam ölmemiş oluyor anemmmm diyip tıpış tıpış kaçıyor. Daha çok honor ve fame kazanıyorsun, bir de adama yazık yani niye ölsün
  • masterm1nd
    Evet şimdi anladım. Hatta oyunun bir bölümünde öyle bir görev vardı adamın silahını vurmak gibi sen diyince hatırladım şimdi. Saolasın yardımın için.
  • arkadaşlar w'de mi ne bir at yarışı var nasıl geçeceğiz ya girmeden horse pill mi yedireyim at kesiliyo hep adamlar bir anda basıp geçiyor
  • Apple veya pill takılabilirsin, benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Ben de 3-4 denemede geçmiştim, hatta sonuncusunda son viraja kadar 3. gittim son anda geçtim
  • merhaba arkadaşlar,
    biraz önce 750 dolara kentuycky saddler adlı atı aldım , atı kullanamıyorum "use" dediğim anda

you already own a horse of that type.Save the deed for another time yazısı geliyor. lütfen yardım edin 750 dolar verdim 1 haftadır ot topluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiabiyes

merhaba arkadaşlar,
    biraz önce 750 dolara kentuycky saddler adlı atı aldım , atı kullanamıyorum "use" dediğim anda

you already own a horse of that type.Save the deed for another time yazısı geliyor. lütfen yardım edin 750 dolar verdim 1 haftadır ot topluyorum

you already own a horse of that type. Yani bu ata zaten sahipsin diyor. Use seçeneğiyle atı seçtikten sonra yukaru tuşuyla ıslık çalıp atı çağıracaksın o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: zekiabiyes

merhaba arkadaşlar,

you already own a horse of that type. Yani bu ata zaten sahipsin diyor. Use seçeneğiyle atı seçtikten sonra yukaru tuşuyla ıslık çalıp atı çağıracaksın o kadar...

off gerçektenmi bu at çok yavaş ya o kadar da para verdik

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.