Şimdi Ara

Red Dead Redemption (KOVBOY KONU ) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.852
Cevap
15
Favori
262.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baglantın hızlı olmalı oyuna girdiginde diger tarafta pc de download yapıyorsan pc deki download ı kapat gir, bak nasıl heryer dolu göreceksin. bu oyun sadece amerikada 2.5 milyon sattı kimsenin olmaması mümkünmü
  • ben ps3 ten oynuyorum dostummm yinede saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGZ_BJK

ben ps3 ten oynuyorum dostummm yinede saol

Bende ps3 den bahsediyorum dostum

ANlamadın sen beni internet hattına baglı mutlaka pc var ordan birşey indirme yoksa hat yavaşlıyor oyunda servere baglanamıyorsun
  • hmmmm tmm anladımmmm çok saol deniccemmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGZ_BJK

hmmmm tmm anladımmmm çok saol deniccemmm

• arkadaşlar şu altın sarısı attan vardı ilk başta yakaladığımız bu gün bir girdim baktım yerine değişik bir at gelmiş kuyruğunun ucu falan simsiyah dedim kirlendi mi noldu baktım başka niye böyle oldu at yarışı görevini deniyordum çıktım sonra salak bir at gelmiş şimdi ne yapmam lazım ya offf adamı sinir ediyor çok sinirlendim 750$'da bir ata veremem ayrıca o siyah ve beyaz atı bulduğumuz yerlere haritada X koyamıyorum oraya gitmek için ne yapmak lazım
  • Atın ölmediyse veya çalınmadıysa durup dururken gitmez at. Bir ıslık çal bakalım senin eskisi gelecek mi. Gelmezse 3 en iyi atın bulunduğu yerler aşağıdaki linklerde var.

http://reddead.wikia.com/wiki/Kentucky_Saddler
    http://reddead.wikia.com/wiki/Hungarian_Half-bred
    http://reddead.wikia.com/wiki/American_Standardbred

Bunlardan birini yakaladığında dikkatli kullan ölürse uğraştığına yazık olur. Tavsiyem biraz para biriktir bunlardan birini satın al ki kaybolma çalınma derdi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Bende ps3 den bahsediyorum dostum

ANlamadın sen beni internet hattına baglı mutlaka pc var ordan birşey indirme yoksa hat yavaşlıyor oyunda servere baglanamıyorsun

yaaaa yine olmadı çapari ne yapcam ben free dolaşıom kimse yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGZ_BJK -- 18 Temmuz 2010; 14:23:37 >
  • geliyor ıslık çaldığımda 1. at gibi bir şey ama kuyruğunun ucu falan siyah bir acayip. ben de sinirlendim gittim uçurumdan aşağı atla kaydetmedim ama birde ben 2. ve 3. atın bulunduğu yere gidemiyorum nasıl gideceğim ilerleyen bölümlerde mi
  • Oyundaki ilk iki görevi tamamladım..Trophy sırasına göre..
    Şuan harıtada sadece ''I'' harfi yanıyor..
    olduğu noktaya gidiyorum fakat.. görev falan yok..
    boş bir klübe var
    ...
    Yeni görev almak için ne yapmak lazım..
    yada bu ''I'' dan görevi nasıl alacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnCkr -- 18 Temmuz 2010; 14:23:06 >
  • @brnk Evet muhtemelen onlara oyunun devamında ulaşabileceksin.

@arkadascaa

I harfi Irish için olması lazım. Yalnız Irish oyunun daha ilerleyen bölümlerinde çıkıyor, ilk iki görevden sonra nasıl çıktı anlamadım. Karıştırıyor olmayasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

[spoiler]
    yaw oyunda ayı avladım ama bu dükkanlara gidip elimdekileri satmaya kalktığımda ayı postu veya başka şeyleri çıkmıyo, acaba satılamıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

@brnk Evet muhtemelen onlara oyunun devamında ulaşabileceksin.

@arkadascaa

I harfi Irish için olması lazım. Yalnız Irish oyunun daha ilerleyen bölümlerinde çıkıyor, ilk iki görevden sonra nasıl çıktı anlamadım. Karıştırıyor olmayasın?

Hocam çok sağolda..
    yanlış söylemişim..
    ''L'' işaretinde görev vermiyor..
    oyunun yüzde 30 küsürlerinde..
    LR ve D bittikden sonra... haritada sadece ''L'' kalıyor
    çölün ortasında bir klübe.. görev falan yok..
    ..
    eksik yapdığımız şey nedir.

• Bazı görevleri belirli saat dilimlerinde alabiliyorsun, onunla ilgili birşey olabilir. Herhangi bir yazı çıkıyor mu görev almaya gittiğinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bazı görevleri belirli saat dilimlerinde alabiliyorsun, onunla ilgili birşey olabilir. Herhangi bir yazı çıkıyor mu görev almaya gittiğinde?

Evet.. sonradan geldi aklıma.. 5 ile 7 arası gelin yazıyor..
    sağol yinede..
  • kaç gecedir geziyorum bir at bulamadım altın renkli atı haritada verilen yerde en sonunda 750$ verip aldım içim yandı
  • RDR multiplayer,GTA4 e göre daha iyi ama bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor.Şu an Legendary Rank 1/Level 35 deyim,en fazla 1 hafta daha oynar bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 18 Temmuz 2010; 19:57:05 >
  • RDR oyunumu 70 liraya satıyorum http://forum.donanimhaber.com/m_41401519/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 18 Temmuz 2010; 22:09:40 >
  • @lwryder201 Bütün dükkanlarda satılmıyor, yalnızca general store larda satabilirsin. Satış ekranında Provisions kısmına baktığına emin ol.

@Armag3d0N Ben de sıkıldım, aslında daha oynardım ama benim modemden kaynaklı olarak oyunlardan sürekli atıyordu. Headsetim de olmadığı için iyice sıkıcı bir hale geldi. En güzeli tanıdıklarınla birlikte headsetle posse kurup gezmek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 18 Temmuz 2010; 21:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.