Şimdi Ara

(Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
44
Favori
22.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diğer dillerin çevirilerine baktım, hakikaten dediğiniz anlamda söyleniyormuş. Benim hatam. Teşekkür ederim değerli geri bildiriminiz için. Oyunu bir sonraki açışınızda güncellenmiş hâliyle oynayabilirsiniz.

• Merhabalar öncelikle emegıne saglık kurulum talımatlarını eksıksız yaptım vısual+ yukledım ona ragmen oyun hala ıngılızce acılıyor

• Gs198967 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. İndirdiğiniz zip dosyası içindeki .asi formatlı dosya virüs olarak algılanıp silinmiş olabilir.

• (Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama

oyunu kaldırdım tekrar yukluyorum umarım duzelır

• Calısmıyor yama ne yaptıysam olmadı ası dosyası da resımdekı gıbı sılınmıyor Steam dan kaynaklanabılır mca acava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs198967 -- 3 Ocak 2025; 16:11:35 >
  • Cevap verir mısın steamdan kaynaklı olabılır mı

Müsait değildim, anında cevap veremediğim için kusura bakmayın. Oyunu ben ve programlayan arkadaşım 0xDeftones ikimiz de Steam'den oynuyoruz yamayla, Steam ile herhangi bir uyumsuzluk söz konusu değil. Aklıma gelen tek ihtimal Rockstar Launcher'daki BattlEye seçeneği, onu kapattığınızdan emin misiniz? O açıksa yamanın çalışmasını engelliyor olabilir.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Battle eye kapalı Visual yukledim oyunu basdan yukledim butun herseyi denedim fakat ingilizce aciliyor aylardir yamanin cikmasini bekliyordum nasip olmicak anlasilan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anladım. Bana özel mesajdan ulaşır mısınız? Yardımcı olmaya çalışacağım. Kesin bir çözüm üretirsek konudan güncelleme de geçerim.

Tamam teşekkürler

• Herkesin harcı değildi bu yamayı çıkarmak. Zamanında şu oyunun yaması için forumda kopan kıyameti hatırlayanlar vardır. Çok değerli bir yama ellerine sağlık kral.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ''Türkçe yamada yamayı otomatik olarak güncelleme özelliği bulunmaktadır. İnternet bağlantınız olduğu sürece oyunu her açtığınızda yamanın en güncel sürümü otomatik olarak indirilip yüklenir.''

Yamayı yüklemek için rar içindeki dosyaları olduğu gibi oyunun yüklü olduğu klasöre kopyaladık. Herhangi bir yazılım kullanmadık ki böylesi bence çok daha güzel.

Bu yama otomatik olarak kendini nasıl güncelleyecek o kısmı anlamadım(Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama 

• @Cemo94 Teşekkür ederim yorumun ve desteğin için.

@mustafa982 Türkçe yamanın .asi uzantılı dosyası, oyun her açıldığında Github.com'a yüklemiş olduğum .cache uzantılı güncel yama dosyasını kontrol ediyor ve kullanıcıdaki dosyanın tarihi daha eskiyse veya yamayı ilk defa kullanacaksa oradan otomatik olarak güncel .cache uzantılı yama dosyası indiriliyor. Boyutu 2-3 MB civarında olduğu için bu işlem çok kısa sürmektedir. Yamanın çalışması için internet bağlantısı şartı tabii ki yoktur ve bağlantınız yoksa da sizdeki .cache dosyasıyla oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Açıkçası bizim de amacımız kullanıcıyı ne font ne de kurulum için harici veya .exe uzantılı bir dosyayla muhatap etmeden kolay bir kullanım sunmaktı, onu başarabildiysek ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 3 Ocak 2025; 21:25:15 >

Detaylı bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Çok iyiymiş bu sistem (Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama 

• Üç defa suyunu çıkartarak oynadığım oyuna , yamanın kalitesiniden dolayı tekrar başladım ellerinize sağlık inanılmaz temiz iş olmuş. Teşekkürler.

• merhaba elinize sağlık, steamde işe yarıyor mu, ben de olmadı ya da ben yapamadım, steamden yüklü dosyayı buldum, türkçe yama içindeki tüm dosyaları attım, sonrasında açılış dosyasındaki ıml dosyasını da attım, yönetici olarak çalıştır diye bir şey çıkmadı ama olmadı, başka yapacak bir şey var mı ya da ben mi yanlış yaptım yardımcı olur musunuz

• Yorumlar için teşekkür ederim, iyi oyunlar.

@mehmetbst Özelden yazdım.

• Yaklaşık yarım saattir doğru düzgün çalışan bir yama arıyorum. Şans eseri başka birinin, başka forumdan referansı ile denk geldim. Türkçe font sorunu olmadan kurulumu yaptım. Elinize emeğinize sağlık. :)

• LeoJeLy kullanıcısına yanıt

Hoş geldiniz, iyi oyunlar dilerim. Size ve buraya yönlendiren kişiye destekleriniz için teşekkür ederim. :)

• merhaba elinize sağlık, ben direkt rockstar üzerdin satın alım yaptım. yama sadece steam için mi geçerli eğer öyle değilse de güncelleme ekranında oyundan atıyor. yardımcı olur musunuz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.