Şimdi Ara

(Beta) Red Dead Redemption II - 2026 Türkçe Yama (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
77
Favori
142.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
71 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkçe yama dosyalarını oyunun kurulu olduğu yere attım, oyun hiç açılmaz oldu. Bunla ilgili ne yapmak lazım bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

evet bende de aynı sorun var dosyaları kopyalayınca oyun açılmıyor. önceden böyle yapmıyordu sorun yoktu.

çözümünü yazarsanız seviniriz.

Bende de aynı şekilde yamayı oyunun klasörüne sürüklediğimde oyun açılmıyor, geri sürüklediğimde oyun açılıyordu.

Konudaki "Yamanın çalışmasında sorunlar meydana geliyorsa Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One yüklemeniz gerekebilir."

notunu dikkate almadığımdan kaynaklanıyormuş, dedikleri gibi yükledim ve oyun yamalı bir şekilde açılıyor.

Konudaki "Yamanın çalışmasında sorunlar meydana geliyorsa Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One yüklemeniz gerekebilir."

notunu dikkate alın, bahsedilen siteye gidip yüklerseniz büyük ihtimal probleminiz çözülecek benim gibi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.