|
Evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
girişte böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir? ![]() |
|
Merhaba. Sağ olun. Sebebini bilmiyorum. "Olası Hata Çözümleri" adlı klasörde yazanları denemediyseniz bir deneyin. Hata devam ederse Discord sucunumuzda Ticket açarak yamayı programlayan arkadaşım 0xDeftones tarafından destek alabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dosyayı zipten çıkartıp tekrar taradım. Totalvirus şekildeki gibi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calzebur -- 21 Aralık 2025; 19:41:33 > |
|
Yamada koruma, kripto olduğu için haliyle virüs algılanması normal. Kaldı ki sonuç bulanların üçü ne olduğu belirsiz noname ürünler. Diğer bilinen birçok anti hiçbir uyarı vermemiş. Yama oyunu modladığı ve dosyalara müdahale ettiği için ve de imzasız olduğu için haliyle false-positive uyarı verebilmesi gayet doğal. Yine de içiniz rahat etmiyorsa tabi ki kullanmamak size kalmış durumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xDeftones -- 22 Aralık 2025; 12:26:20 > |
|
|
|
Maalesef 2025'e yetiştiremiyorum, o yüzden bizden önce girdi. :D Yani yavaş temposu sıkmayacaksa tekrar deneyim etmeye değer her türlü. |
|
Tempo sorunum yok hocam, ilkinde zaten kaç yılda bitirmiştim. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155986964Aslında ilk oyunu tekrardan bu kez yama ile çok oynayasım var da namıssızlar %50'den fazla indirim yapmıyorlar. |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 26 Aralık 2025; 14:10:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Sonra sıkıldım mı yoksa yapacak bir şey mi kalmamıştı hatırlayamıyorum şuan. Hem bu missable hem de Online tabanlı başarım muhabbetlerini sevmiyorum hocam. O yüzden büyük ihtimal sıfırdan başlarım, hem hocamın ilk kez yamasını da kullanmış olurum, sonunda. |
|
Öncelikle emeğinize sağlık. RDR2 modlarla oynamayı seviyorum. Rampage Trainer ile ilgili bir çakışma var hocam bilginiz olsun. Teşekkürler |
|
Gayet sorunsuz çalışıyor... Muhtemelen başka kullandığınız bir mod vs. sıkıntılı. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xDeftones -- 29 Aralık 2025; 20:3:7 > |
|
Selamlar, Türkçe yama hakkında güncel yorumları olanlar var mıdır acaba? İlk defa bilgisayar aldım ve RDR2 hayalini kurarak aldım diyebilirim (ilk indirdiğim oyun olabilir şu an indiriyorum). Ancak bilgisayarımda herhangi bir antivirüs programı vs mevcut değil ve bilgisayarıma virüs bulaşırsa bu benim için ekstradan çok kötü olur. O yüzden çok dikkatli ve temkinli yaklaşmaya çalışıyorum. Deneyen, deneyimleyen, virüs taramasına sokan arkadaşlarım bu konuda beni aydınlatır ve yardımcı olursa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar, sağlıklı günler ve şimdiden iyi seneler. |
|
|