Vay canına bu kadar haritayı nasıl tasarladılar ya.Galiba yüzlerce çalışanları var.
Umarım bu kadar büyük harita içi boş olmaz başkada bize bir şey düşmez.Çıksın alıp oynayalım
quote:
Orijinalden alıntı: stormoffdarkness
Game of the year 2010 belli oldu mu ne .Bu nasıl bir devasa harita nasıl bir oyundur yahuu.Rockstars a yaşam boyu başarı ödülü verilmeli
Böyle giderse olacak gibi görünüyor.
bu oyunun haritasını tasarlamak gta dan daha kolaydır bence haritanın %90 nı çöl geri kalanı da ufak kasabalar. gta 4 te ise %95 yerleşim yeriydi harita.
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
bu oyunun haritasını tasarlamak gta dan daha kolaydır bence haritanın %90 nı çöl geri kalanı da ufak kasabalar. gta 4 te ise %95 yerleşim yeriydi harita.
Evet GTA IV 'de şehirdeki her ayrıntı düşünülmüşdü ara sokaklara kadar.Rockstar oyunlarını her zaman orjinal alırım.Kopya kesinlikle indirmem.
quote:
Orijinalden alıntı: kaanair
quote:
Evet GTA IV 'de şehirdeki her ayrıntı düşünülmüşdü ara sokaklara kadar.Rockstar oyunlarını her zaman orjinal alırım.Kopya kesinlikle indirmem.
o konuda sana bağlı,Türkçe dil seçeneği koymadığı sürece orjinal almıyacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
quote:
Orijinalden alıntı: kaanair
quote:
o konuda sana bağlı,Türkçe dil seçeneği koymadığı sürece orjinal almıyacağım.
Rockstar dünya üzerinde son Türkçe oyun çıkaracak firmadır. Oyunları orj. almak için Türkçe olmasını beklemek gibi bir saçmalık yapmayın. En ufak ayrıntılar gerçektende düşünülüyor RS oyunlarında. PS3 e orj. alabilirim sırf multi için.
TAZE TAZE...
An assault on the rebel base at Torquemada.
The bells of Las Hermanas ring out in times of danger.
The stunning, yet deadly gulches of Sidewinder Creek.
Wagons ferry people and supplies from Casa Madruga to nearby towns.
oyun gercektende süper çete kurma olyaları falan cok dehşet olmuş
rüya gibi valla,Fifa Wolrd cup çıksında bari bu oyunu beklerken zaman geçiririz o derece yani
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
Aynen,Türkler oynarsa çok fena olur
Vüsal
Görüntüler harikaymış ya!Teşekkürler
quote:
Fakat bunda da harita 12 katı imiş.Yani boş ve sadece çöl ayrıyetten küçük kasabalar sunmazlar diye düşünüyorum.Şöyle şelaleler-akarsular-yani görev yapmaktan çok oyunda rahatlamak için oradan oraya at sürmek istiyorum.
Ekran görüntüleri süper paylaşım için sağol. Her yayınlanan ekran görüntüsünde ağzımın suları akıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Ekran görüntüleri süper paylaşım için sağol. Her yayınlanan ekran görüntüsünde ağzımın suları akıyor.
Valla aynen hocam,havasıdanmıdır suyundanmıdır,bu oyunun görüntüleri beni benden alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Valla aynen hocam,havasıdanmıdır suyundanmıdır,bu oyunun görüntüleri beni benden alıyor
Normalde tam olarak Open World olan oyunları sevmem mesela GTA IV falan ama bu oyun beni acayip sardı hatta sarıp sarmaladı. Vahşi Batıya hayran olmam ve Rockstar'ın, Vahşi Batı ile ilgili herşeyi mükemmel şekilde oyuna taşıması zaten ölümcül darbe.
Bu oyun bana Fatality yapıyor hocam
Umarım en az 40 fps ile çalışır,GTA IV de abartı derece fps sorunu vardı(bir kaç araba patlatıp üstüne polis geldimi kare kare oynadığım bile oldu),yeni grafik motoruyla bu sorunun da üstesinden gelir inşallah rockstars.
Bu oyun gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında kendine yer edinebilir.Hatta Gta serisi gibi bir seri haline dönüştürülebilir.Tabi bunu belirleyecek şey satış rakamları......
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
Aynen,Türkler oynarsa çok fena olur
onu bende merak ediyorum kurtlar vadisi modunda takılan kovboylar görebiliriz oyunda
Bi bu birde Mafia 2 bu seneye damga vuracak. GTA'da yeteri kadar günümüzü oynadık şimdi eski zamanlara dönme vakti
quote:
Orijinalden alıntı: can_38
Bu oyun gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında kendine yer edinebilir.Hatta Gta serisi gibi bir seri haline dönüştürülebilir.Tabi bunu belirleyecek şey satış rakamları......
Oyunda Rockstar damgası var ve deli gibi beklenen bir oyun çok büyük ihtimalle çok iyi bir satış performansı gerçekleştirecektir.