Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar başka firmalar gibi bıdı bıdı yapmaktan ziyade iş yapıyorlar helal olsun 11 adet yeni ekran görüntüsü

http://www.gamersyde.com/news_more_red_dead_redemption-9199_en.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Harita San Andreas' dan 2 kat büyük ve ulaşım aracı atlar. Kolay gelsin.

Tren yerıne atları tercıh edecegımız bır yolculukta erzagımızı yanımıza alıp yola cıkacagız desene
  •  Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

oynanmadan önce izlenilcek filmler

• rockstar bu işi iyi biliyor oyunları gözü kapalı alınıp arşive eklenecek türden oluyor hep benki vahşi batıya ilgi duymayan bikaç film hariç çoğunda sıkılan bi adamım ama red dead revolver ile başlayan vahşi batı serüvenim red dead redemtion ile devam edecek ata binmek, düello yapmak,çete kurmak ,euphoria motoru sağol rockstar
  • Rockstar'ın GTA tarzında vahşi batı temalı sıradışı oyunu Red Dead Redemption'un zorluk seviyesi ayarları da yapıldı.

Rockstar, kendi resmi sitesinde Soru & Cevap tarzında bir söyleşiye katıldı. Burada "Zorluk" seviyesi ile ilgili bir sorunun da yanıt bulduğu görülüyor. Rockstar, Read Dead Redeption'ın 3 farklı zorluk seviyesi olacağını belirtti. Eğer bu doğruysa bunun bir açık alan (sandbox) oyunu için ilk defa yapılacağını belirteyim.

“Oyuna nişan almayla ilgili 3 zorluk seviyesi uyguladık. Casul modu (Kolay) Tam otomatik nişan sistemine sahip olacak. (ve daha hızlı sağlık barı dolacak). Normal mod'da ise düşmanı vurmak için biraz nişan almanız gerekecek, Expert (Zor) modda ise herhangi bir hedefleme sistemi olmadan hiçbir yardım almaya ihtiyaç duymadan nişan almanız gerekecek."

“Bunun açık alan oyunlarında bir ilk olduğunu söylemeliyiz, oyuncuların her seçeneği denedikten sonra ne düşündüklerini görmek isteriz."

Tabi zorluk deyince düşmanların yapay zekalarında bir gelişme veya daha zor ölecekler mi tarzındaki sorulara da yanıt beklerdik, buna da şükür diyoruz... Read Dead Redemption çıkışına yaklaştıkça oyun ile ilgili yeni bilgiler günyüzüne çıkıyor. Xbox 360 ve PS3'e çıkacak Read Dead Redemption Mayıs ayına göz kırpıyor.

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemptionda_3_Zorluk_Seviyesi_Olacak-5773.htm

• oyun süresi hakkında bir soru sormuştum ama cevaplayan olmadı bilen yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

oyun süresi hakkında bir soru sormuştum ama cevaplayan olmadı bilen yok galiba

GTA 4 kadar olur bence.Aynı tür oyunlar ve aynı firmadan çıkıyor.Yan görevi falan derken,kesinliklikle tatmin edici olur oyun süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

oyun süresi hakkında bir soru sormuştum ama cevaplayan olmadı bilen yok galiba

GTA 4 kadar olur bence.Aynı tür oyunlar ve aynı firmadan çıkıyor.Yan görevi falan derken,kesinliklikle tatmin edici olur oyun süresi.

bende öyle tahmin ediyordum ama belki bir açıklama yapılmıştır da ben kaçırmışımdır diye sormak istedim
  • @YoungAnıL
    indiryorum dediğin filmleri.iyice havaya girelim
  • Gel artık Mayıs şu oyunu deli gibi bekliyorum konu da iyi olursa bomba olur ilk alacağım oyunlardan biri olacak bu gidişle..
  • calderon hocam daha sonrada iyi kötü çirkin adlı filmi izle the good the bad and the ugly. Arkadaşın söyledği iki filmi ve sonra benim dediğim filmi izlersen tamamiyle red dead moduna girip kalp krizi geçireceksin :D
  • Rockstar resmen kendini asacak bu oyunda. Western dunyasının dibine vuracağız, her ayrıntıyı bizlere sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Başka firmalar gibi oraya buraya laf yetiştirmek yerine sadece islerini yapıyorlar
  • Multiplayer

• quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

calderon hocam daha sonrada iyi kötü çirkin adlı filmi izle the good the bad and the ugly. Arkadaşın söyledği iki filmi ve sonra benim dediğim filmi izlersen tamamiyle red dead moduna girip kalp krizi geçireceksin :D

sağol hocam listeye koydum
  • Haritası GTA4 haritAsından büyük olacak mı ?
  • Bir avuç dolar aşkına çıksa artık şu oyun.
    ScAnMaN San Andreas' ın 2 katı büyüklükte olacak dostum. Buda GTAIV' ün haritasının 12 katı eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 21 Nisan 2010; 18:36:15 >
  • quote:

Bir avuç dolar aşkına çıksa artık şu oyun.
    ScAnMaN San Andreas' ın 2 katı büyüklükte olacak dostum. Buda GTAIV' ün haritasının 12 katı eder.

Ciddimisin ? Çok büyük bu ya imkansız gibi
  •  Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Bir avuç dolar aşkına çıksa artık şu oyun.

Ciddimisin ? Çok büyük bu ya imkansız gibi

Şöyle anlatayım.

Sencede büyük değil mi?

• Game of the year 2010 belli oldu mu ne .Bu nasıl bir devasa harita nasıl bir oyundur yahuu.Rockstars a yaşam boyu başarı ödülü verilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 21 Nisan 2010; 19:59:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.