oyunda deniz veya göl görebilecek miyiz acaba sığ göllerde at koşturmak acayip zevkli olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: nebube
THE DEADLY ASSASSIN OUTFIT Dead eye özelliğinin normalin 2 katı hızla dolmasını sağlıyor.
THE WAR HORSE Oyundaki atlardan daha güçlü, daha dayanıklı ve hızlı bir at.
THE GOLDEN GUNS WEAPON PACK Bu silahlarlı kullanarak düşmanlarınızı öldürdüğünüzde normale göre daha fazla nam salıyorsunuz. (fame'e şöhret demeye dilim varmadı bu oyun için.) Bu sayede daha fazla yan görev açabilecekmişsiniz.
soundtrack'le ilgili bir madde daha var ama henüz açıklanmamış.
İyide ön sipariş yapanlara verilen beleşçiliğe bakın. Ne yani ben ön sipariş olarak değilde normal olarak satın alsam bunlardan faydalanamayacak mıyım ? Oh ne güzel bir ölümsüz olmadıkları kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
quote:
Orijinalden alıntı: nebube
THE DEADLY ASSASSIN OUTFIT Dead eye özelliğinin normalin 2 katı hızla dolmasını sağlıyor.
THE WAR HORSE Oyundaki atlardan daha güçlü, daha dayanıklı ve hızlı bir at.
THE GOLDEN GUNS WEAPON PACK Bu silahlarlı kullanarak düşmanlarınızı öldürdüğünüzde normale göre daha fazla nam salıyorsunuz. (fame'e şöhret demeye dilim varmadı bu oyun için.) Bu sayede daha fazla yan görev açabilecekmişsiniz.
soundtrack'le ilgili bir madde daha var ama henüz açıklanmamış.
İyide ön sipariş yapanlara verilen beleşçiliğe bakın. Ne yani ben ön sipariş olarak değilde normal olarak satın alsam bunlardan faydalanamayacak mıyım ? Oh ne güzel bir ölümsüz olmadıkları kalmış
fiyat farkı 6euro bu özellikleri istiyorsan çokda birşey değil
İnternetten ön sipariş yapmak zorunlu mu peki ?
Bu limited edition'ların ve pre-order'ların iyice mokunu çıkarttılar. Oyunda olmayan şeyleri ekliyorlar alanlara... En ağırıda bu oyunda. Yok tüm atlardan hızlı at yok gold gun filan...
Rockstar'ın "Vahşi vahşi batı" oyunu Red Dead Redemption ile ilgili 3 yeni ekran görüntüsü gösterildi.
Yeni ekran görüntüleri özellikle karakter modellemelerinin ne kadar gerçekçi olduğunu bir kez daha ispatlıyor. Oyunun yan karakterleri olan görüntülerdeki kişilerin özellikle üzerlerinin pis olması oyunun temasını çok doğru yansıttığının bir kanıtı.
Yukarıdaki ilk resimdeki Seth Briars adlı karakterin bir kuruş için yapmayacağı şeyin olmadığı belirtiliyor. Hatta mezarları bile bunun uğruna kazıyacağını oyunda göreceğimiz açıklandı. Diğer resimlerde sırasıyla kirli ve hızlı konuşan Irish ile oyunun gazetecisi olan Jimmy Saint'i görebilirsiniz.
en üstteki resimdeki adamın tipi ne öyle ya
çıksın artık ya gözümüz yollarda kaldı :)
quote:
Orijinalden alıntı: zorseven
Açık konuşmak gerekirse; oyunda zombi falan var diye açıkladılar sandım. (adamın tip zombi gibi)
Oyun harika gözüküyor. Umarım müzikleri de bir o kadar güzel olur. Ama fazladan müzik fena olmaz diyerek listemi yaptım:)
La Resa - Ennio Morricone Il Buono, Il Cattivo, Il Brutto - Ennio Morricone Rabbia e tarantella - Ennio Morricone Dopo la Condanna - Ennio Morricone L'estasi Dell'oro - Ennio Morricone Padre Ramirez - Ennio Morricone Il Ponte Di Corde - Ennio Morricone Il Tramonto - Ennio Morricone Il Triello - Ennio Morricone L'arena - Ennio Morricone A Silhouette Of Doom - Ennio Morricone
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaxp
Oyun harika gözüküyor. Umarım müzikleri de bir o kadar güzel olur. Ama fazladan müzik fena olmaz diyerek listemi yaptım:)
La Resa - Ennio Morricone Il Buono, Il Cattivo, Il Brutto - Ennio Morricone Rabbia e tarantella - Ennio Morricone Dopo la Condanna - Ennio Morricone L'estasi Dell'oro - Ennio Morricone Padre Ramirez - Ennio Morricone Il Ponte Di Corde - Ennio Morricone Il Tramonto - Ennio Morricone Il Triello - Ennio Morricone L'arena - Ennio Morricone A Silhouette Of Doom - Ennio Morricone
Ennio Morricone denildimi akan sular durur.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
quote:
Orijinalden alıntı: zorseven
Açık konuşmak gerekirse; oyunda zombi falan var diye açıkladılar sandım. (adamın tip zombi gibi)