Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
148.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cardinal Limbo

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Game Of The Year ödülünü sonuna kadar haketti bence.

Dün Undead Nightmare`i almıştım Xbox 360 için,tek oturuşta bitirdim (ki bu ilk kez oluyor 3 saatten fazla oyun oynamayı pek sevmiyorum) 8 saat gibi birşey sürdü.(dikkatinizi çekerim son 2 yıldır çıkan tüm oyunların oynanış süresi neredeyse 8 saat )

Verdiğim 10 doları sonuna kadar hakediyor.

Hele ara videoları yokmu oyunun çok güldüm yani anlatamam gerçekten çok güldün ya

Özellikle Racist Store Owner sinematiği var,bildiğiniz gülmekten ağladım.

Hem onu bırakın daha fazla Red Dead`e kim hayır diyebilir ki ?

Undead Nightmare online ı nasıl ?

2 Tane yeni oyun modu ekliyor,bir tanesinde üstünüze dalga dalga zombiler geliyor,her yeni dalgada zombilerin sayısı artıyor ve çeşitleniyor.

Diğeri ise Domination gibi bilmeyenler için : 3-4 tane bölge var,2 tanede takım var bu iki takım bu yerler için kapışıyor.

slm

peki sen xboxda oynyrsun ama paket olarak xboxdada aynımı ben ps3 ıcın soruyorum 8tlye undead game pack var birde 35tlye game collection var BU IKISININ farkı nedır 2sindede sıngle online var sanırım onun dısında farkları nedır 35tl lık olanı almak mı mantıklı neler ıcerıyor fazladan?

• Birkaç gün önce ; RDR'yi , Shopto'dan sipariş ettim. Beklemedeyim. Umarım ; Live'da , oyunsuz kalmam.
  • Sonu çok fena ya, hayatımda en çok etkileyen oyun bu oldu galiba beni
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Game Of The Year ödülünü sonuna kadar haketti bence.

Dün Undead Nightmare`i almıştım Xbox 360 için,tek oturuşta bitirdim (ki bu ilk kez oluyor 3 saatten fazla oyun oynamayı pek sevmiyorum) 8 saat gibi birşey sürdü.(dikkatinizi çekerim son 2 yıldır çıkan tüm oyunların oynanış süresi neredeyse 8 saat )

Verdiğim 10 doları sonuna kadar hakediyor.

Hele ara videoları yokmu oyunun çok güldüm yani anlatamam gerçekten çok güldün ya

Özellikle Racist Store Owner sinematiği var,bildiğiniz gülmekten ağladım.

Hem onu bırakın daha fazla Red Dead`e kim hayır diyebilir ki ?

Undead Nightmare online ı nasıl ?

2 Tane yeni oyun modu ekliyor,bir tanesinde üstünüze dalga dalga zombiler geliyor,her yeni dalgada zombilerin sayısı artıyor ve çeşitleniyor.

Diğeri ise Domination gibi bilmeyenler için : 3-4 tane bölge var,2 tanede takım var bu iki takım bu yerler için kapışıyor.

slm

peki sen xboxda oynyrsun ama paket olarak xboxdada aynımı ben ps3 ıcın soruyorum 8tlye undead game pack var birde 35tlye game collection var BU IKISININ farkı nedır 2sindede sıngle online var sanırım onun dısında farkları nedır 35tl lık olanı almak mı mantıklı neler ıcerıyor fazladan?

2 tane DLC var :

1)Undead Nightmare:bunun içinde sadece undead nightmare var

2)Game Collection:bunun içinde ise şimdiye kadar çıkmış tüm Read Dead Redemption DLC`leri var.

• Undead %100 oldu harika oyun tadı damağımda kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acikadresim -- 15 Aralık 2010; 8:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

Undead %100 oldu harika oyun tadı damağımda kaldı

Sorma vallahi,müthiş olmuş müthiş adamlar direk DLC nasıl yapılır diye ders vermiş diğer firmalara.
  • Valla ana oyunun devamı değilde undead in devamı çıksın diye bekler vaziyetteyim. Süper olmuş cidden vahşi batı, zombi ne alaka diyenler var fakat olmuş bu.
  • Arkadaşlar bende Undead'a ana görevler gelmiyor...Bir yan görev almıştım..İnsanları kazıklayan amcadan..Onu yapmadım sadece.. Bütün şehirleri vs temizledim.%36 larda falanım.
  • o adamdan aldığın görevi yaptıktan sonra görevler devam ediyor sanırım 5 er tane 2 farklı bitkiyi toplaman gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

o adamdan aldığın görevi yaptıktan sonra görevler devam ediyor sanırım 5 er tane 2 farklı bitkiyi toplaman gerekiyordu.

bitkimi toplayacagım yani sadece?
  • journal a bak orda hangi bitkileri istediği yazıyordu daha da olmadı youtube tan tam olarak nerde bulunduklarını öğrenebilirsin bitkilerin. Topladıktan sonra W ile nereye götürmen gerektiği yazıyor sonrada olaylar gelişiyor. Ana görevleri her zaman bekleme yanılmıyorsam ara görevlerde ana görevler gibi bu oyunda.
  • undead da unicorn u nasıl bulucaz?
    youtubedan da baktım o mekan 1 saat gezdim gündüz gece farketmedi çıkmadı karşıma
    acaba atladıgım bir şey mi var listedeki diğer her şeyi yaptım sadece unicorn kaldı?
  • bende aradım bulamadım baslarda.Oyunu bitirip hunting görevlerini tamamladıktan sonra aradım direk çıktı karşıma bide öyle dene.
  • oyunda kızılderili yok mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz atay

oyunda kızılderili yok mu ya?

Red Dead'de vardı.Undead'de var mı bilmiyorum daha oynayamadım.
  • arkadaslar undead de 2.adaya nasıl gecicem
  • Undead'i önerir misiniz arkadaşlar nasıl güzel mi bari zombilere karşı oynamak
  • Bu Undead'ı dlc şeklindemi alıyoruz yoksa dvdsi varmı ??
  • DLC şeklindede satılmakta kutulu olarakta satılmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

DLC şeklindede satılmakta kutulu olarakta satılmakta.

Kutulu dediğin?orjinal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 8 Ocak 2011; 9:55:58 >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.