Şimdi Ara

Red Dead Redemption Fps sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Psn'den Red dead redemption indirdim. Patch felan yüklü değil. Normalde kaymak gibi oyun ama böyle anlamsız yerlerde mesela kasabada yürürken felan baya bi fps düştüğünü hissediyorum , aksiyon olan anlarda sıkıntı yok kaymak , ama kasabada veya bazen gölgeli ağaç altında fps baya bi düşüyor. Bunu patch ile düzeltebilirmiyiz ? Yoksa benim Ps3'mü sorunlu ? daha yeni aldım sanmıyorum ama ? yardımlarınızı bekliyorum

• o olaylar herkeste öyle bu duruma optimizasyon sorunu veya ps3ün yetersiz kalması diyebiliriz
  • ps3'unu internete bağlayıp oyunun son çıkan uptade'ini kurarsan o sorun duzeliyor,bende ilk başlarda biraz yavaşlamalar vardı ancak uptade'i kurduktan sonra duzeldi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

ps3'unu internete bağlayıp oyunun son çıkan uptade'ini kurarsan o sorun duzeliyor,bende ilk başlarda biraz yavaşlamalar vardı ancak uptade'i kurduktan sonra duzeldi ...

Bendede aynı sorun var :) onu biraz ayrıntılı anlatırmısın dostum 'ya cok gıcık oluyorum fps baya bir düşüyor update arattım oyun icinde ama bulmadı... Bu arada optimizasyon sorunuymus ps3 gücü ile alakası yok :)
  • evet ps3'te optimazyon sorunlu,gta'da oldugu gibi rockstar sağolsun,yoksa ps3 ne kadar guclu oldugunu malum oyunlarda çok iyi kanıtladı ...internet bağlantısı varsa ps3'te oyunu açtığınız zaman uptade ediyor zaten kendisi,otomatik buluyor yani,sende çıkmıyorsa sen daha önce kurmuşssun herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 28 Şubat 2012; 0:06:07 >
  • Valla oyunu 2 gün önce indirdim , öyle bir update uyarısı vermedi , bende öyle birşey indirmedim. Ama fps sorunu garip. Yani rahatsız edecek kadar değil. Yani en fazla 7-8 fps düşüyor ama bu konuya takıntılı olduğum için anında hissettim. Neyse arkadaşlar sağolun , zaten PS3'ün güçlü olduğunu biliyorum ondan şüphem yok sadece sorun bende mi diye aklıma geldi. Rockstar sağolsun tüm oyunlarını Ps3'e sorunlu yapıyor. Neyse idare edicez artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Pc Hesap
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.