Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.949
Cevap
278
Favori
476.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimden geldiğince olurum yardımcı. çünkü oyunda her şey birbiriyle o kadar iç içe geçmiş durumdaki ve bir şeyi kaçırdığınız zaman bunun geri dönüşü olmuyor maalesef.

Örneğin 10 tane kaya oyması bulma görevinde kaya oymalarını bulup görevi veren adamın evine gidip görevi sonlandırdınız diyelim. eğer dışarı çıktığınızda tekrar eve girip masa üstündeki eski saati (old brass compas) almazsanız bu saate bir daha ulaşamıyorsunuz. bu saat olmadan "raven claw talisman" diye bir talisman var. bu talismanı saat olmadan yapamıyorsunuz. bu talisman yapılamayınca da compendium içindeki ekipmanlar başlığını tamamlayamıyorsunuz.

Ya da örneğin ekipmanlardan biri olan "owl feather trinket" var. bu trinketi size kızılderili şefi rains fall veriyor ve trinkete sahip olabilmeniz için opsiyonel olan "archeology for beginner" senaryo görevini yapmanız lazım. hem de bu görevi kimseyi öldürmeden yapmanız lazım. bir kişi bile ölse rains fall size bu trinketi vermiyor ve bir daha da asla bulamıyorsunuz..

• sami_sami S kullanıcısına yanıt
    Bunları tekrar yapmak için new game den mi başlamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle.. hatta birçok silahta da durum böyle. örneğin gunslinger görevlerinde öldürdüğünüz silahşörlerden Midnight, Granger, Flaco Hernandez ve Jim Colloway in silahlarına sahip olmak istiyorsanız onları öldürdükten hemen sonra bunların silahlarını almanız lazım. sonra birdaha bulamıyorsunuz bu silahları ve compendium sayfasını da tamamlayamıyorsunuz dolayısıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Beyler online da kamp geliştirmenin herhangi bir faydası var mı ?
    Up

• 4. bölümdeyim. Kampı geliştirmek çok uğraştırıyor mu arkadaşlar ve yüzde yüz tamamlamaya etkisi var mı? Efsanevi hayvanları da 4. bölümü bitirmeden mi yapayım yoksa sona bıraksam bir şey kaçırır mıyım?
  • sami_sami S kullanıcısına yanıt
    Uzun süre daha oynamayı düşünüyorum ama başka işlerim var onlar bitsin detaylar için yazarım en az 2 defa daha bitireyim diyorum. Oyunu satmam kalsın arşiv gibi saklarım.

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Kamp konusunda tek diyebileceğim yüzde yüze etkisi olmuyor.Oyun ilk çıktığında altın bug u sayesinde paraya para dememiştim.Şimdi o bug düzeldiği için muhtemelen oyundaki görevleri(özellikle soygun görevleri)nden kazandığın paralarla kampı geliştirebilirsin diye düşünüyorum.Efsanevi hayvanları epilogue a bırakabilirsin.Epilogue da kaçıracağın şeyler hayvanlar değil bazı görevler onun için google amca var ona göz at.
    Edit:hatta bazı görevler kendi chapter ına özel.Ben pimpirikli bi adam olduğum için oyunu bitirmeden hepsine internetten göz atıp bitirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 8 Şubat 2019; 21:17:13 >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt
    Hocam para ile alınabilen şeylerin hepsini yaptım kampta. Hayvan derisi isteyen özellikler var. Onlar gözümü korkuttu açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hayvan derisiyle dediğin çanta felan mı.Eğer oysa youtube dan hangi hayvanın nerde olduğuna dair videolar var onlara bakabilirsin.Biraz uğraştırıyo ama Pearson un diktiği legend of east çantası o uğraşa değiyor.

• ahmet51 kullanıcısına yanıt
    Sağol cevap için hocam bakayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Rica ederim

• Beyler oyunda 2 son varmış sanırım bitirenler bakarsa

Az önce youtube da final sahnesini oynayan birini izledim son kısımda Arthur kendisi taşa sürünüp güneşe karşı ölüyor ve geğik bakıyor çıkıyor, benim oynadığımda son kısımda Arthur kafasına sıktılar ve kurt çıkıp sahnede bakıyordu. Bu bazı oyundaki kararlara iyi-kötü seçimlerden mi kaynaklı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    İzlediğin videodaki eleman yüksek onur seviyesiyle oynayıp bitirmiş.Sen düşük onur seviyesinde bitirmişsin.Yani onun oynadığı karakteri dürüst ve ahlaklı senin oynadığın karakterin adi ve şerefsiz olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 9 Şubat 2019; 2:40:40 >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Onur seviyene bağlı olarak değişiyor

• Arkadaşlar merhaba ps4 de online olarak oynuyorum oyunu baska bir psn hesaba online karakterimi tasiyabilirmiyim leveli ile birlikte rockstar social hesapla felan?

• Oyun bittiğinden beri son birkaç gündür açıp şu videoyu izliyorum

İzleyip baktıkça Arthur özlem artıyor oynayan kızla beraber gözler doluyor istemsizce. Özellikle videodaki süreyi 1:40:00 getirip 43. dk ya kadar izleyip o andaki sahne ile çalan şarkıda hüzünlenip gözleriniz dolmuyorsa duygularınızı aldırmış olmanız lazım yada Arthur ile iyi bir bağ kuramadınız. Zaten adamlar final sahnesini oyun içerisinde geçen diyalogda spoiler vermişler;

Hosea: What about you Arthur, how do you wanna die?

Arthur: Ahh.. I don’t care about all that. Just face me west, so I can watch the sun set, and think about all the times we had...

Tam da Arthur dediği gibi bitiyor. Bu kadar kaliteli yazılan karakter etkisi Rockstar naptın be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 10 Şubat 2019; 1:7:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• neler oluyor böyle bu Mustafa Yiğit e , oyunu 299 tl ye düşürmüş asdfasdfasdsdf

pardon olması gereken fiyattan yine anasının nikahı kadar yüksekte de, işte yersen.
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Görev esnasında giderken oluyor bende sadece onu diyorsanız ayrı. Normal avel avel etrafta gezerkende oluyor mu aynısı? O olmadı bende.
  • Arkadaslar bu at ımızı nasıl temizliyoruz bir türlü bulamadım. Göl den de gectim fayda etmedi

• 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.