Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kahkaha attım
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    tamam hocam buldum yanlız bi at çaldım götürdüm satamıyorum, sell horse aktif olmuyor. neden acaba
  • çalıntı malı sadece fence alıyor galiba.oyunda bir tane vagonları alan bir tanede atları alan fence varmış.vagon alan 2. chapter, at alan 3. chapterda aktif oluyormuş diye okudum bu gün yabancı bir yerde.daha 2. chaperdayım bu arada...

at alan horse fence chapter 3 ün Horse Flesh for Dinner görevinde açılıyor yazıyor.

haritada işaretli olan.görevden önce oraya gidilince açılır mı bilmem...

https://oyster.ignimgs.com/mediawiki/apis.ign.com/red-dead-redemption-2/thumb/8/8a/Red_Dead_Redemption_2_20181029135757.jpg/640px-Red_Dead_Redemption_2_20181029135757.jpg

• joof kullanıcısına yanıt
    Atın üstünde olmalı veya Lead seçeneğiyle yanınızda yürütmeniz lazım, bazen geç cevap verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rheme

Beyler oyuna simdi yeni basladim da, spoiler yememek icin onceki sayfalara donmuyorum. Yeni baslayan birine oneriniz tavsiyeniz var mi ? Para kasmak olsun, almam gereken silah olsun veya sunu bil bunu yap falan dediginiz.. Kestirmeler sanirim trenle oluyo onu henuz denemedim ama bir yerden bir yere gitmek cok uzun suruyor.
    Hiç birşey yapma hocam ekstradan. Bırak aksın gitsin. Ne para ne de silah sıkıntısı çekmezsin. Sadece chapter 2 ye geçtikten sonra bir ara gidip beyaz arap atını yakalarsan at derdin olmaz o kadar. Çok ta elzem değil ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gideceğiniz yere haritada x sanırım way point yapın. sonra atı yola soktuktan sonra sonra sinematik kameraya geçin.at yolları takip ede ede gidiyor.ama başından kalkmayın.haytdutlar kelle avcıları,rakip çete üyeleri ile karşılaşma olabiliyor.

Tuşlardan running i toggle to run yapın. böylece koşmak için xe basılı tutmak yerine bir kere basınca koşacak bir daha basınca yürüyecek.
    deadzone sıfır yapıp.sensitivyleri fulle alıp, aim accelrationu tamamen kapadım.4te 1 de tutalabilir.
    aim assist foot 1 de mount yarıda tutabilirsiniz.
    böylece hedefleme mıknatıs gibi yapışmıyor adamlara,yakınına gidiyor ama hala siz kontrol edebiliyronuz.headshot için....
    silahtan çok mermi önemli bence.express bullet veya explosive satın alın bol bol.hangi silahta olsa alıyor aşağı...avları ok ile yapın,silahla fazla hasar görüyorlar genelde...
    at ile giderken xe basılı tutursanız ağaç v.b. engellerden kendi kaçınıyor,uçurumun kenarında duruyor felan...

• BoltAction kullanıcısına yanıt
    recep.34 kullanıcısına yanıt
    İkinize de cok tesekkur ederim cok sag olun cevaplariniz icin.. Bir de Bounty 60 dolar odemem var onu yapiyim mi kalsin bi onemi yok mu peki ?

Ayrica bu kadar oyunda dil secenegi varken Turkce’yi yine gorememek hayal kirikligi..

babdit 7 yi nasıl kolay yolsan hallederiz hocam 50$ soygun istiyor milletin üzerinden 1$ bile çıkmıyor:D
    trene binip trendekileri soymak mantıklı mı
  • joof kullanıcısına yanıt
    Saint Denis'in üst kısımlarında zenginler var, onları soyun en az 3-4 dolar çıkıyor.
    peki hiç ölmeden mi 50 dolar soymalıyım?
    edit: tamam ölünce sıfırlanmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 21 Kasım 2018; 23:38:21 >
  • John un ata binerken sürekli one more time demesinin bir, esprisi var mı? Dutch sürekli söylediği için ona gönderme veya ti ye alma gibi bir durum mu var orada.

• bounty artınca olmadık yerlerde kelle avcıları çıkabiliyor.npcler sataşıyor olmadık mvzu çıkıyor.sebest takılırken kalabilir ama göreve gideceğiniz zaman ödeyin.
    kasabalarda pek silahlı çatışma akıl işi değil,eğlencesine saveden sonra yapılır ama kasaba suçlarında
    sessiz gizlice yakalnmadan yapmaya çalışmak daha zevkli bence.bıçakla veya silahla olacaksa kasablardan iyice uzakta pusuya yatıyorum, hallediyorum.silah sesi duyunca kasabadan bakmaya geliyorlar.cesetleri göle felan atıyorum bulmasınlar diye.battlefield gibi oynamak yerine bence böyle daha zevkli...

ayrıca başta ödül varken ödül avcılığı yapılmıyor, fencelerede satış olmuyor demişler nette ama geçen gün sattım başımda baounty varken.yerinde yoktu önceden sonra bir suç daha işledim mevcut param bountyi geçince daha ödememiş olmama rağmen geldi adam ama bununla . mı ilgisi var yoksa rastlantı mı anlayamadaım.

başlarda bounty ve kötü gezmek pek iyi değil bence yakındaki ksabalarda çok işiniz oluyor.herkes sözvüyor size felan tercih meselesi.sonradan çaılan kampa uzak şehir eylaetlerde suça gidiyorum genelde.

• recep.34 kullanıcısına yanıt
    Zaten 80-90 dolarim var 60’ini bountye vericem simdi.. Yine cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz ben de anlam veremiyordum bu olaya ayrintili cevabiniz cok yararli oldu, sag olun..

• arkadaşlar yardıma ihtiyacım var oyunda aim asist kullanıyorum ama hala adamları vuramıyorum tamam kolaycılık olacak ancak hedefi yakalayan en iyi ayarlar hangileri ? ben biraz deneme yaptım ama malesef hala hedef alırken adamın üzerine değil sağa ya da soluna gidiyor ve ben adamı bulana kadar adam beni delik deşik ediyor ayarlar konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden cok teşekkür ederim.
  • Ve trailerdeki o efsane sahne....

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

Edit: GIF kabul etmiyormuş cimri DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 22 Kasım 2018; 0:58:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biri Allah aşkına poker oynamayı öğretebilir mi ? Oyundaki tipler pek yararlı değil, bilen biri anlatabilir mi lütfen :)

Yada güzel türkçe veya ingilizce mümkünse türkçe içerik var mı ?
  • Beyler rd2 oynayıp özellikle town'larda ciddi fps düşüşü yaşayan var mı? Cihazım ps4 slim.Acil yardım edebilir misiniz
  • Beyler legendary hayvanlar kelle avcıları gelince kendiliğinden ölüyorlar ve haritada hayvanın üzerinde çarpı işareti çıkıyor . Oyunda Kötü olmanın faydaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 22 Kasım 2018; 1:33:35 >

• Cheng Teohyoutube
    Capturing The Prostitute Then Saving Her From A Hanging In Valentine - Red Dead Redemption 2
    https://youtu.be/xBiAZo-W2z4

Beyler bu olayı yaşayan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 22 Kasım 2018; 1:37:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Ve trailerdeki o efsane sahne....

Edit: GIF kabul etmiyormuş cimri DH
    Hikaye ile ilgili spoiler var mı ? Meraktan çatlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 686687688689690
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.