Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fast travel kullanabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Zaten baştan beri yaptığı iii doğru bulmuyordu iyice kazancının haksız olduğuna kanaat getiriyor daha doğrusu haksız değil de kendi görüşlerine ters bi yöntem. Ki kendisi zorluk olursa zor kullanıp almasını istiyordu arthurdan

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Yiyor tabiki ama açlıkta çıktığını görmedim iki işaret var kirliyse fırça ürkmüşse ünlem çıkar. Eğer kaçırdıysan optionsta player bölümünde ata gelince görünüyor Zaten nedeninin ne olduğu

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Yok olmuyorlar onların da kendince işleri oluyor yani sabit beklemiyorlar kampta ve ya görev veriyorsa uygun olmayan saatte gidersen bulamıyorsun. Buglar var ama can sıkıcı bana da denk gelmedi. Sadece ni defa dutch ın atı takıldı 360 dönüp duruyodu dinamit attım başka çare bulamayıp :D tekrar oynadığımda sorunsuz geçti

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Yok olmuyorlar onların da kendince işleri oluyor yani sabit beklemiyorlar kampta ve ya görev veriyorsa uygun olmayan saatte gidersen bulamıyorsun. Buglar var ama can sıkıcı bana da denk gelmedi. Sadece ni defa dutch ın atı takıldı 360 dönüp duruyodu dinamit attım başka çare bulamayıp :D tekrar oynadığımda sorunsuz geçti

• alligator snapping turtle clean kill yapmak için small bow kullnın diyor..alıyorum elime oku...hayvan zaten yavaş...dead eye e geçiyorum..kafasındaki kırmızı noktaya tek atıyorum...3 yıldızlık hayvan tek yıldıza düşüyor...nerdeyse 10 tane denedim hepsinde de aynı oldu...

youtube da birisi..small değil poison arrow deneyin demiş..denedim oldu...ama oyunda small arrow kullanın diyor...gerçekten enteresan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesemre -- 18 Kasım 2018; 6:8:52 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Elbette ekleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son olarak dün gece chapter 4 de bir görevden sonra oyundan çıktım sabah oyunu açayım dedim yükleme ekranından ileri gitmiyor oyuna girmiyor ne yapabilirm saatlerimi ayırdım oyuna gireniyorum yarın saattir yükleme ekranında girmiyor save dosyalarına baktım yerli yerinde son auto saveler kendim save almamıştım uzun zamandır.

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Öyle birkaç tane hayvan var mesela Peccary domuzu içinde Repeater kullanın diyor fakat Rifle kullanmak gerekiyor.
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    Dinazor dreamchatcher, kayalar ve sigarayı topladım aradan günler geçti sigara görevine dönüş oldu geçmiş oldum. Ama diğerleri bekliyor öyle log update kafasına göre oluyor.

• KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    ya bırak hocam bunlar birçok oyunda var görmemiş gibi davranmayın aç horizon dlc si wild frozen oyna allaallah ya

• Wildlife art gorevinde kafayi yemek uzereyim. Yapan eden var mi , hayvanlari bulmanin kolay bir yolu falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 18 Kasım 2018; 11:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Rockstar neden altyazili Türkçe çıkarmadı bu oyunu bilen varmıdır?
    yeryüzünde türkçe konuşan kaç milyon insan var sayıyı göndermek lazım rockstar'a türkçe az konuşulan bir dil değil

• joof kullanıcısına yanıt
    Doldurulacak hayvanları perfect kondisyonda toplayıp postalama görevi ise. Benim son mektup kaldı. Hatta 3 ü bitirdiğimde 4 te istediği hayvanların yarısından fazlasını toplamıştım. Ben hemen hemen bütün kuşları hani şu kurt gibi yaşayan adamın bağrasının önünde ki taşların üzerinde buldum. En az on kere kamp yapmışımdır sabahları oluyor kuşlar. Smunk , yarasa, West frog falan da çıktı gece topladım hepsini. Video olmadan bulamam dersen Video var bir tane de buradan faydalanabilirsin.

Perfect konsiyon kuş gördüğünüzde vurup yanınıza alın bir sonraki listede varsa direk yakalamış oluyorsunuz. Ben kuş avlamaya başlamıştım sonra bu görev geldi elime , bu sayede hep önden önden gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 18 Kasım 2018; 11:26:43 >

Bugün başlayacağım ona internette vardı videolar ama birebir aynı yerde olmuyor. O bölgeyi gelip kamp yapa bulmak zorundayız.

Konuya hayvanlar bölümünü ekleyeceğim, orada hayvanların yerini gösteren video serisi de bulunacak ama şimdi hangi hayvana ihtiyacınız varsa söyleyin videosunu atayım, bazı hayvanları bulmak uzun sürüyor, video izlemek gerekebiliyor.
  • AIchera kullanıcısına yanıt
    Küçük kuşların değeri perfect olmasa da sorun olmuyor, Small Game ile vurunca her türlü perfect kondisyonda geliyor hayvan.
  • Spoiler a girmez sanirim saint denisde adammin teki zengin olmak istermisin falan dedi 50 dolar kitap satti bende bir seyi kacirmiyim diye herseyi aliyorum bir ise yariyor mu kitap

• 3. Asamadayim. Chipmunk ariyorum bir suru video izledim . Videolarda izledigim yerlerde cikmiyorlar , gunun farkli saatlerini mi denemek gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.