Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabiki hocam zaten oyunu bitirdikten sonra kupa kasın.

Cowboy Builder oyun bitirince kendi aciliyor hocam bisey yapmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RageofTurk -- 18 Kasım 2018; 0:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

sadie bug una denk geldim sanırım bulamıyorum kampta mızıka yı vermek için 4.chapter da vericez artık
    öyle oldugu zaman uyu hocam sabah dene akşam dene öğlen dene çıkıyor kapta olmayan karakter piyasaya ben öyle yapıyordum hep
    Allah razı olsun kardeş ellerine sağlık anlamadığım bir sürü şey var

mesela bu micah ajan miltona mı calısıyor dutch neden birde bize yamuk yaptı hemen okuyayım.
    emeğine sağlik hocam

• Bu bölümü geçemiyorum diyemeceğim bölüme giremiyorum.Direk tarıyorlar.Nasıl geçeceğim ? Tren vagonu var 2 tane bölüm yan yana

• Oyunu platinlemekten vazgecicem galiba ya o kadar da emek verdim bir yandan ,bilemiyorum .

Wildlife art gorevi bıktırdi 3 saattir bir chipmunk bulamadim . Defalarca video izledim yok arkads cikmiyor ortaya lanet hayvan

Emeğine yüreğine sağlık kardeşim ❤️👍

• joof kullanıcısına yanıt
    av olaylari zor zaten hocam. bende ara verdim biraz bf5 oyniyacam rdr2 online çıkana kadar

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Yani hayvani bulsam avlicam da yok piyasada cikmiyor

• hocam ben şeyi anlamadım yahu kampa döndüğümüzde hani bir tefeci yaşlı adam vardı onu kovduk kamptan para verip neden yaptık onu ? artur vicdan falan mı yaptı zor durumda hasta insanlardan para aldırıyorsun bana diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 18 Kasım 2018; 1:7:17 >
  • Beyler oyunda güneşi gören var mı? Güneşi sırf ışıktan ibaret yapmışlar.. Rdr 1 'e bakın , The witcher 3 'e bakın güneş ne kadar gerçekçi görünüyor.. Ama bu oyunda güneş hep bulutların arkasında ve net olarak görünmüyor..Sadece beyaz bir ışık olarak görünüyor.. Photoshop'dan ışık efekti uygulamış gibiler.

Yok arkadaş!.. Ben bu oyundan beklentilerimi alamadım. Bir çok konuda eksiği var ve güncellemelerle düzelteceklerini sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 18 Kasım 2018; 1:9:12 >
    Ellerine sağlık, yüreğine sağlık

• Keçi, öküz, inek gibi hayvanlar doğada yok mu arkadaşlar?

Hep çiftliklerde var, gece gidip okla avlasam bile onur seviyem düşüyor sinir oluyorum.

• Herkese hayirli geceler

Arkadaslar bir istirhamim olacak.Gozunuzu seveyim şu duello nasil yapilir biri ayrintili yazsin.youtubedan felan izliyorum izliyorum hic bir sey anlamiyorum

bir püf noktasi var ama ben cozemedim.r2 ye yavas basma kismini anladim.

bir yuvarlak var doluyor ee dolunca adam bizi öldürüyor.dolmadan erken basincada yine olmuyor

nedir bunun püf noktasivarmi yardimci olacak biri

• fatihkosovalı kullanıcısına yanıt
    Bende tam anlamadım ama anladığım kadarıyla, R2 ye yavaşça bastıktan sonra dead eye moduna girdiğinde R2 ye karşıdaki adam seni vurmadan hızlı davranıp, bir anda hızlıca R2 tuşuna abanıp silahı çekip adamı öldürmen gerek 👍 Ben böyle yapıyorum. Benim anladığım kadarıyla böyle

Sizin içinde bir mahsuru yoksa konuya eklemek isterim, böylesine güzel bir emeğin diğer mesajlar arasında kaybolması hiç hoş olmaz.
  • fatihkosovalı kullanıcısına yanıt
    Düello anında R2 yavaşca basılı tutmaya devam et o bar tam dolum alında tetiğe tekrar bas o anda daha iyi kafaya veya elle nişan almanı sağlar olay bundan ibaret.

Düello anında olası tetiğe hızlı bir basma yaparsan hemen ateş etme moduna girer. Amaç zaten o R2 barını doldurmak zorunlu mu hayır ama bazı q. bazlı kapışmalarda çok işini görür..
  • emeğine sağlık melkor...5 yıldır xbox da oynadığım her senaryo bazlı oyun için ps forumlarında melkor check gibi arkadaşlardan istifade ediyorum..

yalnız ben senaryoyu 5. chapter a kadar okudum...henüz 5 e geçmedim bile...aralarda kaybolmasın mesaj..lütfen ana konuya ekleyelim spoiler içinde...
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Yoklar sadece domuz var o da yaban domuzu zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.