Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
279
Favori
479.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Red Dead Redemption 2 - Strange Statues Location & Solution - Easy $1500 (RDR2)
    https://www.youtube.com/watch?v=bJhI17hnlfE

1500 Dolar kazanma videosu, Valentine'dan 10 dakikada yaparsınız.

• chapter 3 e gecis super diodu herkez ama ben gectim bisey olmadi oyle dramatik fln degildi

elini yuzunu yikayarak basladi derede

bisey mi kacirdim ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi konuyu bana devretmek isterse konuyla ilgilenebilirim, sevdiğim oyunlar hakkında detaylı içerik hazırlamayı bir hobi olarak görüyorum, oynayan arkadaşlara yardımcı olurum.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Stamina için Aged Pirate Rum içmeniz lazım, sağlık içinde Ginseng Elixir içmeniz lazım. Oyunun dünyasında ikisinden de baya bulunuyor ıssız yapıları araştırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Valerian Root ile de Dead Eye barını geliştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

adam oynarken çeviri yapmaya çalışıyor.. oyuncu adam çevirmen değil.. düzgün çeviremiyor ,çevirene kadar cümleye cevap geliyor , ne oldu türkçe oldu .. böyle iş olmaz.. 30dk lık video yu 3 saatte çeviriyorum.. malasef düzgün olsun diye.. benim de farkım bu kimsenin üstüne bastıgım yok.. nasıl basıyım adamlar 10binden 50bin e kadar izleniyor.. ben burda büyüme çabası veriyorum.. niye alındınız merak ettim

Alıntıları Göster
    Kendi üstüme alınacak bir konu değil, çünkü ben yayın yapmıyorum, ya da onları şahsen tanımıyorum.
    Bu konuyu okurken sürekli aynı üslupla değindiğin ve mesaj attığın için kendi görüşümü belirttim. Boşver onlar öyle yapsın, sen böyle yap. Ve mesajmın başında takdir ediyorum ve takip ederek izliyorum seni dedim.

Seninde alınmana gerek yok. Sadece bir abi tavsiyesi diyelim ok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

https://www.youtube.com/watch?v=bJhI17hnlfE

1500 Dolar kazanma videosu, Valentine'dan 10 dakikada yaparsınız.
    Süpersin tşkler.
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yararlı bir paylaşım teşekkür ederim. O aldığı gold küplerden 1 tane var bende bunlarıda topladıktan sonra gidip okutacağım bir mekan varmı yoksa direk parayamı dönüşüyor?

• Selamlar, bnde oyunu almayi dusunuyorumda 370 tlye cdli hic oyun almadim ps4 te yeniyim zaten cdli alsam sorun olurmu bazilari bluray okuyucu omru biter. Cok ses cikartir flan demisler arastirdim. Brde oyun bittikten sonra yapacak neler var mesela yani sizin deneyimlerinize gore istedigin eve gir bak harita araştır define avla, avcılık yap, masa oyunlari domini vs oyna, kelle avcılığı yap

Gerçi haritada atinla dolaşmak bile zevkli gelir tabi yapılacak icraat yoksa sıkılabilir insan , bunlarin bir sınırı varmi acaba yani atıyorum 11 tane kelle avciligi yapiyorsun sonra bitiyormu en cok bunu merak ediyorum.

Ps4 slim 1 tb de oynayacağım oyunu CD li olarak

• Görev gereği atımız devamlı değişiyor elimizdeki atı kaybetmemek için ne yapmamız lazım bilen bi arkadaş yazabilirmi.

• FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    Atınızla aranızdaki bağı kuvvetlendirmeniz lazım bu sayede daha uzaktan çağırabiliyorsunuz fakat bunun da bir sınırı var. At uzaktaysa yanına Hızlı Seyehat veya başka bir atla gitmeniz lazım. Tabii bunlarla uğraşmak istemeyebilirsiniz bu yüzden oyunda kayıt alıp aldığınız kaydı yüklemeyi deneyin, ben bunu ne zaman yapsam at direk yanımda oluyordu.
  • cihat.1907 kullanıcısına yanıt
    Çalıntı malları Fence diye bir herif alıyordu ama bu altın sonuçta satış yapabildiğin yerlere direkt olarak satabilirsin sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

beyler , rdr 2 yi türkçeye çevirip, altyazı koydum.. yorum yok , kimsenin çirkin suratını görmek zorunda değilsiniz.. kimse mütercim tercüman değil.. aptal salak konuşma çevirileri işinize yaramaz.. altyazı koydum tertemiz ve profesyonel. 3 bölüm yayınladım gerisi geliyor.. bi bakın lütfen

https://www.youtube.com/watch?v=YvdpNoHvKGQ
    Hocam youtube attığınız videoların kapak fotoğrafına kaçıncı bölüm olduğunu yazarsanız daha güzel olur basarilarinizin devamini dilerim teşekkürler

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam teşekkürker peki atımla aram iyi ve at arap atı ve hızlı gözüm gibi bakıyorum hikaye görevlerinde atı değiştirmek zorunda kalıyorum o zaman

Kendi atım kaybolurmu birden fazla ata sahip olabiliyormuyuz.

• Cd yerine digital al daha iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

Hocam youtube attığınız videoların kapak fotoğrafına kaçıncı bölüm olduğunu yazarsanız daha güzel olur basarilarinizin devamini dilerim teşekkürler

Alıntıları Göster
    doğru söylüyorsunda pek anlamıyorum pc den.. ps4 ten direk yüklüyorum
    Kullandığınız at dışında 3 ata daha sahip olabilirsiniz. Başka bir atı ehlileştirmek ve kullandığınız atı elinizde tutmak istiyorsanız ilk önce Stable'a gitmeli ve kullandığınız atınızı sizin için ayrılan 3 alandan birine koymanız lazım. Sonrasında kafanız rahat olabilir, Stable'daki hayvanlara bir şey olmuyor.

Ana atınız kaybolmuyor eğer ölüm canlandırmazsanız. Az önce bende arap atını aldım eyeri taktım ve diğer atımı stable'da bağladım. Kamp'ta atlar için upgrade yapınca direkt olarak stableda bekleyen atlarınızı çağırabiliyorsunuz. Toplam 4 tane ata sahip olabiliyorsunuz sanırım.

------------------------

Susan'dı galiba kadının adı cebimde 2bin dolar para varken geldi azarlardı kamp için para vermeyi bırakmışsın diye
  • Merhaba , sanırım ikinci bölümdeyim. Haritada sarı görevlerin hepsini tamamladım. Arada sağa sola da gittim mesela Hintliden parasını verip harita aldım. Sadece blackwater da bir adam kaldı sarı ve gidip görev alamıyorum.Oraya gitmeye çalıştığımda peşime 6 7 kişi takılıp öldürüyor. Nasıl gidelibilirim o göreve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 29 Ekim 2018; 11:24:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Hocam bu konu da zaman içerisinde dolacağını düşünüyorum. Özellikle craft sistemi, çete sistemi, hepsi oturacaktır. İlk geceden bir hayli bilgiler eklemeye çalıştım rehber niteliğinde.
    Karmaşık gelen bir çok bilgi bu konu içerisinde yer bulacaktır. Zorlandığım ve bilmediğim yerlerde yabancı kaynaklara bakacağım. https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-2-rehber-yardimlasma-konusu--135591559?

Alıntıları Göster
    inşallah hocam

bu oyuna şart yani bir rehber çok fazla soru işareti oluşuyor insanlarda

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Devretmese bile ilk sayfaya eklenmeli
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.