Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.948
Cevap
277
Favori
475.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

Şimdiki çocuklar o günleri bilmiyor biz akşama kadar eve girmezdik şimdi yarım saat çocuğu sokağa bırak kaçırıyorlar
    Valla o zamanda İnternet, Konsol, PC olsaydı kimse sokağa çıkmazdı. O zaman bile paramız olsa direk atari salonuna gidip KoF senin Haggar benim oynuyorduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyilmazti

Special Edition'daki banka soygunu görevi kafamı karıştırdı arkadaşlar. Standart Edition eksik mi oluyor şimdi ?

Standart Edition

• Savaş Atı • Kaçak Hayatta Kalma Kiti • Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için Nakit Bonusu • GTA Online'da harcayabileceğin 500.000 GTA Doları bonus.

Special Edition

• Savaş Atı • Kaçak Hayatta Kalma Kiti • Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için Nakit Bonusu • GTA Online'da harcayabileceğin 1.000.000 GTA Doları bonus.
    Özel Hikaye Modu İçeriği: • Banka Soygunu Görevi ve Çete Sığınağı • Benekli Siyah At • Talisman ve Medallion Oyun Bonusları • Oyun Takviyeleri, Nakit Bonusları ve İndirimler • Nuevo Paraiso Silahşör Kıyafeti Artı, Hikaye Modundaki tüm silahlara erişim.

Ultimate Edition

• Savaş Atı • Kaçak Hayatta Kalma Kiti • Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için Nakit Bonusu • GTA Online'da harcayabileceğin 2.000.000 GTA Doları bonus. Özel Hikaye Modu İçeriği: • Banka Soygunu Görevi ve Çete Sığınağı • Benekli Siyah At • Talisman ve Medallion Oyun Bonusları • Oyun Takviyeleri, Nakit Bonusları ve İndirimler • Nuevo Paraiso Silahşör Kıyafeti Çevrimiçi içerik: • Bonus Kıyafetler • Rütbe Bonusları • Koyu Kestane At • Hayatta Kalma Kampı Temasına bedava erişim Artı, Hikaye Modu ve çevrimiçi moddaki tüm silahlara erişim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun GOTY olacak o yüzden dolar 100 de olsa mecbur verip alıcaz..

Grup çete olayı online coop olursa tadından yenmez sabahlarız

Balık tutma ve avcılık eklenmiş ( poker nal atma bıçak challangelarıda olursa süper olur)

Atların hareketleri fiziği hoşuma gitti.

Bar'da kavga edip duelloya çağırma olacak sanırım

Atlar araba gibi olacak inventory'imzde sığmayan şeyleri oraya koyup alabileceğiz..

Atı iple dolaştırmak çok güzel gözüküyor

Coop online RDR1'DEN 1-2 tık gelişmiş ayrıntılı olursa varyaaaaa

Aylarca sabahlarız bu oyunda

Rdr1deki gibi zombi modları fln gelirsede güzel olur

• Bu ultimate ve special sürümde verilen bonuslar, oynadıkça elde edilebilen ayrıcalıklar mıdır? Yoksa mecburen almalı mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

pc ye gelirse kaç lira olduğu önemli değil paraya kıyılır
    PC'ye gelseydi önce 2010'da çıkan RDR gelirdi o yüzden bunu şuan gündeme getirmek tartışmak yersiz ve gereksiz anca hayal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

Bu ultimate ve special sürümde verilen bonuslar, oynadıkça elde edilebilen ayrıcalıklar mıdır? Yoksa mecburen almalı mıyız?
    Belki bikaçtane silah o sürüme özeldir ondan geriye kalan kamp çadır sığınak at ve diğer özellikler oyunda kazanılabilecek şeyler.

Ama oyuna 2-0 önde başlamak iyidir herzaman

O yüzden Ben special ile standart sürüm arasında kaldım ultimate gereksiz
  • Standart alın geçin derim

• Dolar 6 TL... Johnny Lesh'in değeri bile bu kadar hızlı yükselmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

Bu ultimate ve special sürümde verilen bonuslar, oynadıkça elde edilebilen ayrıcalıklar mıdır? Yoksa mecburen almalı mıyız?

Oynadıkça elde edemezsin bu sürümlere özel içerik onlar. Ama almak zorunda da değilsin ben şahsen fazladan at ve silah ve 2 single görev için o kadar para vermem standart sürümü ön sipariş geçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrbyn11

PC'ye gelseydi önce 2010'da çıkan RDR gelirdi o yüzden bunu şuan gündeme getirmek tartışmak yersiz ve gereksiz anca hayal

Alıntıları Göster
    o ilk oyun geçerliydi şimdi pc de de büyük bir oyuncu kitlesi bekliyor oyunu, rockstar kendi bacağına sıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

o ilk oyun geçerliydi şimdi pc de de büyük bir oyuncu kitlesi bekliyor oyunu, rockstar kendi bacağına sıkmaz

Alıntıları Göster
    Pc ye gelmeyecek olması kendi bacağına sıkacak olması anlamına gelmediği için problem yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu önsiparis verip alanları anliyorum da , bu başkasına da oyunu aldirayim çabası nedir Yahu ?

Kimse gerizekali degil ki oyun çıktıktan sonra fazla para versin....imkanı olan insanı tenkit etmeye gerek yok o zaten alıyor. ..İmkani olmayan da mecbur bekleyecek yapacak birsey yok

Rdr 2 ye indirim olmaz 1 sene beklersiniz diyenleri ocak ayında burada görmek istiyorum...Gta 5 oyunuyla kiyaslama yapiyorsunuz yanılıyorsunuz....Ps4 in son zamanlari artik...gta5 ps4 ün ilk göz ağrısı sayılır. ..indirim görmemesi cok doğal. ..Ocak ve ocaktan sonra ps5 haberleri daha ayyuka çıkacak. .Daha fazla indirim olacak göreceksiniz. ..Dövizin çıkması oyunu hemen alacak kısıma daha çok etki edecek . ..Fakat oyunu sonradan alacak kesimi kesinlikle etkilemez..Etkilese de bu denli fiyat politikasi olmaz.Gow 149, gta 5 50 , doom 29, pes 2018 30 lira gibi fiyatları görüyorsa emin olun yeni oyunlar 3..5 aya indirim görür. .

Ocak ayında Rdr2 ye indirim gelecek at fava bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 10 Ağustos 2018; 12:43:39 >

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    hocam tabiki indirim görecektir. fakat atladigibiz bir şey var şuan ülkrde yaşananlar normal deyil. ön siparişde 300lira olan oyun ciktikdan sonra 500e yakin bir rakam olacak bence. yani indirm görse bile ilk 3-4 indirm 300liradan daha pahali bir rakam olacakdir. öyle 100ler 200ler hayal hocam yakin zamnda. ayrica başka bir konuda indirimleri oyun firmalari yapar psn veya ps4un ömru ile bir alakasi yok. gta 5 ile karsilastirma doğrudur rockstar firmasi pek indirime gitmeyen ve cok sıkta oyun yapmayan bir firma. sizin spor oyunundan örnek vermeniz cok yanlis olmuş. zaten her sene yeniis cikan oyunlar tabiki fiyati dusecek. rdr2 hiç indirim görmez demk yanliş haklisiniz ama dediğiniz gibi ocak ayinda indirim gelir 400 lira gibi bir rakam olur fiyati

Senin ütopyanda 1 dolar 2 lira sanırım

Bi kaç hafta sonra TR psnde indirimler dahil kur güncellemesi geldi mi hatırlatırım bu mesajını..

• Ya şu fiyat tartışmaları bir bitsin artık oyun dünyasından az çok anlayan konsol piyasasını bilen rockstar oyunlarının kolay kolay düşmeyeceğini bilir önceki mesajlarda bahsettiğim gibi açın gta 5 in indirim durumlarına ne zaman ne kadara düştüğüne bakın başka söze gerek yok gerçekten oyunu oynayacak tayfa zaten çoktan aldı burda 5 tl zararla oyun oynamaya çalışanlar speedrun tarzında hikayeyi oynayıp zarar etmeyeyim diye bir an önce satmaya çalışan ''oyuncular'' kalabalık yapmasın.
  • Ne fiyat tartışmasıdır bu kadar anlamadım gitti, gidin tartışmanızı başka yerlerde yapın. Ülke gündemi alanı değil burası.

Parası olan alır, almayan bakar öyle.

Konu kapansın.
    Kimsenin aldırma çabası yok tr psn nin başındaki zat kendi söyledi kur yükselirse fiyat artar diye. Ben bu oyunu kesin alırım diyen adam alsın zaten çünkü 1 ay sonra almak istese sağlam zam gelir bu firma da kolay kolay indirim yapan bir firma değil. Sony nin oyunu olsa neyse indirim gelir diye beklenir. Arkadaşım fifa hastası 2 gün önce dedim alacaksan hemen al fifa 19 a zam gelir sonra standart paketi 500 e alma dedim bu adamı gaza getirme değil kesin alacak biliyorum 2014 den beri ön siparişle alıyor psn hesabı bende hepsini görüyorum zarar etmesin fazla para vermesin bu kurla 300tl bile hayal olacak 1 haftaya kalmaz tüm oyunlar artar. 1,2 aya dolar 3 tl olur diyorsan atalım fav a bekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Oyunu önsiparis verip alanları anliyorum da , bu başkasına da oyunu aldirayim çabası nedir Yahu ?

Kimse gerizekali degil ki oyun çıktıktan sonra fazla para versin....imkanı olan insanı tenkit etmeye gerek yok o zaten alıyor. ..İmkani olmayan da mecbur bekleyecek yapacak birsey yok

Rdr 2 ye indirim olmaz 1 sene beklersiniz diyenleri ocak ayında burada görmek istiyorum...Gta 5 oyunuyla kiyaslama yapiyorsunuz yanılıyorsunuz....Ps4 in son zamanlari artik...gta5 ps4 ün ilk göz ağrısı sayılır. ..indirim görmemesi cok doğal. ..Ocak ve ocaktan sonra ps5 haberleri daha ayyuka çıkacak. .Daha fazla indirim olacak göreceksiniz. ..Dövizin çıkması oyunu hemen alacak kısıma daha çok etki edecek . ..Fakat oyunu sonradan alacak kesimi kesinlikle etkilemez..Etkilese de bu denli fiyat politikasi olmaz.Gow 149, gta 5 50 , doom 29, pes 2018 30 lira gibi fiyatları görüyorsa emin olun yeni oyunlar 3..5 aya indirim görür. .

Oyunu alacak insan beğenen insan indirime fln bakmaz önsipariş yapar geçer.

Benim anladığım oyun fazla tatmin etmemiş seni bakarız ilerde indirime girerse alırım diyorsun.

Yada oyuna bayıldın ama fazla para vermek istemiyorsun gereksiz geliyor arada kaldın o yüzden isyan ediyorsun

Not: Doların kurun oyun piyasasının durumu belli gow türkçe dublaj ve sonynin bünyesinde olduğunu için indirime girdi erken ve önsipariş sürecinde.

RDRde bu saatten sonra anca fiyat yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrbyn11 -- 10 Ağustos 2018; 15:25:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Oyunu önsiparis verip alanları anliyorum da , bu başkasına da oyunu aldirayim çabası nedir Yahu ?

oyunu çıktığı gün oynamak isteyenler, daha fazla para vermek istemiyorsa şu an girip önsipariş yapmalı

rockstar'da hissem var evet, millete aldırmaya çalışıyorum

€ 6.99
    $ 6.10

• defected kullanıcısına yanıt
    Tolga geçmiş olsun kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.