< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
6 saatte 10. ranke geldim. Ufak tefek supply görevleri falan alıyorum. Dün de dört kişilik ekiple hikaye modlu görevleri tamamladık bir iki sefer ve keyifli de oldu. Aslında bir şekilde bizi yine açık dünyada özgür bırakan ancak online içerikleri de şart koşmayan, ekip toplansın diye dakikalarca oyuncu beklediğimiz bir sistem değil de görevleri yine hikaye modundaki gibi yapay zeka karakterler ile yapabileceğimiz bir oyun olsa keşke. Bu dediğim online mantığına ters biliyorum ancak ben zaten oyunları başka insanlarla muhatap olmamak istediğim için ikisinin ortası bir tasarım isterdim. Gta Online için epey yükselmiştim mesela işte para kazanacağım iş yeri açacağım falan diye ama onda da dakikalar süren matchmaking sistemi yüzünden kopmuştum. Bunda gene tek başına da bir şeyler yapılıyor en azından. 30 altın kasana kadar oynar mıyım emin değilim, araya başkaca oyunlar sokacağım ama en azından bu akşam bir üç dört saat daha ayırasım var. Grafikler ve atmosfer oynatıyor bir şekilde. Yalnız sizde de grafik kalitesi hikaye moduna kıyasla bir tık düşürülmüş değil mi? Daha fazla oyuncu çekebilmek için kısmışlar sanki. |
Ben konsol tarafında bayağı oynamıştım oyunun ilk çıktığı dönemler. Bayağı da keyif alıyordum tabi bir müddet sonra içerik eksikliğinden dolayı bırakmıştım. Red Dead Online tarafına ne yazık ki oyuna getirilmesi gereken içerikleri bile eklemediler. Oyuncuların büyük bölümü içerik eksikliğinden şikayetçi. Elbette bir GTA Online gibi dolu içerik ekleyemezlerdi belki ama Vahşi Batı dönemine uygun eklenebilir içerikleri bile eklemedi Rockstar Games ve biraz üvey evlat muamelesi gördü ne yazık ki. Bunlara rağmen keyifli oynanıyor tabi o ayrı. Daha sonradan PC tarafında da oynadım epey. Online tarafında ne yazık ki hile kullanan oyuncu çok denk geliyordu ve serbest dolaşırken bile rahatsız ediyorlardı o üzücü. |
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Son yorumumun üzerine 2 saat daha oynayıp toplam 8 saatte 12 level oldum. Tek başına da bir şeyler yapılabiliyor evet. Ben şuan araya Diablo girdiği için ara vermek zorunda kaldım ama geri dönüp bir süre daha düzenli oynamak istiyorum aklım orada kaldı çünkü. Başarımlar var ufak tefek onları yapacağım hem challenge olsun. Altının öneminin farkındayım hedefim altın kasıp bounty hunter görevlerini aktif etmek zaten. Şöyle bir 50 levela kadar falan kasmayı planlıyorum uzun vadede. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 3 Şubat 2025; 13:47:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Glitch mevzusuna girmem ama şu iki adımlı doğrulamayı yapalım madem havadan 10 altına hayır demem. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 3 Şubat 2025; 13:57:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
en yakın triple a single oyuna 20 milyon fark atmış, witcher dışında da bu klasmanda yaklaşan rakip yok feci bir dominasyon |
ilk çıktığında Ps4 Pro'da 260 saat gömmüştüm oyun platin yapamamıştım ama çok yaklaşmıştım %80-85 civarına gelmiştim. Sonra oyun içinde challange yapmaya başlamıştım. Sonra bir anda kestim oynamayı, oyun kaldı öyle ve US Psn'den almıştım o hesabı da kaybedince save mave uçtu gitti emek boşa gitti anlayacağınız. Oyunu komple kupalar/başarımlar ve oyun içi yapılcakları vs. yapmaya kalktığınızda inanılmaz zaman alıyor gerçekten. Şu güncel oyunları temizliyeyim efsaneye tekrar başlamayı düşünüyorum, hatta bu sefer Türkçe olmuş olur daha iyi olur. Oyunu %100 bitirenlere bir kaç sorum var Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 9 Şubat 2025; 1:3:33 > |
Dün aralıksız sekiz saat kadar oynayıp 20 altını kastım ve bouty hunter mesleğine geçiş yaptım. Şansıma indirim başlamış 30 altınlık paketi 20 altına aldım legendary bountyler de açık. 22 level oldum. Tahminimden çok daha fazla sardı oyun beni. Sanırım toplamda bir 25 saat kadar harcadım online tarafına. Her anından da keyif aldım şuana dek. Bundan sonra gene böyle aralıksız yardırmam ama pcde kalsın arada girip bir iki şey yapar çıkarım gündelik görev falan bakarım. Keşke senaryo bittiğinde geçiş yapsaydım direkt. Hardcore modları da epey keyifli kıran kırana geçiyor. Bütün modları bir denemek istiyorum. Oynayan var hala. Hile hurda da vardır illa ki ama denk geldiğimi bile anlamıyorum açıkçası. |
Başarım fullemek için oyunu kaç kere tekrar etmek gerekiyor? Ya da tek seferde bitirilebiliyorsa (70 gold hariç ve online başarımlar hariç) neye dikkat etmek gerekiyor? Yani kaçırılabilir başarımlar için özel olarak baktığınız bir yer var mı? |
CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 10 Şubat 2025; 17:14:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
|
Şöyle bir rehber var toplulukta kendim bakmadım ama Steam Topluluğunda oyunlar için başarım rehberleri bulunuyor.Buralardan bakabilirsiniz hocam. En kötü ihtimal hikaye başarımlarını belirleyip tek tek Google üzerinden aratarak da bulabilirsiniz. Steam Community :: Guide :: [TR] RDR2 %100 Başarım Rehberi (Hikaye + Online) https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2011830414 |
|