Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.309
Cevap
148
Favori
813.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Credits bölümü bittikten sonra çiftliğe geri döndüm. Ana görev falan yok sanırım, oyun bitti mi şimdi?🥺

Bir de şu dinamit nasıl atılıyor yazarsanız sevinirim. Oyun bitti, fırlatma tuşunu bulamadım🤠

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Random bir olay olabilir hocam bende tam anlayamadım
    Bende büyük balık tutma ile bilim adamının görevlerini yapamadım
    Yapmaya yardımcı arkadaş aradım bulamadım :)

Bilim adamı görevini yapamadım derken görev aktif mi olmadı yoksa görevi aldınız da yapamadınız mı?.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Görevi aldıysanız elinizdeki aletle yavaş yavaş gezin tepe kısmı alet hızlı hızlı yanıp sönecek sabitlendiği anda yıldırım düşecek cihaza. Bir kaç defa yapacaksınız o işlemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusibet

Arkadaşlar selam.

Credits bölümü bittikten sonra çiftliğe geri döndüm. Ana görev falan yok sanırım, oyun bitti mi şimdi?🥺

Bir de şu dinamit nasıl atılıyor yazarsanız sevinirim. Oyun bitti, fırlatma tuşunu bulamadım🤠

Oyun görevler açısından bitti ama bir kaç yan görev daha yapabilirsiniz. Şeriflerin oralarda ilanlar asılıyor gidip onları alırsanız kanundan kaçanları yakalayama gidebilirsiniz. Özel hayvan bölgeleri var oralara gidip bazı özel hayvanları avlayıp daha sonra haritanın 2 farklı noktasından birine gidip satabilirsiniz onların kürklerini. Harita da pati benzeri ikonlar göreceksiniz onlara gidip hayvan kürklerini satıp yeni kıyafetler yapabilirsiniz.

Bir de haritada hiç gitmediğiniz bir bölge var. Oraya gidebilirsiniz. Orada da bir kaç yan görev tarzı görevler oluyor. O bölge RDR1 ait bir bölge. RDR2 konmuş ama tekli oyuncu modunda orada yan görev ve ana görevler yok. Online mod düşünülerek konmuş o bölge ama tek oyuncu modunda da gidip gezebiliyor ve ufak çapta görevler yapabiliyorsunuz.

Oyunun görev havuzu çok geniş. Ana görev ve yan görevlerden ibaret değil. Haritada dolanırken ara sıra yollarda yürüyen birileri sizden yardım isteyebiliyor. Kimi tuzak kimi gerçekten yardıma ihtiyaç duymakta. Kimine yardım ederken yine çatışmaya girdiğiniz kısımlar olabiliyor.

Oyunu 3 defa bitirdim ilk 2 bitirişimde yapmadığım görevler olduğunu fark ediyorum bunda bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Ağustos 2021; 12:41:17 >

• Aylar sonra gireyim dedim online a, adamın oyundaki tek amacı beni öldürmek, alt +f4 attım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Goreve doğru giderken görev ortadan kayboluyor o bölgede kamp kuruyorum yinede geri gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim. Credits bölümünde ara sinematiklerde iki kişi araştırma yapıp çiftliğin önüne kadar geliyordu. Onunla ilgili bir durum yok demek ki. Rdr 1 senaryosuna gönderme yapıyor sanırım. 1. Oyunla ilgili hiç bilgim yoktu. videolardan izlemek lazım bazı şeylerin oturması için.

Dediğiniz gibi oyunda aksiyon çok ama ben Abigail'den fırça yerim diye artık bulaşmak istemiyorum. Oyunda bile bıktırmıştı dırdır, dırdır...😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusibet

Teşekkür ederim. Credits bölümünde ara sinematiklerde iki kişi araştırma yapıp çiftliğin önüne kadar geliyordu. Onunla ilgili bir durum yok demek ki. Rdr 1 senaryosuna gönderme yapıyor sanırım. 1. Oyunla ilgili hiç bilgim yoktu. videolardan izlemek lazım bazı şeylerin oturması için.

Dediğiniz gibi oyunda aksiyon çok ama ben Abigail'den fırça yerim diye artık bulaşmak istemiyorum. Oyunda bile bıktırmıştı dırdır, dırdır...😁

Abigail konusunda endişe etme çünkü oyun bittiği için artık tek tabancasın.

• Arkadaşlar şu verem hastalığından nasıl kurtarıyoruz karekteri ?

birde sistemim imzamda yer almakta.

bu tipbir monitor ve ekran kartı kullanan. ayarlarını paylaşabilirmi benimle.

• Duygulandırdın beni şimdi.

• Hiç bahsedildiğini görmedim ama oyunun en özel atlarından biri olan buell’ı bulmanızı öneririm arkadaşlar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsCawfeee

Duygulandırdın beni şimdi.

Geyik yapmayın belki kullanan var ise ayarlarını paylaşmasını istedim sadece.

• Hocam arkadaş sistem mesajınıza değil bi üstündeki mesaja ithafen yazmış onu :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış anladınız sistemle alakalı birşey söylemedim üstte arkadaşın dediği gibi. 

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Arkadaşlar şu verem hastalığından nasıl kurtarıyoruz karekteri ?

birde sistemim imzamda yer almakta.

bu tipbir monitor ve ekran kartı kullanan. ayarlarını paylaşabilirmi benimle.

Arkadaşlar şu verem hastalığından nasıl kurtarıyoruz karekteri ?

Cevap: Diğer arkadaş gibi bende duygulandım şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Ağustos 2021; 11:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Aşağıda bulabildiğim tüm solo yöntemlerini paylaştım. En başarılısı benim için 2 numara oldu. Bunlar için kullandığımız yer, online yaptıktan sonra oyun için L menüsü ile, online options, oradan en altta change appearance diyoruz, adamımız karşımıza gelince yöntemleri uygulayoruz, sonra bu ekrandan direk çıkınca kendimizi solo lobide buluyoruz, solo'dan atarsa bunu tekrarlayın.

1)Basit solo lobi yöntemi çalışıyor ama bir süre sonra normale dönüyor.

2) Windows güvenlik duvarından kural yaratma. Bu yöntem denediklerim içinde en verimlisi, uzun süre solo kalıyorsun, arada oyun session buluyor fakat bir süre sonra yine soloya atıyor.

Vampire Academyyoutube
    READ FIRST!!! This is a solo session making technique for Red Dead Online. To Make a Solo Session you have to block certain port while you are in game. Blocking port before lunching the game would not let you connect online. Here are the ports, UDP: 6672, 61455, 61456, 61457, 61458 Watch the video tutorial to successfully make a rule which will allow you to play solo online. Please Subscribe for more upcoming contents and like the video if it helped. Story Mode PlayList: https://www.youtube.com/playlist?list=PLhLWLWcKQ0b9PmMGiFXBz4Qs829wh2dRG Subscribe: https://www.youtube.com/c/VampireAcademyPC #red dead #howto #solosession #rdo #private Please Support Me by Hitting The Like Button and If You Like My Content Don't Forget To Subscribe.
    https://www.youtube.com/watch?v=VI6-z1tUa7g&ab_channel=VampireAcademy

3) Modlama yöntemi, çok basit ama ban durumu olabilir. Bunun özelliği editlediğiniz dosyaya bir kelime giriyorsun, arkadaşların da aynı kelimeyi girersen özel lobiniz oluyor. Bunu denemedim.

KAEFRyoutube
    Video which I learned this method from: https://youtu.be/a_lPsAj5irM "Legal Screen Skip" mod at Nexus Mods: nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/28 Just trying to help get the word out there.
    https://www.youtube.com/watch?v=6GnVdfV0WaI&ab_channel=KAEFR
    gamermanhyoutube
    Curious as to the easiest and best way to manage a solo lobby while playing Red Dead Redemption Online on PC? Look no further than this method here! Still functioning as of the Blood Money Update! Discord bby: https://discord.gg/EXpz6me 0:00-0:16 - Intro 0:17-0:48 - Download 0:49-1:13 - Install 1:14-1:35 - DISCLAIMER 1:36-3:22 - Guaranteeing Solo Lobbies 3:23-5:19 - Theory/Explanation 5:20-6:19 - Allow Friends to Join 6:20-6:27 - Outro Western Streets Link: https://incompetech.filmmusic.io/ License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
    https://www.youtube.com/watch?v=a_lPsAj5irM&ab_channel=gamermanh

4) Son yöntem network MTU değiştirme, normalde 1500 falan oluyor, bunu 800 yaparsanız direk solo lobi, konsolda genelde bu kullanılıyor. Bunu denedim pc'de işe yarıyor. Önemli bir nokta var, L ile girilen menüde, online kısmında "social matchmaking" off olmalı, yoksa yükleme ekranlarından sonra başka oyuncular ekleniyor. Ama fast travel vs. yaptığınız zaman bozulmuyor, en azından rahat rahat avlanırsınız vs. Bunu oyun içinden yapmak için, L ile girilen menüden online kısmından change character appareince yapın, o ekrandayken aşağıdaki komutlar ile mtu 800 yapın, sonra direk çıkın oradan, oyundan çıkmadan solo lobiye giriyor.

Mevcut durumu görme (buradan normal mtu'yu not alın):

netsh interface ipv4 show subinterface.

RDR2 Solo Lobby:

netsh interface ipv4 set subinterface “Yerel Ağ Bağlantısı” mtu=800 store=persistent

netsh interface ipv4 set subinterface “Ethernet” mtu=800 store=persistent (sadece bu yeterli olabilir)

Orjinale dönme:

netsh interface ipv4 set subinterface “Yerel Ağ Bağlantısı” mtu=1500(orjinal mtu değeriniz) store=persistent

netsh interface ipv4 set subinterface “Ethernet” mtu=1500(orjinal mtu değeriniz store=persistent

3 numaralı modlama yöntemini de test ettim, %100 solo lobi oluyor, asla başkası giremiyor (dosyaya şifre girdiğiniz sürece, böylece arkadaşlarınız da aynı şifreyi girerse arkadaşlarınız ve size özel bir lobi oluyor)

Bir seneden fazladır bu yöntemi kullananlar var, herhangi bir BAN durumu olmamış, tabii garantisi yok. Mod'un asıl amacı oyun açılırken ki gereksiz ekranları geçmek, yan etkisi ise solo lobi olayı :)

startup.meta dosyasını notepad ile açıp, son satırdan sonra istediğiniz şifreyi gireceksiniz. Kullanmadığınız zaman startup.meta dosyasının ismini değiştirin 1startup.meta falan yapın.

"Legal Screen Skip" mod

Nexus Mods: nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/28

• rockstar launcher açılmayan var mı ?

• borealatis kullanıcısına yanıt
    Bende dün açılmadı modem kapatıp açtım düzeldi hocam

• Online tarafta en iyi at hangisi arkadaşlar 250 dolarlık Arap atı iş görür mü
    Para kasmak baya zor geldi

• Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.