Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (679. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.362
Cevap
149
Favori
816.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar bir filmden alıntı olmalı. Oyun bu kadar gerçekçi değil.

• sorceress kullanıcısına yanıt

o yöne mi ters yöne mi? ben ters diye hatırlıyorum. balık yorulunca bırakıyor, çekmeye devam ediyoruz. sea of thieves mantığı ile aynı hemen hemen. tuşları değişik ve tutma var bir tek rdr2'de

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Aynı yöne

Evet bildiniz dün Hostiles adlı filmi izlerken ne oluyoruz dedim biran oyunda sandım kendimi filmdeki ses efektleri bile rdr2 ile aynı yürüme toprak çakıl ata binme vb. konuya birkaç ss atıp deneme yapayım dedim 2 like aldım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Ekim 2020; 16:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

Dostum imkanı yok oynamanın ne yazık ki. En fazla 5-10 fps alırsın en düşük ayarlarda.

Alıntıları Göster

Hocam Gta V için imkansız diyorlardı. 5 fps bile zor alırsın diyorlardı. 40 fps ile oynadım hep gta V'yi.

Tamam Gta V ile kıyaslanamaz red dead 2 ama işte umudu oluyor insanın. 15 fps'e razıyım.

Ekran kartım güncel sıfırdan da windows 8 kurdum sistem rahat çalışsın diye. Bakalım hayırlısı. Mesajınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 15 Ekim 2020; 17:14:13 >

Saolun hocam bu yöntemi de deneyeceğim o görevi en sonra bırakıp diğer görevleri yaptım
    Bu balık tutma görevi sadece bir kere oluyor değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere daha yan görev olarak var, efsanevi balık tutma, aşırı zordu benim için. Arkadaşın yazdıklarını efsanevi balık için kullanman işine yarayacaktır. Jackle olan görevde küçük balık olduğundan ben yazdığım şekilde kolayca tuttum hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ing olarak oynadığım için yan görev yapmadan sadece ana görev yaparak bitireceğim
    Ana görevdeki balık tutma işi küçük balıksa heralde zorlamaz gibi
    Bu arada kancaya peynir takıyor peynire gerçekten balık geliyor mu benim bildiğim fareler peyniri sever :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ne taktığımı hatırlamıyorum, yem tak dedi, ilk çıkanı taktım onunlada tuttum, ağzına kancayı geçirebilirsen peynirde yarıyordur, geçiremezsen başka yem seçeneği varsa onu denersin hocam

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    :) Johnny guitar yapayım ben o zaman

• Ben bitirmedim henüz, okul başlayınca Ağustos ayında dokunmadım 2 aydır ama özleniyor :)

• Son NVIDIA driverları ile birlikte Story modu Vulkanla yüklenince anında donan var mı ya? Oyunu oynayamıyorum. DX12'de de GPU'yu 80-85 civarında kullanıyor düşük FPS alıyorum. Eylül driverına dönmeden çözülmüyor sorun.

• Yaman şakacıymışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Forum donanım haber de bu tür konuların konuşulması yasak.

Alıntıları Göster

Ne zamandan beri?

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

Sizce crack ne zaman çıkar ?

Hiç belli olmaz belki 5 ay belki bir yıl.

Namus ahlak bekçisi olmuş bizim melekler yine. Adam crack sormuş aldığı cevaplara bak. Komedi.

• malum ortamlara düşsede oynasak

• Oyunu satın aldım ama ben bile heyecanla kırılmasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırılacak olsa 1 senedir kırılırdı sanırım.

• ugrpkr kullanıcısına yanıt

mortal kombat 542 gün sonra bugün kırıldı  

• kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt

Bi 6 ayı daha var o zaman. Vay be mk11 mi? Bayads para verdim hee gerçi online için satın almak şart.

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.