Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
824.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd kartlarıyla oynayanlae yeni güncellemeden sonra yorumlarınızı alabilir miyim? Ben gaming olarak ayarladım görüntü sanki komple değişti daha canlı gibi oldu güneş yansımasından tutta çimlere renklerine kadar sadece bi sahnede fırtına çıktı yağmur gibide ses var yerler çamur oldu tamamda yağmur yağmıyordu sanki acaba dedim ayarlar mı değişti onada baktım değişmemişti hepsi yüksek ayarda radeon ayarlardan standarta alıp tekrar denemeye yağmuru beklemeye fırsatım yoktu kapadım oyunu başına gelen var mı? Yada ayarı var mı lakin yeni görüntüler renkler filan daha çok canlı daha akıcı vs. değiştirmek istemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Amd kartlarıyla oynayanlae yeni güncellemeden sonra yorumlarınızı alabilir miyim? Ben gaming olarak ayarladım görüntü sanki komple değişti daha canlı gibi oldu güneş yansımasından tutta çimlere renklerine kadar sadece bi sahnede fırtına çıktı yağmur gibide ses var yerler çamur oldu tamamda yağmur yağmıyordu sanki acaba dedim ayarlar mı değişti onada baktım değişmemişti hepsi yüksek ayarda radeon ayarlardan standarta alıp tekrar denemeye yağmuru beklemeye fırsatım yoktu kapadım oyunu başına gelen var mı? Yada ayarı var mı lakin yeni görüntüler renkler filan daha çok canlı daha akıcı vs. değiştirmek istemedim
    bunlar hep placebo

oyun içinde hava durumları tüm grafiği değiştiriyor. kimi hava durumu berbat gösterirken kimi hava durumu bambaşka bir oyunmuş gibi gösteiryor

• İnternet bağlantısı olmadan girmeye çalıştığımda play yaptığımda tepki vermiyor internetsiz nasıl oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

bunlar hep placebo

oyun içinde hava durumları tüm grafiği değiştiriyor. kimi hava durumu berbat gösterirken kimi hava durumu bambaşka bir oyunmuş gibi gösteiryor

Alıntıları Göster
    Hava durumu aksine dahada güzel oldu görüntü olsun ışıklandırma gölgelendirme vs. ama sadece yağmurda yağmur yağdığı belli olmayacak kadar az gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Hava durumu aksine dahada güzel oldu görüntü olsun ışıklandırma gölgelendirme vs. ama sadece yağmurda yağmur yağdığı belli olmayacak kadar az gibiydi

Alıntıları Göster
    yok hocam oyunun yağmuru karı her şeyi çok dinamik

ben iki tane kıyaslama resmi için kırk takla attım. aynı saveyi yüklesen bile hava şartları değişiyor o derece güneşin bulundugu konuma göre bile ışıklandırma ve ambiyans çok değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

yok hocam oyunun yağmuru karı her şeyi çok dinamik

ben iki tane kıyaslama resmi için kırk takla attım. aynı saveyi yüklesen bile hava şartları değişiyor o derece güneşin bulundugu konuma göre bile ışıklandırma ve ambiyans çok değişiyor

Alıntıları Göster
    Anladım sizide demek istediğim olay o değil amd gpu nun yeni güncellemesinde gaming seçtim ayar kısmında standartı deneyemedim şimdilik ya yeni güncellemeden sonra yada gaming ayarından ötürü bilmiyorum zaten bidefa yağmura denk geldim ondada fırtına çıktı uçuşan yapraklar falanlar filanlar yağmur yağdığıda belli yerler ıslandı çamur oldu vs ama yağmur görüntüsü yoktu yağan yağmur yoktu o neden oldu çözemedim.

• Yarın RDO için büyük gün...
    Bakalım bakalım...
    Beklentim büyük...
  • Yeniada kullanıcısına yanıt
    büyük gün derken ?(Habersizliğimi bağışlayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy_Conway -- 12 Aralık 2019; 12:47:18 >
  • Atımı Kaybettim! Arkadaslar oyunda bir Ära haydutlar pesime takildi ve bas edemedim onlarla, öldüm. Yeniden doğduğumda benimmt atimin seine baska bir hat vardi. Tamamen zayif bir at. Onuda sattim baska alirim diye ama o da yoktu. Simdi atsiz ve elimde eğer ile dimdizlak kaldim haritanin ucra kosesinde. Ne yapabilirim? Parallel yok at yok. Yuruye yuruye gideyim kilometrelerce ama nereye?

• Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Yeni bir meslek geliyor ve bazı iddialara göre OUTLAW PASS geliyor.
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Online güncellemesi ile yeni meslek ve outlaw pass geliyor.(Kesin)
    Bir dedikoduya görede haritada bazı bölgeler kar ile kaplanacak...
  • Yeniada kullanıcısına yanıt
    GTA5 gibi olucak herhalde, yıl sonu gelince kar yağar her sene ve başından hiç kalkmam gta5 in.
    RDR2 kusura bakmasın GTA5in Online moduna kar yağması kadar güzel bir atmosfer yok. Arkadaşlarınız la kar topu oynamak bambaşka.. sokaklarda kaya kaya araba kullanmak süper birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacr88 -- 12 Aralık 2019; 13:27:15 >
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Motor kullan motor oyunda sen motorcu değilmisin
  • skywalkerhan kullanıcısına yanıt

Abi sen akşama oyuna gelde boşver sen ben atda kullanırım motorda :) Bu arada GTA5 de motosiklet fiziği çok kötü ve arabalardan daha yavaş. Gerçek hayatın tam tersine yani..
  • Nvidia güncelleme gelmiş deneyen oldu mu? şuan yapıyorum ama sorun çıkarırsa diye endişeliyim :D
  • qdry kullanıcısına yanıt
    daha güncelleme ile işim olmaz 2 versiyon eskiyi kullanıyorum siz bakın deneyin 50fps arttırmaz ise boşuna yüklemeyelim
  • Arkadaşlar oyuna son nvidia güncellemesinden sonra ne olduysa olmuş grafik ayarları alt üst olmuş oyuna girdiğim de herşey grafiksel olarak kötüleşmişti biraz ayarları değiştirip düzeltmeye çalışsamda maalesef halledemedim. Sizden ricam oyundaki en gerçekçi görüntüleri alabileceğim grafik ayarları nelerdir yani hangi ayarları açıp yükseltip hangilerini kapatacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.Sistemimde aşağıdaki gibidir

Not: Ryzen5 1600k-Gtx1070-16gb ram
  • serdoan kullanıcısına yanıt
    Bende güncelledim fakat bende hiçbir sorun yok video ayarları olarakda Buradaki gibi kullanıyorum ekran kartım 1070 benimde.Sabit 60 fps hiç sorun yok.
  • en sevdiğim sahnelerden biri şaha kalkan at

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Oyundaki bulanık görüntüden rahatsız olanlarınız varsa AMD'nin yeni sürücüsü ile birlikte ''Integer Scaling'' özelliği gelmiş. Her bir pikseli çoğaltarak görüntüde ekstra keskinlik sağlanıyormuş. AMD kullanıcıları kesinlikle denemeli faydası olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.