Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.400
Cevap
148
Favori
842.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: torkema61

Eğer FPS seviyor, online oynamaktan zevk alıyor ve sistemin kaldırıyorsa al. Hikayeleri bile güzel. 78 lira da iyi fiyat
    Bf5 olmadığı için bf1 oynuyorum hala bf5 tede osmanlıyı sıkıştırsalardı keşke bir yere osmanlı askeri olarak oynamak güzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
  • ban yeme ihtimali var mı ki? ne alaka yani

BF1 varsa 5 bana göre gereksiz. Battle Royale modu var bildiğim kadarıyla ama onu da sevemedim ben.
    Bf1 oynayan sayısı kalmamış denecek kadar az arada bi operasyon modu dolu oluyor dalıyorum hemen hala zevk alıyorum

Orijinalden alıntı: RoIF

ban yeme ihtimali var mı ki? ne alaka yani
    Vpn ile ucuza alıcam diye ban yiyeni çok duydum arkadaşlarımda vardı o yüzden dedim 3-5 fazla veririm sağlam alırım steam de daha düşük olcanı sanmam en son baktığımda 352 tl idi şuan 228 e gördüm en düşük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

Ban yeme olayi steamde var ama ben social dan alicam
    Diğerleri hakkında bilgim yok açıkcası ama risklidir diye düşünüyorum.

• Hangi moda girdiğimi hatırlamıyorum ama serverlar baya doluydu bf1'de. Siz bilirsiniz tabi bf5 olarak da server sayıları hakkında pek bilgim yok
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda adam.cevaplamış işte. Her girişte vpn gerekiyor mu dedin ona da ben cevap verdim zaten.

Ozetleyeyim tekrar;

Bu konudaki birçok kişi vpn ile aldı bende dahil. Bir sorun yaşayana denk gelmedik. Satın alma aşamasında ukrayna vpn ile rockstar hesabını açıyorsun. Ukrayna para biriminüzerinden satın alıyorsun. Sonra her girişte vpn falan istemiyor. Haa bu soylediğim rockstar luncher için. Arkadaşında yazdığını tekrarlayayım, steam ve epic için vpn olayı hakkında net bir çizgi yok. Ban olma ihtimali var diye kişisel görüşünü paylaşmış. Bende katılıyorum farklı konularda steamden özellikle vpn ile.alımlarda problem yaşayanların entrylerini hatırlıyorum. Vpn ile alacaksan rockstardan alman daha mantıklı gibi duruyor. Steam ya da epic için ise riske girmeye değmez. Zaten baya ucuzladı birçok yerde.

Hangi moda girdiğimi hatırlamıyorum ama serverlar baya doluydu bf1'de. Siz bilirsiniz tabi bf5 olarak da server sayıları hakkında pek bilgim yok
    Sunucu seçmeye girdiğiniz zaman hepsi boş neredeyse hızlı karşılaşma operasyonlarda filan doluluk oluyor sunucu seçmede öyle değil malesef.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeydim lakin pacific güncellemesinden sonra işler değişti, çok ciddi sayıda insan bf1'den bf5'e geçiş yaptı. BF1'in artık yatırım yapılmaya değer olduğunu düşünmüyorum. 2020 kasım-aralık ayına kadar yani yeni bf çıkana kadar bf5 tek alternatif bana göre.
  • Bugüne kadar rus key ya da vpn ile direkt storedan alanlar problem yaşamadı, buna dair tek bir yazı bile okumadım ne burada ne de yabancı forumlarda. Her hafta düzenli olarak soruluyor bu soru halbuki geçmiş sayfalarda defalarca cevaplandı.

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

Aynı düşüncedeydim lakin pacific güncellemesinden sonra işler değişti, çok ciddi sayıda insan bf1'den bf5'e geçiş yaptı. BF1'in artık yatırım yapılmaya değer olduğunu düşünmüyorum. 2020 kasım-aralık ayına kadar yani yeni bf çıkana kadar bf5 tek alternatif bana göre.
    Osmanlı yok diye almadım şahsen bf5 i mp de osmanlıyla oynayıp seslendirmeler özellikle insanı gaza getiren özellik.

• Queloon kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım vulkan kullanıyorsun, dx12'ye geçersen taa'nın bulaknılığı baya gidiyor. TAA dx12 ile baya başarılı, vulkan ile çok bulanık gözüküyor. Tabi dx12'ye geçince %10-12 fps kaybı olacak. Vulkanda 73 fps alırken dx12 ile ortalam 63 fps alıyorum ama görüntü harika oluyor.
    EVGA GTX 1080 Ti SC Black Edition || i7 6700k || MSI Gaming M5 || HyperX FURY 16 GB || Silverstone TD02-E || CX 600 || 850 EVO 500GB || WD 1TB || ASUS PB258Q 25 || AOC G2460PF || STRAFE Cherry MX Red || Corsair 760T
  • TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun o kadar sacma bir optimizasyona sahip ki vulkan ve dx12 arasinda bende maximum 3 fps degisiyor. Dx12 ile de baya test ettim taa bulanikligini ne yaptiysam gideremedim. Herkeste farkli sonuclar veriyor dx12-vulkan iliskisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queloon -- 28 Kasım 2019; 16:16:46 >
  • 4K-Ultra.....

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 28 Kasım 2019; 16:25:37 >

• 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.