Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.083
Cevap
153
Favori
788.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Her türlü ben o zaman Steam'i bekleyeceğim. Olmadı biraz envanter satar alırız oyunu. Multi ile pek işim olacağını sanmıyorum zaten hocam, GTA tarafına bile bulaşmamıştım. Ben biraz daha PVP kafasındayım, girer 1-2 maç atar çıkarım yani.
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Evet Rockstar Launcher, oyun şu anda sadece orada satışta zaten.
  • 5 Kasım gelsede şu sistem gereksinimlerini net şekilde görsek. Umarım üzmez de alıp doya doya oynarız.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    GTA'dan farklı bir online mod sunuyorlar, şimdilik 3 rol eklediler ileri de bu rolleri daha da özelleştirip çeşitlendireceklerini söylediler. Şu an için online daha olgunlaşma aşamasında, belli bir içerik var ama bir noktadan sonra sıkıyor yine. Single ise dopdolu, her şeyi yapmaya çalışırsanız en az 2 ayınızı alır bitirmek. Kesinlikle yavaş oynanması lazım oyunun özellikle her Chapter'ı dolu dolu geçirmek lazım, çok fazla içerik var oyunda.
  • Ben şunu anlamadım, ultimate ve special edition var sadece. Normal edition yok mu yahu onu alalım en ucuzundan. Yada normal versiyonu 5 kasımda mı çıkacak?
  • Ön sipariş süresi ne kadar sürer sizce? İndirimli fiyat daha doğrusu. 16-17sinde alıcam da, inş indirim bitmez
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    oyun çıkalı 1 sene oldu, hala online için: "olgunlaşma aşamasında" diyorsak ortada bir sorun vardır. güncellemeleri zamana yaymalarını anlıyorum ama artık çok da bir şey beklememek lazım. 1 sene içinde getirdikleri şeyleri düşünürsek; 2-3 sene boyunca en son gelen uzmanlaşmalar gibi modlar, basit şeyler getirecekler sanırım. oyunda zaten adam gibi grind yapmanı sağlayacak pve modu hiç yok, 13-14 tane uyduruk görev var... 1-2 defa yapar sıkılırsın.

    bir de tabii oyunun ekonomisi çok acımasız ve kullanıcıyı mağazadan para satın almaya yönlendiriyor. rsg burda açgözlülüğünden dolayı büyük hata yapıyor, halihazırda çok "oynananan" bir oyunda oyun içi para satarsın, gerçek para kazanırsın. ama bu şekilde oyunu oynatmadığın için az oynanan bir oyunda para kazanmaya çalışırsan elinde patlar.

    sonuç olarak; bu kadar müthiş bir hikaye moduna, böyle bir açık dünya'ya ve eldeki imkanlara bu yavan online modu yakışmıyor. bu saatten sonra da bu durumun çok değişeceğini sanmam... en baştan doğru-düzgün içerikle çıkaracaklardı ve bu kadar açgözlü bir şekilde oyun ekonomisini kurmayacaklardı. yaptıkları bu hata yüzünden oyunun satışları da kesildi, online'ını da yeterince oynayan yok... yazık ettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 10 Ekim 2019; 11:25:12 >




  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Adamlar ztn normal sürüm fiyatından satıyorlar special i

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afazi kullanıcısına yanıt
    Rockstar launcher kampanyası 22'ye kadarmış, zaten 23'ünde diğer platformlarda açılıyor ön siparişe ama oralarda, normal sürüm 299 olucak special 379, ultimate 440 lira.
  • herrfatih kullanıcısına yanıt
    Standart sürümü %25-30 indirimli Steam gift olarak forumda satanlardan alırız, sorun değil.
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bu dediğinize, orada durumu belirtmek için yazdım zaten. PS konusunda birçok defa eleştirdim oyunun online kısmını, Rockstar online'ı geliştirirken hem yavaş hem de çok açgözlü davranıyor. Bahar aylarından yazın çok büyük güncelleme gelecek diye insanları heyecanlandırdılar, koca bir yaz geçti, o güncelleme gelmedi ve Eylül ayına kadar beklettiler insanları. Oyun içi ekonomi zaten rezalet, roller gelince bir miktar para kazanabilmeye başladı insanlar fakat bu seferde oyunun ekonomisi altın kısmına daha çok ağırlık verdi. Online şu an için dolu olmasa da zamanla doldurulur bence çünkü açıklama yaptılar, DLC için bir planımız yok kendimizi artık tamamen online moda içerik sağlamaya verdik diye. Paranın asıl kaynağı o altın satışları olduğu için RDO'yu yüzüstü bırakmazlar diye düşünüyorum.
  • Sizce i5 8400 ve gtx 10603gb sistemle nasıl çalışır? 144hz monitörüm var 60+fps zor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    GTA'dan farklı bir online mod sunuyorlar, şimdilik 3 rol eklediler ileri de bu rolleri daha da özelleştirip çeşitlendireceklerini söylediler. Şu an için online daha olgunlaşma aşamasında, belli bir içerik var ama bir noktadan sonra sıkıyor yine. Single ise dopdolu, her şeyi yapmaya çalışırsanız en az 2 ayınızı alır bitirmek. Kesinlikle yavaş oynanması lazım oyunun özellikle her Chapter'ı dolu dolu geçirmek lazım, çok fazla içerik var oyunda.
    hikaye modunu oynamayacağım direk online girmeyi düşünüyorum Team shootout (Deathmatch) bu modu direk oynayabilirmiyim
  • Steam bunu yasakladı bir de üstüne para gitti hala bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online mod için karakter yaratıp giriş bölümünü tamamlarsan girebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    Online mod için karakter yaratıp giriş bölümünü tamamlarsan girebilirsin.
    o modlarda level önemlimi hocam yoksa herkes eşitmi
  • Oyunu daha önce konsolda oynamayanlar için hatırlatayım oyun bildiğiniz vahşi batı simülasyonu. Ağır ve gerçekçi bir oyun ayrıca açlık susuzluk gibi etkenler de oldukça önemli. Oyunu zaten gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri yapan da bu hissiyat.
  • Şu an ön sipariş taksitle alabileceğimiz yer var mı illa tek çekim mi alıcaz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer platformlarıda fiyat farklı olabilir mi ? Özellikle Gears 5 in steamdaki durumuna benzer.
  • Kaç TL olursa olsun alacağız, bu oyun herşeyi hak ediyor Cyberpunk 2077 gibi, pc versiyonu için yeni görseller patlaşılmış.
    https://www.merlininkazani.com/red-dead-redemption-2nin-pc-surumunden-ilk-gorseller-geldi-108729-oyungalerisi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.