Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 HK.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ram:16Gb Ekran Kartı:Toplamda 6GB paylaşımsız 3GB (amd Radeon HD 8970M+8650G)
    İşlemci:AMD A10 5750M 2.5-3.5GHz
    Bu özelliklerle orta ayarda red dead redemption2 oynanabilir mi? Witcher 3 ile red dead redemption2 minimum işlemcileri aynı. Witcher3 3te ultra ayarlarda 40fps civarı veriyor sadece büyük şehirlerde hızlı kosunca düşüyor biraz. Ark survival evolved yüksek ayarlarda aynı şekilde bir de hellbalde çok yukse ayarlarda 30 35 arası veriyor. Eğer acmazsa konsola alicam boşa para vermek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır hocam oynayamazsın malesef.
  • Selamlar.
    oyunun grafik motorunu kullanmassan directx11 seçip çözünürlüğü düşürürsen 30-50 arasında fps alırsın..
    GPU ve CPU 70 dereceyi geçmesin. Ekran kartı için 3d performans ayarı ve unpark cpu falan yaparsan belki sırıtır ama oynarsın. speedfan ile kontrol edersin... rdr 2 çok acayip ram istiyo :D
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Vulkan ile dx12 var dx11 nasıl seçecek ? Yanlış bilgi vermeyin öncelikle ekran kartınızın bu 2 api den birinin desteği var mı ona bakin.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    tam hatırlamıyorum ben vulkanda oynuyordum ama directx li seçenek vardı 12 yazacağıma 11 yazmışım özür dilerim :D
  • Directx 12 gözüküyor dxdiag da normal ayarda açsa yeter çok aman aman 60 FPS olsun falan gibi bir derdim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Referans
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.