Şimdi Ara

RED DEAD redemption 1080P mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar dün akşsam RED DEAD redemption SATIN ALDIM oyunun kutusunun arkasınA 720P yazıyor BENDE LG 22'' FULL HDMI MONITOR VAR OYUNA GİRDİGİMDE OYUN 720P DE oynanıyor ama playstation un sitesinde oyun 1080P DİYE GEÇİYOR ACABA BU OYUNU 1080P DE açsam akıcılık gidermi acaba?

• yokmu cevap oyun 1080p de oynana bilirmi acaba?
  • O oyun ps3'de 640p değil miydi?
  • Google arat rdr 640p diye gorursun
  • ps3te 640p xboxta 720p
    1080p destekliyor yazması şu; tv'in 1080p deyse bi prob olmaz takılma etme gibi o yüzden öyle 1080p yazıyorlar bide tabi bi çok insanı kandırmak için.
  • oyunu 720p de oynuyorsun yani ben 720p de oynamıştım :D gow3 1080p oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption (PS3)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEnde de 720p de çalışıyor RDR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

BEnde de 720p de çalışıyor RDR...

Upscale oynuyorsunuz
  • Red Dead Redemption PS3>>>640p No AA
    Red Dead Redemption Xbox 360>>>720p 2x AA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 29 Ağustos 2010; 15:23:21 >
  • Dostum linkleri,oyun kutularını falan boşver.Kutulardaki,linklerdeki 1080p firmaların göz boyaması.Native 1080p değil,1080p upscale yapabilir demek.Artısı var mı,çoğunda kesinlikle yok.

Bu tür konularda hep söylüyorum;bu nesilde 1080p'yi bırak,çoğu oyun 720p bile değil.COD,GTA 4,Red Dead gibi büyük oyunlar 720p değil mesela.Bu nesilde 1080p'yi unutun,2-3 oyun olmuştur ya da olacaktır o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Upscale oynuyorsunuz

oynamamak daha mı iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenurl

quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Upscale oynuyorsunuz

oynamamak daha mı iyi

Anlama özürlü müsün?

Ben oynamamak ile ilgili bir şey dedim mi? Arkadaşı bilgilendirdim

• PS3'te 640 p
    Xbox 360ta 720p
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

PS3'te 640 p
    Xbox 360ta 720p

bence hiçde öyle degil ps3 de süper görünüyor bana göre en cok keyif alarak oynadıgım oyun diyebilirim gercekten süper bir oyun yapmış rockstar

birde size 1 sey sormak istiyorum hani ps3 de oyun acılınca PRESS STARTTAN SONRA 3 SECENEK VAR BEN E BASIP DOWNLOAD YAZAN YERDE GİRİYORUM BENDEN RS CODU İSTİYOR AMA CD NIN NE KUTUSUNDE NEDE KİTAPÇIGINDA RS CODE YOK BU NEDİR ACABA ?
  • PS3'te süper gözüküyor olabilir ben kötümü dedim çözünürlükleri söylüyoruz bende ps3'te oynadım ama çözünürlüğü bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

PS3'te 640 p
    Xbox 360ta 720p

bence hiçde öyle degil ps3 de süper görünüyor bana göre en cok keyif alarak oynadıgım oyun diyebilirim gercekten süper bir oyun yapmış rockstar

birde size 1 sey sormak istiyorum hani ps3 de oyun acılınca PRESS STARTTAN SONRA 3 SECENEK VAR BEN E BASIP DOWNLOAD YAZAN YERDE GİRİYORUM BENDEN RS CODU İSTİYOR AMA CD NIN NE KUTUSUNDE NEDE KİTAPÇIGINDA RS CODE YOK BU NEDİR ACABA ?

Allah'im ya!

Sana Diyoruz ki 640p,sen ise yok değil gayet güzel diyorsun. Bütün konuyu iyice bir daha oku, sonra cevap yaz eğer hala anlayamiyorsan söyle yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 29 Ağustos 2010; 16:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Red Dead Redemption PS3>>>640p No AA

oha arada ki farka bak
  • quote:

Pinky benim oyunumun arkasında 720 p yazıyor, pek anlamadım dediğin 640 p olayını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Pinky benim oyunumun arkasında 720 p yazıyor, pek anlamadım dediğin 640 p olayını...

upscale ediyor 720p ye. native çözünürlük 640p..

rockstar ın iğrenç oyun motoru RAGE ne ps3e ne pc ye güzel optimize ilebiliyor. xbox için yapılmış sanki. gta iv de de durum aynıydı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.