Şimdi Ara

Red Dead Redempion At Evcilleştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba RDRde biliyorsunuzki at evcilleştirme görevleri var ve ben oyunun ilk başlarında öğretilen şu olayı unuttum.Şimdi bir görevde karşıma çıktı ve nasıl yapacağımı bilmiyorum.Atı balans ederken atı ortaya doğrumu getirmeye çalışacağım yoksa at nereye dönerse Marston'u orayamı döndüreceğim? Yardım edin oyunu bitirmeme gerçekten çok az kaldı ve tek görev bu.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Dead Redemption 2 ve Red Dead Online'da At Evcilleştirme ve Çağırma

Vahşi Batı'nın geniş topraklarında gezinmek için güvenilir bir ata sahip olmak hayati önem taşır. Red Dead Redemption 2 ve Red Dead Online'da at evcilleştirme ve çağırma, atlarla kolayca bağlantı kurmanın ve onları maceralarında kontrol etmenin temel becerileridir.

Red Dead Redemption 2'de At Evcilleştirme

• Doğada dolaşan vahşi atları bul.
    • Ata gizlice yaklaş ve sakinleştirmek için "Sakinleştir" düğmesine bas.
    • At sakinleştikten sonra yaklaş ve "Binebilir" düğmesine bas.
    • Atı evcilleştirmek için birkaç kez binebilir ve sakinleştirici oklar kullanabilirsin.

Red Dead Redemption 2'de At Çağırma

• Bir atı evcilleştirdikten sonra, "At Islığı" yeteneğini kullanarak onu çağırabilirsin.
    • Bu yeteneği, At İdaresi menüsünden satın alabilirsin.
    • At çağırma mesafesi, bağınızın gücüne bağlıdır.

Red Dead Online'da At Evcilleştirme

• Vahşi atları doğada bul.
    • Atın yanına gizlice yaklaş ve "Sakinleştir" düğmesine bas.
    • Atı sakinleştirdikten sonra, "Eyerle" düğmesine bas ve eyer tak.

Red Dead Online'da At Çağırma

• Eyerlediğin atı çağırmak için "At Islığı" yeteneğini kullan.
    • Çaldığın atları çağırmak için "At Çağır" yeteneğini kullanabilirsin.

Ek İpuçları

• Farklı at ırkları, farklı hız, dayanıklılık ve sağlık özelliklerine sahiptir.
    • Atlarla bağınızı güçlendirmek için onlarla sık sık sür, besle ve tımar et.
    • Vahşi atlara yaklaşırken dikkatli ol. Seni tekmeleyebilir veya ısırabilirler.
    • Atların direncini geri kazanmak için iksir kullanabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • LS cubugu ile at sizi ne tarafa dogru yere atmaya calisiyorsa siz ters yöne dogru kendizi dengede yani atin üstünde ortaya dogru tutmaniz gerekiyor.

at sizi sola dogru yatiriyorsa, siz saga dogru cubugu ittirecekseniz, saga dogru atiyosa sola dogru ittireceksiniz
  • Tamam sağolun ve sola doğru basılı tutacağız dimi?
  • Aynen öyle. Sonra at öbür tarafa kaycak, tekrar ters yöne.
  • at sizi saga dogru yatiriyorsa SOLA, eger sola dogru yatiriyorsa SAGA dogru basili tutucaksiniz ama uzun süreli degil 2-3 saniye kadari fazla degil.
  • Tamam sola ve sağa diyecektim yazmamışım.Teşekkürler
  • dikkat etmen gereken şey, ata göre değil, kamera açısına göre analoğu yönlendiriceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #SATILDI# RED DEAD REDEMPTİON 2
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marston'un kıcı atın sagına dogru duserse LS'yi saga, sola dogru duserse LS'yi saga dogru ittir...

NOT: Adamın kıcına bakmana gerek yok kamera acısından anlarsın
  • LS analog tuşunu kıracakmış gibi sürekli hızlı hızlı hareket ettirin ben öyle yapıyordum
  • Tamam kamera açısına dikkat etmem lazım demek teşekkürler
  • Evet dünkü uğraşlarım sonucundaaaaa görevi bitiremedimÇünkü ancak 2 tane atı evcilleştirebildim sonrada sinirlendim kapattım
  • Oyun çok güzel ama save olayını anlayamadım. Görev yaptıktan sonra yatağa götürüp kayıt ediyorum sonra tekrar girdigimde bakiyorum aynı görev
  • Banada oluyor bu günlerde neden olduğunu anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viceboys

Marston'un kıcı atın sagına dogru duserse LS'yi saga, sola dogru duserse LS'yi saga dogru ittir...

NOT: Adamın kıcına bakmana gerek yok kamera acısından anlarsın

Her ikisindede sağa dogru ittirmesi biraz yanlış olur ama :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.