Şimdi Ara

Red Alert 2 Multiplayer nasıl?YARDIM!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
22.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red Alert 2 Multiplayer nasıl oynayacagız.Farklı birşeylermi yüklemek lazım acaba.Nasıl kuracam multiplayer.Ayrıntılı anlatabilecek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• Yokmu bilen...
  • network falan olması lazım, zor bişey değil veya internettende oynayabilirsin ana menu de var zaten.
  • networkdan girecek .önce bir oda kuracak.diğerleri ona join yapacak.diğer ayarlar skirmish gibi yapacaksın.xp kullanıyosan başın detde.birbirlerini görmüyorlar.
  • Multiplayer derken internet ortamındamı lan ortamındamı ..
    lan oynamak çok basit options dan network ayarları tüm ağ bilgisayarlarında aynı olacak ..

eğer internet ortamında multi oyun oynanacak ise çok kasma çıkmaz yol ..
    1.orjinal cd olacak
    2.http://westwood.ea.com/games/ccuniverse/redalert2/english/
    bu adrese gireceksin 1.06 update yi çekeceksin.
    2.güncelleme bittikten sonra web sitesine üye olacaksın username ve pass ile oyuna başlayabilirsin
    vallahi ben hiç beceremedim orjinal cd key istedi bana yardımcı olabilecek hiç cd keyi olan biisini bulamadım bulursam anlından bile öperim çünkü redalerti artvinde benden iyi oynayan yok aşığıyım ..
  • Arkadaşım red alert 2 multide çalışması için ipx/spx protokollerini kurman gerekli. Sanırım patch buna gerek bırakmıyordu. Ama sen gene de bu tür eski oyunlar için ipxi kur ve rahat rahat oyna.
  • bu konu üzerine sanirim hicbir halt bilen yok?? yok, çok basit.. çok kolay hadi çıksın bi babayiğit anlatsın bakalım nasıl lan üzerinden oynaniyor yama gerekiyosa nerden bulabiliriz, yardımlarınızı bekliyoruz beyler.. hadi çok bilmişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Alert 2 İçin Birkaç İpucu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akdaşım önce hamachiyi bilgisayarına kurman gerek. zaten onu indirdiğin sitede resimli anlatımı war oradan yapabilirsin ;)
  • Tüm sitelerde herkes o kadar çok atıp tutuyoki yok basit yok bilmem ne

denilen tüm ayarlar yapılmış olmasına rağmen oynayamıyoruz arkadaşımla benim işletim sistemim xp onunki vista
    ne yaptıysak bir türlü birbirimizi göremedik,yaptıklarımızı anlatıyorum...

ilk oyunu kurduğumuzda vista kurulu olan arkadaşım Network e giremiyordu,girmeye kalktığında tekrar ana menüye atıyordu.
    Sonra bir dosya bulduk (bir çok kişi herkes onu oynanıcak makinalara atsın diyor fakat xp kurulu olan makinama attıktan sonra Network e o dosyadan sonra girebildiğim halde sonra giremez oldum ve kaldırdım tekrar..) arkadaşım onu oyunun kurulu olduğu klasörüne attıktan sonra en azından Network tıklanıyordu (vista) fakat bu sefer Network card değerinde 000000000 den başka hiçbir değer çıkmadı,bazı şahıslar ipx/spx 'i kurun demişler onuda kurduk fakat değişen hiçbir durum olmadı.... yine Lan üzerinden görünmedi ve Network Card değeri 0000000 dan başka bir değer oluşmadı
    tüm patchleri teker teker kurduk yine görmedi
    Tüm güvenlik duvarları ,antivirüs vs ne kadar program varsa sonuna kadar kapattık yine görmedi....
    Ağda bir problemmi var diye bir kaç değişik oyun denedik fakat gayet güzel oynanıyordu...
    Cd key çakışması olma ihtimaline karşı onlarıda değiştirdik.....
    Hamachi üzerinden belki görür dedik sonuç yine aynı.... Hamachi için görmeme ihtimaline karşı bir takım ayar önerileri vardı fakat bu ayarlar ipx/spx ayarları ve xpde olduğu gibi Vistada ipx/spx ayarları değiştirilmiyor...
    Artık beynim sulandı yerli yabancı tonlarca siteye baktım ama çözümü bulamadım...
    bu oynayan kişiler xp-xp makinalarda oynuyorsa tamam eyvallah fakat xp dışında herhangi başka bir işletim sistemleri üzerinden oynamaya kalkıp başarılı olan varmı ???????
    xp-vista
    xp-win7
    yaşanmadık problem kalmadı ya bir nostalji yapalım dedik burnumuzdan geldi
    Allah kahretmesin bu microsoft u ..........
    Bunların dışında herhangi bir yöntem varsa Allahını seven bir yardım elini uzatsın tüm gece uğraştık durduk ,kafayı yedik

• bende bilmiyordum. bu konuya da baktım olmayınca başka sitelerde aradım ve buldum.
    w7 desteklemiyormuş herhalde. bunun için de minnacık dir wsock32.dll dosyasını redalertin yüklü olduğu klasöre kopyaladım bitti.
    buyrun dosyanın indirme linki.
    yadi.sk
    wsock32.dll — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/p3VdA4-XARNg2
  • cncnet.org
    Red Alert 2 Online - CnCNet
    https://cncnet.org/red-alert-2

buradan online dünyadaki oyuncularla oynaya bilirsiniz ,

• Hala oynanıyor mu bu oyun
  • ra2 uyumluluk ayarınızı yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 18 Nisan 2020; 19:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖNNOT: öncelikle belirtelim,oyunun tüm sorunları çözülmüştür. red alert 2 ve yuri, windows10, win8 ve win7' de sorunsuz çalışmaktadır. oyun kurulumu ve ayarlar ile ilgili ayrıntılı resimli anlatımı,aşağıda linkini verdiğimiz kanal girişinde bulacak ve %100 oynayacaksınız. (bir çok yerde çözüm arayıp bulamayan arkadaşlara ilaç gibi gelecektir)

#multiplayer takım oyununu seven, 4v4- 3v3 - 2v2 maç yapmayı arzu eden arkadaşları mutlaka gruba bekliyoruz.

*******KONUMUZ GÜNCELDİR (2019-2020) ******

RED ALERT 2 & YURİ SUNUCUMUZ YENİ AÇILMIŞTIR.%100 YERLİ OYUNCULAR İLE OYUN OYNUYORUZ !

Ön Not: Oyunu Windows10 ve Windows 8 de sorunsuz oynuyoruz.Alt+Tab, Siyah Ekran ,çözünürlük ve diğer Tüm sıkıntıları çözdük..Resimli Anlatım kanalda mevcuttur.

Merhaba Arkadaşlar,Efsane oyun Red Alert 2 yi ve Yuri'yi özlediğinizi ve hemen oyuna katılmak istediğinizi biliyoruz...artık işleri çok kolaylaştırdık..oyuncu bulma derdine son..tüm yerli oyuncular "discord" isimli yeni kanalımızda,ayrıca oyunla ilgili tüm sorunlarınızı çözüyoruz,kanala giriş yapmanız yeterli. Elinde oyunu olmayanları da unutmadık,kanalımızdan kolayca indirip yükleyebilirsiniz.evet,hemen linke tıklayın ve aramıza katılın.

Not: Girişte bir kullanıcı adı belirleyin ve discord uygulamasını Pc' nize kurun.

Giriş Buradan:
    Discord
    Join the Red Alert 2 & Yuri Revenge TR Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/PfDtdCy

GİRİŞ 2 :
    redalert02.com
    RED ALERT 2 TR ONLİNE
    https://redalert02.com

Acemi oyuncuları da bekliyoruz..usta olmanız gerekmiyor..her seviyeden oyuncuya yerimiz var.Botlarla oynamaktan sıkılmadınız mı? Haydi bekliyoruz.

Whatsapp grubumuza katılmak içinde “Özel Mesaj” (Pm) atabilirsiniz.

Not1: Windows10 ve Windows8 kullananların Red Alert 2 ve Yuri oynarken yaşadıkları siyah ekran sorunu ve (Alt+Tab) %100 çözülmüştür..ayrıntılı resimli anlatım,kanal girişinde mevcuttur.

Red Alert 2 Multiplayer nasıl?YARDIM!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fural007 -- 9 Şubat 2020; 22:50:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.