Şimdi Ara

RECYCLER virüsü ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC de bazı trojenler tespit ettim. Nette araştırdım ve belirtilenleri yaptım. Lanet olasıca RECYCLER virüsü geldi. Büyük ihtimalle drakuladan geldi. Siz siz olun bu linkleri kullanmayın.

'Combofixi buradanhttp://www.gezginler.net/modules/myd...bofix&lid=7011 indirip kur
    modemi kapat sonrada güvenli modda çalıştırarak sistemi bir güzel temizle daha sonrada dracula
    virüs temizleyiciyi kullan.www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=dracula-virus-temizleyici&lid=5206
    CCLEANER:www.ccleaner.com/ programıyla iyi bir temizlik yap kolay gelsin.
    Yalnız ComboFix programını çalıştırırken hiçbir programın açık olmasın kaydedilecek dosyaların varsa
    kayded çünkü ComboFix onları kaydetmeden kapatacak. Bilgisayarınızla bağlantısı bulunan
    ne varsa (hafıza kartı, flash bellek, ipod vb…) hepsini pcne bağla bağlantıda olsun emin ol o
    virüs onlarda da var ve daha sonrasını programa bırakın o kendisi virüsleri temizleyip sisteminizi canlandıracaktır… '

Bu virüsten format atmadan nasıl kurtulabilrim?

• avira veya gdata ikisi de temizliyor. ikisini de kullandım. gdata2010 nun 30 günlük deneme sürümü bitince avirayı kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 18 Ekim 2009; 4:44:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyada çok trojan var
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.