Şimdi Ara

Recovery ve Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Lenovo z510 notebook kullanıyorum. Recovery attığımda tüm yerel diskler silinir mi? Yoksa sadece C diskinemi atılır format?

• Recovery attığımda dediğin, fabrika ayarlarına geri yüklemek mi yoksa normal bilinen format mı?

Eğer fabrika ayarlarına geri yükleme ise, pc alındığı gün nasılsa o şekle geri döner. Yok bilinen formatsa bu sana kalmış. Yani ister diskleri komple silip yeniden şekillendirerek temiz kurulum yaparsın, istersen de diğer disk ve bölümlere dokunmadan sadece c diskine kurulum yaparsın. Bu durumda yedeklere bişey olmaz. Ancak her ihtimale karşı yedek almakta fayda var.

Recoveryde ise herşey silinir. Ona göre karar ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Recovery attığımda dediğin, fabrika ayarlarına geri yüklemek mi yoksa normal bilinen format mı?

Eğer fabrika ayarlarına geri yükleme ise, pc alındığı gün nasılsa o şekle geri döner. Yok bilinen formatsa bu sana kalmış. Yani ister diskleri komple silip yeniden şekillendirerek temiz kurulum yaparsın, istersen de diğer disk ve bölümlere dokunmadan sadece c diskine kurulum yaparsın. Bu durumda yedeklere bişey olmaz. Ancak her ihtimale karşı yedek almakta fayda var.

Direk recovery tuşuyla attigimiz formattan bahsediyorum. Mesela recovery dosyalarının bulunduğu diske dosya ekledigimde silinmiyor. Olmadı önemli dosyaları bu diskte birlestireyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamdemS

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Recovery attığımda dediğin, fabrika ayarlarına geri yüklemek mi yoksa normal bilinen format mı?

Direk recovery tuşuyla attigimiz formattan bahsediyorum. Mesela recovery dosyalarının bulunduğu diske dosya ekledigimde silinmiyor. Olmadı önemli dosyaları bu diskte birlestireyim.

Recovery bölümüne dosya yedeklemeyi hiç yapmadım bilmiyorum. İstersen öyle yap. Ancak yerinde olsam temiz kurulum yapardım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.